Flygdestinationer Indien

Förslag på billiga flygresor till Indien

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 056 kr för enkelflyg och 4 028 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Lufthansa
Swiss International Air Lines
Lufthansa
SAS
Lufthansa
SAS
Lufthansa
Lufthansa
British Airways
Lufthansa
SAS
British Airways
British Airways
SAS
Air France
KLM
Air France
KLM
Air France
SAS

Boka din resa till Indien

Expedia erbjuder flyg till Indien för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Indien och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Indien på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Indien.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Indien med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Indien. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Indien.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Indien under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Indien erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.