Billiga flygbiljetter till Comosjön

Förslag på billiga flygresor till Comosjön

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 371 kr för enkelflyg och 817 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

easyJet
easyJet
Eurowings
Norwegian Air Shuttle
Eurowings
easyJet
easyJet
Eurowings
Lufthansa
Lufthansa

Om Comosjön

Flyg till Comosjön

Flygresor till Comosjön passar dig som antingen vill vandra eller bara koppla av vid foten av de snöklädda norditalienska Alperna. Området runt den norditalienska Comosjön passar alla tänkbara resenärer, men särskilt dem som älskar fina naturupplevelser. Om du söker smart och bokar i god tid kan du komma billigt undan och hitta bekväma restider. Trots att det är en exklusiv destination behöver du inte plundra spargrisen helt när du ska flyga till Comosjön. Den dramatiska naturen lämnar ingen oberörd och semestrar här är helt oförglömliga.

Billiga flyg till Comosjön

Du kan köpa en flygbiljett till Comosjön via Milano. Det är det smidigaste alternativet eftersom direktflyg till Comosjön – via Milano – utgår från både Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Resan tar cirka två och en halv timme från Stockholm och Göteborg, medan flyg från Köpenhamn tar strax över två timmar. Den snabba resan kommer du att uppskatta om du reser med barn.

Från Göteborg kan du välja en avgång med Ryanair och om du bokar långt i förväg kan du hitta bekväma restider. Från Stockholm och Köpenhamn går flera olika bolag direkt till Milano, däribland SAS och Ryanair. Fundera på om du vill hålla kostnaderna nere, behöver checka in bagage, eller kanske vill prioritera riktigt lyxig komfort. Om du gör en mellanlandning kan du komma billigt undan och kanske lägga till en spännande etapp på din resa. Det är ett fint alternativ för dig som planerar en lite längre semester och vill se flera europeiska destinationer. Se annars till att undvika alltför långa stopptider om du kan.

Tur och retur till Comosjön via Milano

I Milano finns flera olika flygplatser, men du kommer troligtvis att landa på Milano Malpensa flygplats (MXP) eller Milano-Linate flygplats (LIN). På Bergamo-Orio al Serio flygplats (BGY) hamnar du med vissa lågprisbolag. Från flygplatserna kan du sedan åka vidare med buss eller expresståg. Om du vill lyxa till det kan du ta en taxi hela vägen till ditt hotell vid Comosjön. Det är ett bekvämt alternativ för dig som är på besök över en långhelg och vill spara så mycket tid som möjligt. Om du väljer en weekendresa till Comosjön kan du dessutom spara en slant.

Boka flyg till Comosjön och bli ett med naturen

Slå dig ner och koppla av i en flygstol till Comosjön så kan du utforska modehuvudstaden Milano innan du reser vidare. Det är som två semestrar i en - och båda platserna är minst lika sevärda.

Därefter kan du överväga vilken sorts upplevelser du är ute efter vid Comosjön. Är du intresserad av italiensk lokalhistoria, eller vill du satsa på att äta sagolik mat i en verkligt pittoresk omgivning? Om du är intresserad av naturen i närområdet kan det passa bra att hyra bil vid Comosjön. Njut av de många fantastiska panoramautsikter som området stoltserar med. Här kan du och familjen få en helt oförglömlig bilresa, men det är minst lika fint att utforska bergslandskapet och de charmiga sjöstäderna till fots. För en relativt billig slant kan du dessutom hitta du mysigt boende i italiensk stil.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Comosjön

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 371 kr för enkelflyg och 817 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

easyJet
easyJet