Början av huvudsektionen
Ikon för tur-och-retur-resa
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Förslag på billiga flygresor till Columbus

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till Columbus

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Columbus

Flyg till Columbus

Oavsett om du reser till den amerikanska delstaten Ohio i affärer, för att besöka släktingar eller för en semester är billiga flyg till Columbus bara några få tangenttryckningar bort. På Expedia.se finns all information och alla verktyg du behöver för att hitta rabatter på flyg till Columbus som gör att reskassan räcker längre.

Det är lätt att hitta bra erbjudanden på flyg till Columbus. Om du vill få de bästa erbjudandena på flygresor till Columbus bör du boka så tidigt som möjligt. Men även om du måste boka en affärsresa i sista minuten behöver du inte vara orolig. Vi arbetar tillsammans med alla större flygbolag som flyger till Columbus och kan alltid erbjuda dig bästa möjliga pris. Du hittar dina billiga flygbiljetter till Columbus genom att helt enkelt ange var du vill resa från och dina resedatum Därefter bokar du något av alla de prisvärda alternativ som presenteras. Om du lägger till en extra mellanlandning eller ändrar resedatumen lite kan du ibland hitta ännu bättre specialerbjudanden och boka en flygresa som är ännu billigare.

Mer än bara billigt flyg

Expedia.se är dock mer än bara en webbplats för billiga flygbiljetter. Du måste ju ha någonstans att bo på resan också. Vi samarbetar även med hotell och andra boendealternativ i området så att du kan få bästa pris på alla typer av rum, från budget- till lyxvarianter. Du kan spara ännu mer om du bokar hotell eller hyrbil samtidigt med flygbiljetterna till Columbus. När du slår ihop dina bokningar i ett paket kan Expedia ibland erbjuda ännu bättre priser, så att det blir mindre hål i reskassan och du får pengar över till exempelvis en helkväll på stan. Du bestämmer själv. Hos Expedia får du garanterat de lägsta priserna på flyg till Columbus och en rofylld resa.

Information om flyg till Columbus

Destinationens flygplats John Glenn Columbus Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats CMH
Destination Columbus