Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Förslag på billiga flygresor till USA

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Boka din resa till USA

Flyg till USA

USA är många svenskars absoluta drömdestination, framförallt för att det stora landet i väst har så otroligt mycket att erbjuda; de olika delstaterna och städerna är nästan som självständiga småstater med vitt skilda kulturutbud och naturupplevelser beroende på var i USA du väljer att landa och påbörja ditt USA-äventyr. Flygresor till USA har blivit betydligt billigare de senaste åren med ökad konkurrens på flygrutterna från Sverige till USA, och då framförallt mellan Stockholm-Arlanda och de största städerna på östkusten – New York, Boston, Washington och Miami. Men man hittar även billiga flygbiljetter om man vill utforska det spektakulära landet bortom USA:s östkust: Las Vegas, Los Angeles och San Francisco är oerhört populära destinationer på den amerikanska västkusten, och på senare år har även mindre kända städer som till exempel originella och evigt föränderliga Austin (TX) och grungens hemstad Seattle (WA) ökat markant i popularitet.

Om man planerar sin drömresa till USA så gäller det att man börjar i rätt ände; att snabbt och smidigt hitta billiga flyg till USA kan vara knepigt, men vi samlar alla flyg på en plats och du kan enkelt sortera och filtrera flygen enligt dina prioriteringar. Vad är viktigast för dig? Priset, restiden, när på dygnet flyget avgår och landar eller kanske vilken flygplats i New York du landar på. Oavsett om du ska flyga till Los Angeles eller San Francisco, New York eller Boston, eller allt däremellan, så får du en bra och lättöverskådlig överblick av alla flygresor till USA de datum du planerar att resa.

Flygresor till USA från svenska flygplatser

Du hittar en uppsjö av resor till USA från Sverige, framförallt från eller via Stockholm, men även Köpenhamn om du reser från södra Sverige. SAS, Finnair, Lufthansa, British Airways, KLM och AirFrance är några av de många reguljära europeiska flygbolag som erbjuder dagliga flyg till hela Nordamerika, och lågprisbolaget Norwegian Air har på senare år tuffat till konkurrensen med lågprisflyg till New York, Los Angeles, Fort Lauderdale (Florida) och Orlando (Florida). Flera amerikanska flygbolag erbjuder också flygresor till andra sidan Atlanten från Sverige, framförallt US Airways, United Airlines och Delta Airlines.

Flyg till USA:s populäraste destinationer

Boka din flygresa till USA och New York så väntar en av världens mest spännande städer. New York är en storfavorit bland svenska resenärer och det är inte svårt att förstå varför. New Yorks energi och magi är svår att förklara och man måste uppleva den själv för att greppa den. Med åtta miljoner människor på en relativt liten yta, mytomspunna skyskrapor, shopping i världsklass, en kulinarisk scen som saknar motstycke och ett frenetiskt nattliv så väntar en lika oförglömlig som högoktanig storstadsupplevelse.

Längtar man efter en skön semester men vill kombinera stranden med en citydestination som inte går av för hackor så bör man boka sitt flyg till Miami, Florida. Nattlivet på Miami Beach kombinerat med de latinska och framförallt kubanska influenserna gör Miami till en unik destination. Flyg till Florida, det spelar nästan ingen roll var, och utforska hela delstaten med hyrbil; ta en roadtrip till Fort Lauderdale och Florida Keys eller Orlando och Disneyland om du reser med familjen. Florida erbjuder allt från golf och fiske till stränder och nattliv i absolut världsklass. Det är den perfekta destinationen både en romantisk semester och en kul och actionspäckad resa med såväl kompisgänget som familjen.