Flygdestinationer i Spanien

Populära städer att besöka i Spanien

Förslag på billiga flygresor till Spanien

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 355 kr för enkelflyg och 811 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Vueling Airlines
Norwegian Air International Ltd
Eurowings
Norwegian Air International Ltd
Eurowings
Scandinavian Airlines
TAP Portugal
TAP Portugal
Norwegian Air Shuttle
Lufthansa

Boka din resa till Spanien

Expedia erbjuder flyg till Spanien för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Spanien och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Spanien på grund av covid-19?
Om du inte har slutfört din bokning än ska du läsa igenom alla regler och villkor som gäller för flygbolaget du har valt. Om du redan har bokat flyg till Spanien kan du gå till vår kundtjänstportal. Där hittar du mer information om olika policyer kring covid-19 som skulle kunna påverka din bokning och vad du kan göra härnäst.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Spanien med flexibel avbokningspolicy?
Vi är fullt medvetna om att planerna plötsligt kan ändras, så att boka flexibla flygbiljetter med Expedia är en smart idé. Du behöver bara klicka på “Ingen ändringsavgift” under “Flexibla ändringspolicyer”, så är en billig flygbiljett till Spanien snart inom räckhåll.
Finns det några allmänna tips för resande till Spanien under coronaviruspandemin?
Coronavirusutbrottet har orsakat en del förändringar i hur vi reser. Om du tänker resa till Spanien kan följande tips hjälpa dig att ta dig an alla nya regler och utmaningar.

 • Känn till alla regler som gäller både på din avreseort och på resmålet. Beroende på olika lokala föreskrifter kan det vara förbjudet att resa, så glöm inte att läsa på ordentligt i förväg.
 • Du ska bära munskydd under hela resan, inklusive när du går igenom säkerhetskontroller. Var beredd på att ta av dig munskyddet för att kunna verifiera din identitet.
 • Istället för att räcka fram ditt boardingpass till säkerhetspersonalen ska du själv placera det på läsaren. Håll därefter upp boardingpasset för inspektion.
 • Säkerhetspersonalen tillåter att du tar med dig en behållare med handdesinfektionsmedel på max 100 ml i ditt handbagage. Du ska ta ut behållaren ur din väska vid säkerhetskontrollen.
 • Ta ut alla personliga föremål, såsom mobil och plånbok, ur dina fickor och placera dem i handbagaget istället för i en korg. Då kommer du igenom säkerhetskontrollen fortare.
 • Ta fram alla matvaror som du har med dig för att skannas vid säkerhetskontrollen. Förvarar du matvarorna i en genomskinlig påse som du själv lägger upp på brickan är risken mindre för att personalen på flygplatsen tar i din väska för att undersöka den.

Vilka flygbolag flyger till Spanien?
Det stora utbudet av flygbolag som kan ta dig till Spanien och dess omnejd gör det enkelt att upptäcka regionens alla delar. Boka biljett med något av följande alternativ:

 • SAS – 56 flyg till Spanien eller dess närhet varje månad, inklusive 47 flyg till Palma de Mallorca (PMI) och 8 flyg till Barcelona (BCN-Barcelona Intl.) per månad.
 • Eurowings – 52 flyg till Spanien eller dess närhet varje månad, inklusive 26 flyg till Palma de Mallorca (PMI) och 26 flyg till Barcelona (BCN-Barcelona Intl.) per månad.
 • Norwegian Air International – 52 flyg till Spanien eller dess närhet varje månad, inklusive 30 flyg till Barcelona (BCN-Barcelona Intl.) och 21 flyg till Palma de Mallorca (PMI) per månad.

Hur hittar man billiga biljetter till Spanien?
Det finns många olika sätt. Du kan till exempel boka i god tid, titta på resor till olika flygplatser och undvika semestertider. Ett annat smart sätt är att prova Expedias funktion för flexibla datum. Sök efter ett flyg till Spanien och jämför sedan priserna för omkringliggande datum. Under de senaste sju dagarna var det lägsta priset för ett flyg till Spanien 811 kr.
Vad kostar ett flyg till Spanien?
Du hade kunnat boka flygbiljetter tur och retur till Spanien för mellan 811 kr och 811 kr den senaste veckan. Vad gäller enkelresor från Stockholm (ARN) var det billigaste priset under samma period så lite som 355 kr.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Spanien?
Var du reser från och vilket flygbolag du reser med kommer att avgöra vilken av dessa flygplatser du anländer till:

 • Barcelona (BCN-Barcelona Intl.) – 10837 flyg per månad.
 • Madrid (MAD-Adolfo Suarez Madrid-Barajas) – 10359 flyg per månad.
 • Palma de Mallorca (PMI) – 8906 flyg per månad.

Vad kostar det att flyga till Spanien?
Under de senaste sju dagarna kostade flygbiljetterna mellan 811 kr och 811 kr. Ta en titt på våra erbjudanden till Spanien, välj ut ett som passar dig och börja packa ditt bagage.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Spanien?
Boka en biljett i Mars för att ro hem bra biljettpriser på flyg till Spanien. Under sommar- och julloven är priserna vanligen högre än vanligt.
Hur lång tid tar flyget till Spanien?
Restiden varierar av olika anledningar, däribland var du reser ifrån och flygplanets storlek. Denna lista över de mest bokade inrikesresvägarna till Spanien kan ge dig en uppfattning:

 • Palma de Mallorca (PMI) till Barcelona (BCN-Barcelona Intl.) – 53 minuter
 • Madrid (MAD-Adolfo Suarez Madrid-Barajas) till Barcelona (BCN-Barcelona Intl.) – 1 timme och 19 minuter
 • Ibiza (IBZ) till Barcelona (BCN-Barcelona Intl.) – 58 minuter

Vilka är de bästa sakerna att göra i Spanien?

 • Med så mycket att upptäcka i Madrid är det inte konstigt att många besökare startar vistelsen i Spanien i just denna fartfyllda stad. Lägg ett par dagar på att titta närmare på populära sevärdheter, som Pradomuseet, innan du upptäcker några av stadens mindre kända höjdpunkter.
 • När det är dags att organisera din resa bör du inte glömma att det råder ett medelhavsklimat i Madrid. För att få en uppfattning om vad du kan vänta dig kan du titta närmare på vad väderleksprognosen säger innan du beger dig.
 • När du vill se mer av regionen kan du boka en av våra budgetvänliga hyrbilar och besöka Collado Villalba. Staden ligger cirka 35 kilometer nordväst om Madrid och har många populära sevärdheter, som Centro Comercial Los Valles.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Spanien på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Spanien.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Spanien med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Spanien. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Spanien.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Spanien under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Spanien erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.

Populära flyg till Spanien

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur-och-retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Vueling Airlines