Förslag på billiga flygresor till Chennai

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 942 kr för enkelflyg och 4 540 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Chennai

Tur och retur till Chennai

En fantastisk stad väntar på dig i Bengaliska viken. Med sina religiösa tempel, livliga stränder och episka basarer är Chennai olik alla andra städer i världen. Här kan man känna historiens vingslag och staden välkomnar fler besökare än New Delhi och Mumbai varje år. På de livliga gatorna hörs sinnlig musik och i luften sprids doften av sambar. Shoppingcenter och nöjesparker ligger på promenadavstånd från heliga tempel och historiska krigsminnesmärken. Ta en tur till Arignar Anna Zoological Park, Spencer Plaza och National Art Gallery. Några av de populäraste utflyktsmålen i Chennai är templen. Njut av skönheten och mystiken i följande tempel: Kapaleeshwar, Kalikamba, Vadapalani Murugan och Anantha Padmanabha Swamy. Sälla dig till skarorna på stränderna Besant Nagar eller Marina för en lugn och skön eftermiddag. Alla inbitna resenärer måste prioritera ett besök i den här klassiska staden. Kolla in Expedias frestande flygpriser här innan du bokar din resa till södra Indiens port.

Flyg till Chennai

Besök en stad med historiska byggnader och dold visdom med de mycket smarta flygbiljettserbjudandena till Chennai på Expedia.se. Du behöver inte en hinduisk meditationsexperts tålamod för att hitta det bästa erbjudandet. Med våra webbaserade sökverktyg hittar du budgetvänliga biljetter med en knapptryckning på bara några sekunder. Ange ditt resedatum och en avreseort och hitta rabatterbjudanden på flygbiljetter från dina hemtrakter.

Flyg till porten till södra Indien

Boka en flygresa till Chennai International Airport (MAA), så får du en rolig och problemfri resa. Använd våra billiga flygresor till Chennai och upplev hur härligt det är att landa mitt bland ljuvliga dofter i den här pulserande staden. När det är dags att se mer av Indien eller återvända hem kan du lita på att våra flygbiljetter från MAA-flygplatsen hjälper dig att spara pengar.

Semestererbjudanden, billiga flygbiljetter och prisvärda hotell i Chennai

Det behöver inte vara svårt att uppleva Indien på en liten budget. Låt våra reseexperter visa dig våra bästa alternativ för kombinationspaket till Chennai med flygbiljett och lyxhotell. Priserna ger dig massor av pengar över så att du kan köpa silkeskläder, klassiska smycken, mässingsantikviteter och konstverk på utomhusbasarer. Planera en billig semesterresa till Chennai med all inclusive-paket och flygerbjudanden som du hittar på Expedia.se redan idag.

Information om flyg till Chennai

Destinationens flygplats Chennai
IATA-kod för ankomstflygplats MAA

Populära flyg till Chennai

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 942 kr för enkelflyg och 4 540 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.