Flygdestinationer i Indien

Populära städer att besöka i Indien

Förslag på billiga flygresor till Indien

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 696 kr för enkelflyg och 4 790 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

LOT-Polish Airlines
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
LOT-Polish Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Etihad Airways
Lufthansa
Lufthansa

Boka din resa till Indien

Expedia erbjuder flyg till Indien för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Indien och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Indien på grund av covid-19?
Besök vår kundtjänstportal för att hitta viktig information om att avboka eller byta flyg på grund av covid-19. Kom ihåg att även läsa igenom de gällande villkoren för flygbolaget du har valt innan du genomför flygbokningen till Indien.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Indien med flexibel avbokningspolicy?
Vi på Expedia har gjort så mycket vi kan för att hjälpa dig att hitta flygbiljetter med så stor flexibilitet som möjligt. Det är bara att klicka på “Ingen ändringsavgift” under “Flexibla ändringspolicyer”, så kan du snabbt boka ett kanonbra flyg till Indien.
Finns det några allmänna tips för resande till Indien under coronaviruspandemin?
Om det här är första gången du reser sedan coronavirusutbrottet kommer du att lägga märke till ett par nya regler och säkerhetsåtgärder. Håll de här tipsen i åtanke, så kan din semesterresa till Indien bli lite smidigare.

 • Kom ihåg att ta reda på om det är några reserestriktioner som gäller på din avreseort eller på resmålet innan du genomför bokningen av biljetterna. Kolla även upp om några särskilda regler finns som kan påverka dig efter ankomst, till exempel krav på karantän.
 • Ha ett munskydd på dig när du går igenom flygplatsens säkerhetskontroll. Personalen kan dock be dig att tillfälligtvis ta av dig munskyddet för att kunna verifiera din identitet.
 • Istället för att räcka över ditt boardingpass till personalen på flygplatsen ska du själv lägga det på skannern. Håll därefter upp boardingpasset för inspektion.
 • Personalen på flygplatsen tillåter att du bär med dig en behållare med handdesinficeringsmedel på upp till 100 ml i ditt handbagage. Du måste ta ut behållaren ur väskan vid säkerhetskontrollen.
 • Lägg dina personliga föremål, såsom nycklar, plånbok och mobil, i handbagaget istället för på en bricka för att minimera hanteringstiden i säkerhetskontrollen.
 • Om du har med dig matvaror ombord på flyget bör du förvara dem i en genomskinlig påse och lägga upp påsen på brickan när du passerar säkerhetskontrollen. Då är det mindre risk för att säkerhetspersonalen tar i din väska för att inspektera den.

Hur hittar man billiga biljetter till Indien?
De senaste sju dagarna var det billigaste priset för en flygresa till Indien endast 4 790 kr. Om du vill hitta ännu bättre erbjudanden är det en bra idé att vara ute i god tid och vara flexibel med dina datum. Du kan söka efter flygresor till Indien och därefter klicka på länken “Flexibla datum” högst upp i sökresultaten, så får du en jämförelse av priserna för närliggande dagar.
Vad kostar ett flyg till Indien?
Priset på ett flyg tur och retur till Indien var mellan 4 790 kr och 7 480 kr under den senaste veckan. Du hade kunnat köpa en billig enkelresa från Köpenhamn (CPH) för endast 2 696 kr.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Indien?
Om du väljer att flyga till någon av dessa populära flygplatser i Indien kan du utan problem utforska regionen:

 • Delhi (DEL-Indira Gandhi Intl.) – 15419 flyg per månad.
 • Mumbai (BOM-Chhatrapati Shivaji Intl.) – 9689 flyg per månad.
 • Bengaluru (BLR-Kempegowda Intl.) – 7543 flyg per månad.

Vad kostar det att flyga till Indien?
Under den senaste veckan kostade flygbiljetterna till Indien mellan 4 790 kr och 7 480 kr. Priserna stiger ofta med tiden, så avvakta inte för länge.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Indien?
En toppenmånad att köpa en billig flygbiljett till Indien är Oktober. Tänk på att i Sverige är den dyraste tiden att boka en flygbiljett under sommar- och julloven.
Hur lång tid tar flyget till Indien?
Var du börjar din resa bestämmer hur lång tid din resa kommer att ta. Nedan följer en lista över de ledande inrikesresvägarna till Indien samt medelflygtiden:

 • Mumbai (BOM-Chhatrapati Shivaji Intl.) till Delhi (DEL-Indira Gandhi Intl.) – 2 timmar och 8 minuter
 • Bengaluru (BLR-Kempegowda Intl.) till Delhi (DEL-Indira Gandhi Intl.) – 2 timmar och 34 minuter
 • Srinagar (SXR-Sheikh Ul Alam Intl.) till Delhi (DEL-Indira Gandhi Intl.) – 1 timme och 35 minuter

Vilka är de bästa sakerna att göra i Indien?

 • Börja din vistelse i Indien i den fartfyllda staden Mumbai. Här finns mycket att se och göra, från fascinerande sevärdheter som Gateway of India till mat, shopping, uteliv och mycket mer.
 • När du ska välja vilka kläder du ska packa till resan bör du hålla i åtanke att det råder ett tropiskt savannklimat i Mumbai. För att få en bättre uppfattning av hur vädret kommer att vara under din vistelse bör du titta närmare på väderleksprognosen innan du flyger.
 • Besök Pune härnäst. Du hittar staden ungefär 120 kilometer sydöst om Mumbai, och här ser du bland annat Lohgad-fortet, som är en av traktens kändaste sevärdheter.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Indien på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Indien.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Indien med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Indien. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Indien.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Indien under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Indien erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.

Populära flyg till Indien

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur-och-retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

LOT-Polish Airlines