Billiga flygbiljetter till Cardiff

Förslag på billiga flygresor till Cardiff

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 730 kr för enkelflyg och 2 008 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

easyJet
easyJet
KLM
KLM
Lufthansa
KLM
KLM
Lufthansa
Lufthansa
KLM

Om Cardiff

Som Wales huvudstad är Cardiff ett ledande centrum för handel, ekonomi, kultur, historia och konst. Det ramas in av sin vik som är orsaken till att staden har varit känd som en viktig hamnstad de senaste århundradena. Nu lockar Cardiff till sig besökare som är intresserade av att uppleva walesisk kultur, begeistrade historieentusiaster och de som gillar den här moderna stadens urbana fart och fläkt. Biljetter till Cardiff från europeiska centrum kan vara ganska rimliga, vilket gör den här staden till ett fantastiskt semesterval.

Flyg till Cardiff landar på Cardiff International Airport från de flesta europeiska städer. Det finns hotell i Cardiff som är bekvämt belägna nära flygplatsen. Många som ligger i stadskärnan erbjuder även transportservice när det är dags att ta ett flyg.

Cardiff erbjuder besökare inte mindre än fem slott inom stadens gränser. Flera av dem är byggda på grunderna av gamla romerska fort. Cosmeston Medieval Village som ligger strax utanför staden ger besökare en inblick i livet under den tid då slotten i Cardiff skyddade staden.

Som den moderna och livliga stad den är erbjuder Cardiff festivaler året runt där man lyfter fram regionens musik, kultur och mat. Staden är även känd för sin fantastiska shopping och sina designbutiker. Fotbolls- och rugbyfans bör inte missa en match på Millenium Stadium.

Resenärer som vill ha en all inclusive-semester i Cardiff kan använda Expedias utmärkta reseverktyg för att hitta information om biluthyrning och hotell i närheten av Cardiff Airport utöver flygpriser. När du bokar flyg till Cardiff erbjuder Expedia extra rabatt när du även bokar hotell eller hyrbil på samma gång. Ofta får du de bästa priserna genom att lägga ihop alla dina resebehov i ett prisvänligt paket.

Om du vill köpa en reseförsäkring finns det specialerbjudanden där täckning ingår i ditt flygpaket för din resa till Cardiff. Du kan även söka efter billiga erbjudanden på populära aktiviteter i Cardiff på Expedias hemsida. Så tveka inte utan använd all information på Expedia.se idag och hitta billiga flyg till Cardiff och allt det andra som kommer att göra din semester i Wales till ett helt fantastiskt äventyr.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Cardiff

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 730 kr för enkelflyg och 2 008 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Lufthansa
Lufthansa