Billiga flygbiljetter till Boston

Förslag på billiga flygresor till Boston

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 753 kr för enkelflyg och 3 061 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Fly Play
American Airlines
Vueling Airlines
American Airlines
Finnair

Om Boston

Flyg till Boston

Boston är en av de äldsta städerna i USA och den inofficiella huvudstaden i delstaten New England. Om du är intresserad av att lära dig om detta berömda lands historia är Boston semesterresmålet för dig. Boston är en unik blandning av historiska platser med anor från kolonialtiden och den viktorianska tiden, modern arkitektur och många vackra parker. Staden har flera smeknamn som alla framhåller en viss aspekt av staden. Smeknamnet Bönstaden (Beantown) beror på att Boston förr i tiden var känd för sina vita bönor i tomatsås. Boston är också känd som promenadstaden eftersom den är en av de mest promenadvänliga städerna i USA. Det finns en anledning till varför Boston är en av de tio mest populära turistsevärdheterna i landet. Ta reda på själv varför miljontals turister åker till Boston varje år genom att boka billiga flyg till Boston på Expedia.se i dag.

Flygplatser i Boston

Majoriteten av flygen till Boston landar på General Edward Lawrence Logan Int. Airport (BOS). Logan ligger i östra Boston och är den 19:e mest trafikerade flygplatsen i USA när det gäller passagerartrafik. Flygbolag med omfattande verksamhet vid Logan inkluderar JetBlue Airways, Delta Air Lines, US Airways och Cape Air. Andra flygplatser i Bostonområdet inkluderar Beverly Municipal Airport, Hanscom Field, Norwood Memorial Airport, T.F. Green Airport, Bradley International Airport och Manchester-Boston Regional Airport.

Boka ditt flyg till Boston med Expedia.se

Expedia.se låter dig söka mellan flest flygbolag och flygavgångar, vilket innebär att du kan hitta jättebra flygerbjudanden på rätt resedatum och klockslag. Inget kan helt enkelt ersätta fantastiska priser som passar dina flygbehov tillsammans med utmärkt kundsupport.

När ska jag köpa flygbiljetter till Boston?

Boston är ett populärt resmål under hela året. Detta innebär att folkmassorna och priserna i stort sett förblir oförändrade oavsett när du väljer att besöka staden. Högsäsongen sträcker sig mellan april och juni samt mellan september och oktober, lågsäsongen mellan januari och mars och mellansäsongen mellan juli och augusti samt november och december. Om du skaffar flygbiljetter till Boston under sommaren kan du njuta av alla utomhusaktiviteter och festivaler. Om du köper flygbiljett till Boston under vintern kommer det att vara väldigt kallt, men du kommer att kunna njuta av allt som Boston har att erbjuda när det gäller teater, restauranger, muséer och matfestivaler.

Saker att göra i Boston

Som den största prideparaden i New England och en av de största i landet är Bostons prideparad något som du inte vill missa. Paraden äger rum efter en veckas firande i juni, där man uppmärksammar gaykulturen och mångfalden i Boston. Paraden börjar i South End och tågar mot City Hall Plaza och Bostons pridefestival. Packa ner festivalhumöret när du åker till Boston för prideparaden och upptäck fler roliga aktiviteter i Boston här på Expedia.se.

South Boston Parade är känd som ett av de största St. Patrick’s Day-firandena i landet och i Boston firar irländarna ordentligt. Sedan 1737 har staden anordnat det som nu är den äldsta stadsparaden i Amerika. Den samlar inte bara invånare med irländskt ursprung utan folk med alla möjliga bakgrunder. South Boston Parade har allt från en jätteparad till liveunderhållning och låter dig känna på den irländska turen. Den anordnas omkring den 17:e mars varje år och är något som du vill missa.

Under våren är Boston fylld av roliga aktiviteter, blommorna blommar och Red Sox har säsongspremiär. Om du befinner dig i Boston mellan början och mitten av april bör du ta dig till Fenway Park. Anslut dig till tusentals fans när Red Sox intar planen och glöm inte att heja på hemmalaget mellan varmkorvstuggorna. Låt stadens entusiasm skölja över dig under denna kombination av tävling och Amerikas favoritnöje.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Boston?
Boston har ett antal flygplatser, men de flesta besökare väljer att flyga till Boston, MA (BOS-Logan Intl.).
Hur långt från centrala Boston ligger Boston, MA (BOS-Logan Intl.)?
Boston, MA (BOS-Logan Intl.) ligger bara en kort körsträcka från livliga Boston. När du landar på flygplatsen är du 3 kilometer från stadens centrum.
Kan jag flyga till Boston?
Gör flygresan till Boston så smidig som möjligt genom att först besöka vår sida med reseråd under covid-19. Det är ett bra sätt att hålla dig informerad om gällande restriktioner, inklusive krav på karantän och de senaste rekommendationerna.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Boston?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Boston kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Boston med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Boston kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Boston?
Du som ska flyga till Boston har gott om valmöjligheter. Beroende på var du ska bo och vilka erbjudanden det finns för stunden kommer du förmodligen landa på BOS (3 kilometer från centrum), MHT (70 kilometer från centrum) eller PSM (85 kilometer från centrum).
Hur många flygbolag flyger till Boston?
Boston hanterar flyg från 38 olika flygbolag, som flyger från 125 flygplatser i världens alla hörn.
Vilka flygbolag flyger till Boston?
Delta Air Lines och JetBlue Airways är två av de mest kända flygbolagen med flyg till Boston. Många resenärer väljer att resa från New York, och Delta Air Lines har det största utbudet på den här rutten.
Hur många direktflyg går det till Boston?
Det går omkring 3 702 direktflyg till Boston per vecka, så du kommer att kunna landa innan du ens har hunnit säga “Är vi framme snart?”
Var avgår de populäraste flygen till Boston från?
Flygen till Boston från Edgewater, Brentwood eller Fairfield är mycket efterfrågade.
Hur lång tid tar flyget till Boston?
Om du reser med flyg till Boston från Edgewater tar resan omkring 2 timmar och 39 minuter. Om du stiger ombord på planet i Brentwood bör du räkna med att vara i luften i 2 timmar och 53 minuter. Från Fairfield är Boston ungefär 1 timme och 58 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Boston?
Vi har alla stött på några lyckostar som på något sätt kan få tag i otroligt billiga flygbiljetter vart de än ska åka. Skulle du vilja veta hur de gör för att lyckas? De dröjer inte till sista minuten innan de bokar. Ett annat bra sätt att hitta kanonerbjudanden kan vara att jämföra olika alternativ. Om ditt resmål har mer än en flygplats kan du kolla upp vad det kostar att flyga till en mindre använd terminal. Sist men inte minst ska du vara beredd på att boka med en gång om du väl har hittat ett erbjudande som passar, för priserna kan ändras utan förvarning. Med lite förberedelse och kanske lite tur går det att få tag i ett perfekt flygpris!
Hur tar man sig igenom flygresan till Boston?
Oavsett var du stiger ombord kan din flygresa genomföras utan problem, om du bara är förberedd. Vi har gjort en lista med bra tips som kan hjälpa dig försäkra att semestern i Boston börjar på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • En flygresa kan genomföras helt utan stress, om du bara har rätt packning. För det första behöver du ett klädombyte, någonting att läsa och lite toalettartiklar, till exempel tandborste och tandkräm. Härnäst bör du spara plats i väskan för en surfplatta med laddare, eventuella mediciner och kanske ett nackstöd. Till sist ska du komma ihåg att packa med ditt pass, dina resedokument samt lite pengar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Lämna alla större flaskor med balsam och hårgelé i ditt incheckade bagage. Alla geler eller vätskor i mängder på över 100 milliliter kommer att omhändertas. Vassa föremål, som arméknivar, och övriga farliga objekt, exempelvis fyrverkerier och tändstickor, är också förbjudna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Bekvämlighet bör vara vad som är viktigast när du bestämmer hur du ska klä dig under flygresan. Tänk även noga igenom vilka skor du ska ha på dig, eftersom det är vanligt att fötterna blir lite svullna under flygturen. Rymliga skor med flat sula är vanligtvis det bästa alternativet.
  • Många har hört talas om djup ventrombos, eller DVT. Det är namnet på ett tillstånd där blodproppar bildas, delvis på grund av långa perioder av inaktivitet. Det finns dock sätt att minska risken att drabbas av detta. Du kan till exempel bära kompressionsstrumpor, dricka mycket vatten och röra på benen och fötterna. Res på dig och gå ett par steg i mittgången eller gör enkla övningar i ditt flygsäte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Boston?
Om du är väl förberedd innan du anländer till flygplatsen går resan till Boston mycket smidigare. Här kommer några praktiska tips på hur du kan ta dig igenom säkerhetskontrollerna utan dröjsmål.

  • Kom ihåg att ha dina resedokument och ditt pass redo. De är det första du kommer att behöva visa upp under säkerhetskontrollen.
  • Efter detta måste du och ditt handbagage röntgas. För att se till att allt går smidigt tar du av dig allt som sannolikt skulle aktivera larmet. Föremål som hörlurar, bälten och jackor måste skannas av maskinen.
  • Ett litet ögonblick måste du klara dig utan digital teknologi. Din surfplatta, din bärbara dator och övrig elektronik ska också skannas.
  • Ska du resa med din nya parfym eller handkräm? Inga problem. Om förpackningen rymmer max 100 milliliter och du förvarar den i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse får du lov att ta med den i ditt handbagage.
  • Det är sannolikt att du dessutom måste ta av dina skor och skicka dem genom skannern, så det kan vara praktiskt att bära skor som du lätt kan ta av och på.
  • Vassa föremål kan inte tas med på flyget. De kommer att omhändertas av personalen i kontrollen, så packa ner dem i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Boston
Ankomstflygplats
Logan Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats
BOS
Destination
Boston
Pris tur-och-retur
14 101 kr

Populära flyg till Boston

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 753 kr för enkelflyg och 3 061 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Fly Play