Billiga flygbiljetter till Boston

Förslag på billiga flygresor till Boston

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 270 kr för enkelflyg och 3 547 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Fly Play
Finnair
Fly Play
Finnair
Iberia
Air Canada
TAP Portugal
Iberia

Om Boston

Flyg till Boston

Boston är en av de äldsta städerna i USA och den inofficiella huvudstaden i delstaten New England. Om du är intresserad av att lära dig om detta berömda lands historia är Boston semesterresmålet för dig. Boston är en unik blandning av historiska platser med anor från kolonialtiden och den viktorianska tiden, modern arkitektur och många vackra parker. Staden har flera smeknamn som alla framhåller en viss aspekt av staden. Smeknamnet Bönstaden (Beantown) beror på att Boston förr i tiden var känd för sina vita bönor i tomatsås. Boston är också känd som promenadstaden eftersom den är en av de mest promenadvänliga städerna i USA. Det finns en anledning till varför Boston är en av de tio mest populära turistsevärdheterna i landet. Ta reda på själv varför miljontals turister åker till Boston varje år genom att boka billiga flyg till Boston på Expedia.se i dag.

Flygplatser i Boston

Majoriteten av flygen till Boston landar på General Edward Lawrence Logan Int. Airport (BOS). Logan ligger i östra Boston och är den 19:e mest trafikerade flygplatsen i USA när det gäller passagerartrafik. Flygbolag med omfattande verksamhet vid Logan inkluderar JetBlue Airways, Delta Air Lines, US Airways och Cape Air. Andra flygplatser i Bostonområdet inkluderar Beverly Municipal Airport, Hanscom Field, Norwood Memorial Airport, T.F. Green Airport, Bradley International Airport och Manchester-Boston Regional Airport.

Boka ditt flyg till Boston med Expedia.se

Expedia.se låter dig söka mellan flest flygbolag och flygavgångar, vilket innebär att du kan hitta jättebra flygerbjudanden på rätt resedatum och klockslag. Inget kan helt enkelt ersätta fantastiska priser som passar dina flygbehov tillsammans med utmärkt kundsupport.

När ska jag köpa flygbiljetter till Boston?

Boston är ett populärt resmål under hela året. Detta innebär att folkmassorna och priserna i stort sett förblir oförändrade oavsett när du väljer att besöka staden. Högsäsongen sträcker sig mellan april och juni samt mellan september och oktober, lågsäsongen mellan januari och mars och mellansäsongen mellan juli och augusti samt november och december. Om du skaffar flygbiljetter till Boston under sommaren kan du njuta av alla utomhusaktiviteter och festivaler. Om du köper flygbiljett till Boston under vintern kommer det att vara väldigt kallt, men du kommer att kunna njuta av allt som Boston har att erbjuda när det gäller teater, restauranger, muséer och matfestivaler.

Saker att göra i Boston

Som den största prideparaden i New England och en av de största i landet är Bostons prideparad något som du inte vill missa. Paraden äger rum efter en veckas firande i juni, där man uppmärksammar gaykulturen och mångfalden i Boston. Paraden börjar i South End och tågar mot City Hall Plaza och Bostons pridefestival. Packa ner festivalhumöret när du åker till Boston för prideparaden och upptäck fler roliga aktiviteter i Boston här på Expedia.se.

South Boston Parade är känd som ett av de största St. Patrick’s Day-firandena i landet och i Boston firar irländarna ordentligt. Sedan 1737 har staden anordnat det som nu är den äldsta stadsparaden i Amerika. Den samlar inte bara invånare med irländskt ursprung utan folk med alla möjliga bakgrunder. South Boston Parade har allt från en jätteparad till liveunderhållning och låter dig känna på den irländska turen. Den anordnas omkring den 17:e mars varje år och är något som du vill missa.

Under våren är Boston fylld av roliga aktiviteter, blommorna blommar och Red Sox har säsongspremiär. Om du befinner dig i Boston mellan början och mitten av april bör du ta dig till Fenway Park. Anslut dig till tusentals fans när Red Sox intar planen och glöm inte att heja på hemmalaget mellan varmkorvstuggorna. Låt stadens entusiasm skölja över dig under denna kombination av tävling och Amerikas favoritnöje.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Boston

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 270 kr för enkelflyg och 3 547 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Vueling Airlines
British Airways