Billiga flygbiljetter till Breda

Förslag på billiga flygresor till Breda

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 322 kr för enkelflyg och 1 597 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Transavia
easyJet
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Transavia
KLM
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Lufthansa
Brussels Airlines

Om Breda

Flyg med Expedia till Breda

När du söker efter flyg till Breda så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Breda och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Breda erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Breda, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Breda. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Breda på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Breda?
Eindhoven (EIN) är den enda flygplatsen i Breda.
Hur långt från centrala Breda ligger Eindhoven (EIN)?
Längre resor behöver inte vara besvärliga, bara du planerar ordentligt i förväg. Den centrala delen av Breda ligger omkring 45 kilometer från EIN, så ta reda på hur du enklast kommer fram innan du landar på flygplatsen.
Kan jag flyga till Breda?
Gör din flygresa till Breda enkel och lätt genom att först läsa våra reseråd under covid-19. Det är ett smidigt sätt att hålla dig uppdaterad på reserestriktioner, inklusive krav på karantän och de senaste rekommendationerna.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Breda?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Breda kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Breda med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Breda kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Breda?
Om du stiger av flyget på AMS befinner du dig bara 80 kilometer utanför stadskärnan. EIN tar också emot flyg till Breda och ligger omkring 45 kilometer utanför stadens centrum.
Hur många flygbolag flyger till Breda?
73 flygbolag flyger till Breda, från 258 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Breda?
De flesta av flygen till Breda drivs av KLM, British Airways eller Flybe, och det är KLM som är det ledande flygbolaget av dessa tre. Den populäraste avreseorten är London.
Hur många direktflyg går det till Breda?
Det går vanligtvis 4 814 direktflyg till Breda i veckan, så du kommer att kunna landa innan du ens har hunnit säga “Är vi framme snart?”
Var avgår de populäraste flygen till Breda från?
Många resenärer på väg till Breda stiger på planet från någon av flygplatserna i Ashford, Gamla stadskärnan eller London.
Hur lång tid tar flyget till Breda?
Vilken stad du reser från avgör hur länge du måste stanna på planet. Från Ashford till Breda brukar resan ta 3 timmar och 10 minuter. En flygresa från Gamla stadskärnan brukar nå fram på uppemot 2 timmar och 35 minuter. Om du har London som avreseort får du istället räkna med att vara i luften i ungefär 1 timme och 12 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Breda?
Vi har alla stött på några personer som på något sätt får tag i otroligt billiga flygbiljetter vart de än ska resa. Kan du gissa hur det går till? De avvaktar inte till sista stund med att boka. Men stanna inte där. Se dig omkring och se om ditt resmål har mer än en flygplats. Flygpriserna kan variera beroende på vilken flygplats du landar på. Glöm inte heller att jämföra priser från flera olika flygbolag. Slutligen kan du spara lite till genom att vara beredd på att boka omedelbart. Om du lyckas hitta ett bra erbjudande ska du inte vänta, utan slå till med en gång.
Hur tar man sig igenom flygresan till Breda?
Om du inte har förberett dig ordentligt kan en resa med flyg verka besvärlig, men du behöver inte oroa dig. Följ bara de här tipsen, så kan du börja din semester i Breda på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • En resa med flyg kan bli ett rent nöje, om du har rätt packning. För det första ska du packa med ett klädombyte, en tidning eller två och några toalettartiklar, till exempel en hårborste och handkräm. Därefter bör du reservera plats i väskan för en bärbar dator med laddare, mediciner du behöver och kanske ett uppblåsbart nackstöd. Till sist ska du komma ihåg att packa med ditt pass, dina resedokument samt lite kontanter.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Vad som betraktas som otillåtna saker skiljer sig åt mellan olika flygbolag, men en allmän regel är att ingenting vasst, brandfarligt eller explosivt tillåts. Här ingår exempelvis rakblad, skruvmejslar, blekmedel och aerosolburkar. Sportutrustning som golfklubbor eller andra föremål som hade kunnat skada de övriga passagerarna, exempelvis ammunition och pepparsprej, är också förbjudna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Mittgången på flyget är inte det bästa stället för att synas i dina moderiktigaste kläder. Klä dig bekvämt och lägg på minnet att packa ner en extra tröja, eftersom det ofta blir lite kyligt på längre flygturer. Heltäckande skor med plan sula är också att föredra.
  • Många har hört talas om djup ventrombos, eller DVT. Det är namnet på ett tillstånd där blodproppar uppstår, till viss del på grund av långa perioder av inaktivitet. Det finns ett par saker som du kan göra för att minska risken att drabbas av detta. Du kan exempelvis ha på dig antitrombosstrumpor, se till att du dricker mycket och röra på benen och fötterna. Res på dig och gå ett par steg i mittgången eller gör enkla övningar i ditt flygsäte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Breda?
Nyckeln är att ha planerat allt ordentligt redan innan du kommer till flygplatsen. På så sätt kan du slå dig ned på flyget till Breda utan onödiga dröjsmål. Följ de här tipsen för att börja semestern på rätt sätt.

  • Flygplatsens säkerhetspersonal kommer först att försäkra sig om att du har ett giltigt pass och korrekta resedokument innan du får fortsätta. Se till att du är redo och har allt inom räckhåll.
  • Därefter måste du och ditt handbagage röntgas. För att försäkra dig om att allt går smidigt tar du av dig allt som skulle kunna aktivera larmet. Föremål som hörlurar, bälten och jackor måste passera igenom maskinen.
  • Elektronikenheter, till exempel surfplattor och bärbara datorer, måste också inspekteras. Men ta det lugnt. Du får snart tillbaka dem igen.
  • Vill du resa med din nya parfym? Det går bra. Så länge behållaren rymmer max 100 milliliter och du förvarar den i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse kan du ta med den ombord.
  • Genom att välja rätt skor kan du kanske spara några minuter. Vandringsskor och andra kraftigare skor måste ofta granskas separat, medan du förmodligen slipper detta med lätta sneakers.
  • Ta inte med dig någonting som är förbjudet ombord på flyget. Om du har några vassa eller spetsiga föremål med dig på semestern måste du lämna dem i dina incheckade väskor, annars kommer de att konfiskeras.

Information om flyg till Breda
Destinationens flygplatsEindhoven
IATA-kod för ankomstflygplatsEIN
DestinationEindhoven
Flygpris839 kr

Populära flyg till Breda

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 322 kr för enkelflyg och 1 597 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Lufthansa