Billiga flygbiljetter till Como

Förslag på billiga flygresor till Como

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 305 kr för enkelflyg och 1 037 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

easyJet
Scandinavian Airlines
ITA Airways
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
ITA Airways
Eurowings
Scandinavian Airlines
Eurowings
Brussels Airlines

Om Como

Flyg med Expedia till Como

När du söker efter flyg till Como så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Como och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Como erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Como, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Como. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Como på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Como?
Milano (MXP-Malpensa Intl.) är den enda flygplatsen du kan välja i närheten av Como.
Hur långt från centrala Como ligger MXP?
Färden mellan MXP och centrum i Como är relativt lång. Du behöver ta dig 35 kilometer från flygplatsen innan du kan checka in på ditt hotell i stadskärnan.
Kan jag flyga till Como?
Läs våra reseråd under covid-19 för att lära dig allt du behöver om möjliga reserestriktioner för Como innan din flygresa. Allt från rekommendationer till karantänkrav uppdateras regelbundet för att du ska kunna hålla dig uppdaterad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Como?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Como kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Como med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Como kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Como?
Om du landar på MXP befinner du dig 35 kilometer från stadskärnan. Milano (LIN-Linate) välkomnar också många resenärer på väg till Como och är placerad omkring 40 kilometer utanför stadens centrum.
Hur många flygbolag flyger till Como?
Como hanterar flyg från 67 olika flygbolag, som erbjuder flyg från 135 flygplatser över hela världen.
Vilka flygbolag flyger till Como?
Resenärer bokar oftast biljetter med easyJet, Wizz Air eller British Airways när de ska flyga till Como. De flesta av flygen kommer från London, och easyJet är det populäraste alternativet på den här sträckan.
Hur många direktflyg går det till Como?
Det brukar bli smidigare att resa med flyg till en ny destination om man inte behöver bry sig om mellanlandningar. Om du reser till Como kan du glädjas över att det vanligtvis går 2 509 direktflyg varje vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Como från?
Många resenärer som flyger till Como stiger på planet från en flygplats i London, Viterbo eller Centrum.
Hur lång tid tar flyget till Como?
Om du ska resa från London kommer du att vara i luften 1 timme och 56 minuter innan du anländer till Como. Från Viterbo tar resan 1 timme och 12 minuter, medan restiden från Centrum är ungefär 1 timme och 36 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Como?
Vi känner alla några lyckostar som på något sätt hittar omöjligt billiga flygbiljetter vart de än reser. Kan du gissa hur de gör? De dröjer inte till sista stund innan de bokar. Ett annat bra tips för att hitta fina erbjudanden är att titta på många olika alternativ. Om resmålet har mer än en flygplats kan du till exempel kolla upp om det är billigare att boka biljetter till en mindre trafikerad terminal. Sist men inte minst kan du spara lite till genom att boka direkt. Om du hittar ett fint erbjudande ska du inte dröja, utan slå till när du har chansen.
Hur tar man sig igenom flygresan till Como?
Vi har samlat all information du behöver för att din resa ska bli så enkel som möjligt. Följ de här tipsen så tar du dig snabbt igenom alla kontroller och kan börja upptäcka allt vad Como har att erbjuda.Packa det här i ditt handbagage:

  • En resa med flyg kan bli helt stressfri, om du bara planerar din packning på rätt sätt. För det första behöver du ett par rena strumpor, någonting intressant att läsa och enkla toalettartiklar, såsom deodorant och tandkräm. Därefter bör du spara plats i väskan för elektronik med laddare, viktiga mediciner och kanske en uppblåsbar flygkudde. Till sist bör du komma ihåg att packa med dig ditt pass, dina resedokument och pengar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Lämna alla fulla flaskor med hårsprej och balsam i dina incheckade väskor. Alla vätskor och geler i mängder på över 100 milliliter kommer att omhändertas. Vassa eller spetsiga föremål, som arméknivar, och brandfarliga objekt, till exempel aerosol- och sprejburkar, är inte heller tillåtna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Nyckeln till en bekväm flygresa är inte mer komplicerad än rätt klädval. Om du klär dig i flera lager är du förberedd på den växlande temperaturen ombord och du kan hålla dig varm om det blir svalt i kabinen. Skor med klackar och kängor bör du packa ner i ditt incheckade bagage, även om de normalt är ditt favoritval. Ta istället på dig välsittande skor med platt sula, så kommer dina fötter att tacka dig.
  • Längre perioder av stillasittande skulle kunna orsaka djup ventrombos (DVT), vilket är någonting som då och då drabbar en del passagerare på långa flygresor. De goda nyheterna är att du kan minska risken för detta genom att dricka mycket, regelbundet sträcka på dig och gå ett par steg i mittgången och genom att bära stödstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Como?
Om du har tänkt igenom allt ordentligt innan du kommer till flygplatsen går resan till Como mycket smidigare. Här kommer ett par behändiga tips på hur du kan ta dig igenom säkerhetskontrollerna utan dröjsmål.

  • För det första måste du visa upp ditt pass och dina resedokument för säkerhetspersonalen. Försäkra dig om att du har allt inom räckhåll, så att de bakom dig i kön slipper vänta.
  • Härnäst väntar röntgenmaskinen. Töm dina fickor och lägg av allt som sannolikt skulle aktivera larmet, såsom hörlurar och jackor. Lägg upp allt på maskinens band.
  • Dina elektroniska enheter, som mobiler och surfplattor, måste också passera genom maskinen. Men du behöver inte oroa dig. Du får snart tillbaka dem igen.
  • Läppbalsam, rakvatten och alla andra vätskor eller geler i ditt handbagage måste förvaras i behållare som inte rymmer mer än 100 milliliter. Allt måste dessutom få plats i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Det är sannolikt att du måste ta av dig skorna och lägga dem på bandet, så det kan vara bra att gå i skor som du kan ta av och på utan problem.
  • Vassa och spetsiga föremål är inte tillåtna ombord på flyget. De kommer att omhändertas av personalen i kontrollen, så lämna dem i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Como
Destinationens flygplatsMalpensa Intl.
IATA-kod för ankomstflygplatsMXP
DestinationMilano
Flygpris807 kr

Populära flyg till Como

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 305 kr för enkelflyg och 1 037 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Eurowings