Flygdestinationer i Brasilien

Populära städer att besöka i Brasilien

Förslag på billiga flygresor till Brasilien

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 5 147 kr för enkelflyg och 7 215 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Delta
Delta
Delta
Air France
Turkish Airlines
Lufthansa
Air France
LATAM Airlines Group
Lufthansa
Scandinavian Airlines

Boka din resa till Brasilien

Expedia erbjuder flyg till Brasilien för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Brasilien och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Brasilien på grund av covid-19?
Du kan gå till vår kundtjänstportal för att hitta användbar information om att avboka eller byta flyg till följd av covid-19. Kom ihåg att även läsa igenom villkoren som gäller för ditt flygbolag innan du slutför bokningen av flyg till Brasilien.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Brasilien med flexibel avbokningspolicy?
Du behöver bara använda vårt praktiska filter för ändringsavgifter. Fyll i resedatum och klicka på “Sök”. Därefter kryssar du i rutan “Ingen ändringsavgift” under filteralternativet “Flexibla ändringspolicyer” på vänster sida av skärmen. Med Expedias hjälp blir det enkelt att få tag i billiga flyg till Brasilien.
Finns det några allmänna tips för resande till Brasilien under coronaviruspandemin?
Utbrottet av coronaviruset må ha förändrat hur vi reser, men det har inte dämpat äventyrslusten hos folk. Här kommer en del tips som hjälper dig att ta dig an alla nya utmaningar.

 • Ta reda på om det är några reserestriktioner som gäller på din avreseort eller på ditt resmål innan du bokar flygbiljetterna. Undersök även om några särskilda regler finns som kan påverka dig vid ankomst, till exempel krav på karantän.
 • Du måste ha munskydd på dig under hela resans gång, inklusive när du går igenom säkerhetskontroller. Var beredd på att ta av dig skyddet när det är dags att verifiera din identitet.
 • För att reducera smittorisken ska du själv placera ditt boardingpass på läsaren och sedan hålla upp det för visuell inspektion. Räck inte över boardingpasset till personalen i säkerhetskontrollen.
 • Personalen på flygplatsen tillåter att du tar med dig en behållare med handdesinfektionsmedel på upp till 100 ml i ditt handbagage. Du måste ta ut behållaren ur väskan vid säkerhetskontrollen.
 • Placera personliga föremål, till exempel lösa mynt, nycklar och mobil, i handbagaget istället för i en korg för att minimera hanteringstiden i säkerhetskontrollen.
 • Om du tar med dig matvaror ombord bör du förvara dem i en genomskinlig påse och lägga upp påsen på brickan i säkerhetskontrollen. Då är risken mindre för att personalen på flygplatsen rör vid väskan för att inspektera den.

Hur hittar man billiga biljetter till Brasilien?
Det finns många olika sätt. Du skulle till exempel kunna vara ute i god tid, titta på flygresor till olika flygplatser och undvika semestertider. En annan smart metod är att prova Expedias funktion för flexibla datum. Sök efter ditt flyg till Brasilien och jämför sedan priserna som gäller på omkringliggande datum. Den senaste veckan var det lägsta priset för ett flyg till Brasilien 7 215 kr.
Vad kostar ett flyg till Brasilien?
Enkelresor som avgick från Stockholm (ARN) såldes för endast 5 147 kr under den senaste veckan. Under samma tidsperiod kostade flygen tur och retur till Brasilien mellan 7 215 kr och 9 988 kr. Om du får tag i ett bra erbjudande bör du slå till direkt, för priset kan ändras fort.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Brasilien?
Din avreseort och vem du flyger med bestämmer vilken av dessa flygplatser du slutligen landar på:

 • Sao Paulo (GRU-Guarulhos - Governor Andre Franco Montoro Intl.) – 8155 flyg per månad.
 • Campinas (VCP-Virac. - Campinas Intl.) – 4385 flyg per månad.
 • São Paulo (CGH-Congonhas) – 4122 flyg per månad.

Vad kostar det att flyga till Brasilien?
De senaste sju dagarna varierade priset på flyg till Brasilien från 7 215 kr till 9 988 kr. Vad du får betala beror normalt på flera olika faktorer, såsom avgångstid, vilken kabinklass du har valt och hur tidigt du bokar din biljett.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Brasilien?
En bra månad att köpa en prisvärd flygbiljett till Brasilien är Mars. Kom ihåg att i Sverige är den dyraste tiden att köpa en flygbiljett under sommar- och vinterloven.
Hur lång tid tar flyget till Brasilien?
Flygtiden varierar av ett par olika anledningar, däribland varifrån du flyger och flygplanets storlek. Denna lista över de mest bokade inrikesresvägarna till Brasilien kan ge dig en bättre uppfattning:

 • Porto Alegre (POA-Salgado Filho Intl.) till Sao Paulo (GRU-Guarulhos - Governor Andre Franco Montoro Intl.) – 1 timme och 42 minuter
 • Belo Horizonte (CNF-Tancredo Neves Intl.) till Sao Paulo (GRU-Guarulhos - Governor Andre Franco Montoro Intl.) – 1 timme och 22 minuter
 • Recife (REC-Guararapes Intl.) till Sao Paulo (GRU-Guarulhos - Governor Andre Franco Montoro Intl.) – 3 timmar och 17 minuter

Vilka är de bästa sakerna att göra i Brasilien?

 • São Paulo kan erbjuda kultur och karaktär i stora mängder, vilket gör staden till den perfekta startpunkten för din vistelse i Brasilien. Utforska berömda sevärdheter som Museu Paulista, shoppa och ät och drick gott på någon av stadens utmärkta restauranger. Valet är ditt.
 • När du väljer vilken typ av kläder du ska packa till din semester bör du ta hänsyn till att det råder ett fuktigt subtropiskt klimat i São Paulo. För att vara säkrare på vad du kan vänta dig under din vistelse bör du titta närmare på väderleksprognosen innan du åker.
 • Ungefär 85 kilometer nordväst om São Paulo finner du Campinas, som också kan vara värt ett besök. De populära sevärdheterna inkluderar Museu Histórico e da Porcelana de Pedreira, som definitivt hör hemma på din sightseeinglista.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Brasilien på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Brasilien.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Brasilien med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Brasilien. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Brasilien.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Brasilien under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Brasilien erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.

Populära flyg till Brasilien

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur-och-retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Delta