Billiga flygbiljetter till Curitiba

Förslag på billiga flygresor till Curitiba

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 6 495 kr för enkelflyg och 7 293 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Azul
LATAM Airlines Group
GOL Linhas Aereas S.A.
KLM
Lufthansa
TAP Portugal
Scandinavian Airlines
Swiss International Air Lines
Delta
Air France

Om Curitiba

Flyg med Expedia till Curitiba

När du söker efter flyg till Curitiba så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Curitiba och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Curitiba erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Curitiba, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Curitiba. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Curitiba på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Curitiba?
Curitiba (CWB-Afonso Pena Intl.) är den enda flygplatsen du kan välja nära Curitiba.
Hur långt från centrala Curitiba ligger CWB?
CWB ligger cirka 11 kilometer från centrala Curitiba, så var beredd på lite extra restid för att ta dig in till stadskärnan.
Kan jag flyga till Curitiba?
Besök våra reseråd under covid-19 för uppdaterad information om flyg till Curitiba. Här kan du läsa mer om alla aktuella reserestriktioner och om karantän krävs efter att du landat.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Curitiba?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Curitiba kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Curitiba med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Curitiba kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Curitiba?
Turister från världens alla hörn landar på CWB varje dag. När du har gått igenom kontrollerna och fått tag i dina väskor befinner du dig bara 11 kilometer från den centrala delen av Curitiba.
Hur många flygbolag flyger till Curitiba?
Det finns ett flertal alternativ för dig som ska resa till Curitiba. Du kan välja bland 4 flygbolag som trafikerar sträckan till staden, från 17 flygplatser över hela världen.
Vilka flygbolag flyger till Curitiba?
LATAM Airlines och Gol är de största flygbolagen som flyger till Curitiba. Ett av de populäraste sätten att resa hit är att flyga med LATAM Airlines från São Paulo.
Hur många direktflyg går det till Curitiba?
Det går cirka 483 direktflyg till Curitiba varje vecka, så du kan landa innan du ens har hunnit säga “Är vi framme snart?”
Var avgår de populäraste flygen till Curitiba från?
Många som reser med flyg till Curitiba stiger på planet från en flygplats i São Paulo, Higienópolis eller Centro.
Hur lång tid tar flyget till Curitiba?
Om du reser från São Paulo kommer du att vara i luften cirka 1 timme och 2 minuter innan du anländer till Curitiba. Från flygplatsen i Higienópolis tar resan 1 timme och 6 minuter, medan restiden från Centro är ungefär 1 timme och 50 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Curitiba?
Avvakta inte till sista minuten innan du bokar flygbiljetterna. Det tipset kan du få höra från flera vana resenärer. Om du bokar i god tid i förväg får du fler alternativ att välja mellan, och biljettpriserna brukar vara lägre. Men stanna inte där. Utvidga sökningen och se om ditt resmål har flera flygplatser. Priserna kan skilja sig beroende på vilken flygplats du anländer till. Kom även ihåg att jämföra alternativ från flera olika flygbolag. Till sist kan du spara lite till genom att boka omedelbart. Om du råkar se ett bra erbjudande ska du inte vänta, utan boka med en gång.
Hur tar man sig igenom flygresan till Curitiba?
Oavsett avreseort kan din flygresa gå smidigt från början till slut, så länge du har planerat ordentligt i förväg. Vi har plockat fram en lista med praktiska tips som ser till att din semester i Curitiba inleds på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • En flygresa kan bli helt stressfri, om du har rätt packning. För det första ska du packa med ett par extra strumpor, någonting intressant att läsa och enkla toalettartiklar, till exempel deodorant och handkräm. Härnäst bör du lämna plats i väskan för elektronik med laddare, mediciner du behöver och kanske ett nackstöd. Sist men inte minst bör du komma ihåg att ta med ditt pass, alla resedokument samt lite extra pengar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Se till att du inte har en sax någonstans i ditt handbagage. Explosiva eller brandfarliga artiklar, till exempel tändstickor och aerosolburkar, är inte heller tillåtna, och du får inte ta med dig geler eller vätskor i behållare på över 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Bekvämlighet är det allra viktigaste när du väljer hur du ska klä dig under resan. Fundera även noga på vilka skor som passar bäst, eftersom det kan hända att fötterna svullnar något under flygturen. Omslutande skor med plan sula är vanligtvis det bästa alternativet.
  • Utdragna perioder utan rörelse kan bidra till att orsaka djup ventrombos (DVT), vilket är någonting som ibland drabbar några passagerare på långa flygresor. De goda nyheterna är att du kan minska risken genom att bibehålla en bra vätskenivå, regelbundet gå fram och tillbaka i mittgången och genom att bära antitrombosstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Curitiba?
Om du är väl förberedd innan du kommer till flygplatsen blir din resa till Curitiba mycket enklare. Här följer ett par behändiga tips på hur du kan ta dig igenom säkerhetskontrollerna utan dröjsmål.

  • Se till att du har dina resedokument och ditt pass inom räckhåll. De är vad du kommer att frågas om först under säkerhetskontrollen.
  • Härnäst väntar röntgenmaskinen. Töm dina fickor och lägg av allt som kan aktivera larmet, såsom jackor och hörlurar. Lägg upp allt på maskinens band.
  • Elektroniska enheter, som bärbara datorer och mobiler, måste också gå genom maskinen. Men du behöver inte oroa dig. Du får snart tillbaka allt igen.
  • Packa upp eventuella vätskor och geler ur handbagaget, för dessa behöver ofta skickas genom maskinen separat. Varje enskild produkt måste förvaras i en förpackning som inte rymmer mer än 100 milliliter, och allt måste få plats i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Om du tänker igenom ditt val av skor kan du eventuellt spara ett par minuter. Kängor och andra tunga skor behöver ofta skannas separat, medan du förmodligen slipper detta med lätta sneakers.
  • Flygbolagen kan inte tillåta att du har med dig saxar eller andra vassa föremål i handbagaget. Om du tvunget måste ha med dem på semestern måste du packa ner dem i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Curitiba
Ankomstflygplats
Curitiba
IATA-kod för ankomstflygplats
CWB

Populära flyg till Curitiba

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 6 495 kr för enkelflyg och 7 293 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

KLM
Scandinavian Airlines