Billiga flygbiljetter till Czestochowa

Förslag på billiga flygresor till Czestochowa

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 864 kr för enkelflyg och 1 231 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines

Om Czestochowa

Flyg med Expedia till Czestochowa

När du söker efter flyg till Czestochowa så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Czestochowa och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Czestochowa erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Czestochowa, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Czestochowa. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Czestochowa på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Czestochowa?
Czestochowa har bara en enda flygplats, Katowice (KTW-Pyrzowice).
Hur långt från centrala Czestochowa ligger Katowice (KTW-Pyrzowice)?
Katowice (KTW-Pyrzowice) ligger omkring 40 kilometer från centrum i Czestochowa, så förbered dig på att behöva åka en bit till för att komma in till stadskärnan.
Kan jag flyga till Czestochowa?
Gör flygresan till Czestochowa så smidig som möjligt genom att först läsa våra reseråd under covid-19. Det är ett utmärkt sätt att hålla dig uppdaterad på aktuella reserestriktioner, inklusive krav på karantän och de senaste officiella hälsoråden.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Czestochowa?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Czestochowa kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Czestochowa med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Czestochowa kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Czestochowa?
Om du flyger till Czestochowa landar du på Katowice (KTW-Pyrzowice). Efter att du har stigit av planet och hämtat ut ditt bagage är du omkring 40 kilometer från stadens centrum.
Hur många flygbolag flyger till Czestochowa?
Sammanlagt finns det 10 flygbolag som ansluter Czestochowa till 56 flygplatser över hela världen.
Vilka flygbolag flyger till Czestochowa?
Ryanair och Wizz Air är de ledande flygbolagen som flyger till Czestochowa. Ett stort antal resenärer reser från Salzbergen, och Ryanair har det största utbudet på den här rutten.
Hur många direktflyg går det till Czestochowa?
Det går omkring 228 direktflyg till Czestochowa per vecka, så du kommer att landa innan du ens har hunnit fråga “Är vi framme snart?”
Var avgår de populäraste flygen till Czestochowa från?
Flygen till Czestochowa från Salzbergen, Twente och Fröndenberg/Ruhr brukar vara de som är populärast.
Hur lång tid tar flyget till Czestochowa?
Om du ska resa från Salzbergen är du i luften 1 timme och 30 minuter innan du anländer till Czestochowa. Från Twente tar flygresan 1 timme och 30 minuter, medan restiden från Fröndenberg/Ruhr är ungefär 1 timme och 30 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Czestochowa?
Alla vana resenärer känner till att du inte ska dröja till sista minuten med att boka biljetterna. Priserna är vanligtvis högre strax innan avgångsdatumet. Ett annat bra sätt att hitta specialerbjudanden kan vara att titta på många olika alternativ. Om ditt resmål har flera flygplatser skulle du kunna kolla upp om du kan hitta lägre priser genom att resa till en mindre trafikerad terminal. Sist men inte minst kan du spara ett par slantar till genom att vara beredd på att boka omedelbart. Om du råkar se ett bra erbjudande ska du inte dröja, utan boka med en gång.
Hur tar man sig igenom flygresan till Czestochowa?
Beroende på din avreseort kan flyget till Czestochowa gå snabbt eller verka pågå för evigt. Vi har sammanställt en del tips som kan hjälpa dig att starta resan på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Först och främst ska du ta med dig ditt pass, dina resedokument, din plånbok och dina dagliga mediciner. Utöver detta vill du förmodligen ha någon sorts underhållning under flygresan. En spännande bok och en bärbar dator fullpackad med dina favoritprogram är bra alternativ. Om du vill ha möjlighet att ta en tupplur kan ett nackstöd och ett par hörlurar komma väl till pass. Sist men inte minst ska du komma ihåg att lämna lite plats i väskan för några grundläggande toalettartiklar, så att du enkelt kan känna dig på topp när du landar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Lämna alla stora flaskor med schampo och hårsprej i bagaget du checkar in. Alla vätskor och geler i behållare större än 100 milliliter kommer att konfiskeras av säkerhetspersonalen. Vassa föremål, som skruvmejslar, och andra farliga objekt, till exempel starka kemikalier och tändstickor, är också förbjudna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Gångarna på ett flyg är inte rätt ställe för att imponera med dina moderiktigaste kläder. Välj någonting bekvämt och kom gärna ihåg att ha med dig en varm tröja, eftersom det kan bli lite svalt på flyget. Bekväma skor med platt sula kan också rekommenderas.
  • Ett tillstånd vid namn djup ventrombos, eller DVT, kan vara en risk under långa flygturer. Då bildas det blodproppar, oftast i benen, vilket skulle kunna bero på att man har förblivit stillasittande för länge. Du kan begränsa risken genom att sträcka på benen och gå lite längs med mittgången. Ett par antitrombosstrumpor kan också vara till hjälp.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Czestochowa?
Var förberedd – det är inte mer komplicerat än så. Vi har tagit fram en lista med behändiga tips så att du enklare kan passera igenom säkerhetskontrollerna utan stress. Sedan är det full fart mot Czestochowa.

  • Ha alltid dina resedokument och ditt pass redo. De är det första personalen kommer att be om under kontrollen.
  • Efter detta måste du och ditt handbagage röntgas. För att försäkra dig om att allt går smidigt tar du av dig allt som skulle kunna aktivera larmet. Saker som skärp, jackor och hörlurar måste gå igenom maskinen.
  • Elektroniska enheter, som mobiler och surfplattor, måste också gå genom maskinen. Men du behöver inte oroa dig. Du är online igen innan du vet ordet av.
  • Läppbalsam, hårolja och andra vätskor eller geler som du vill ta med dig ombord måste förvaras i behållare som inte rymmer mer än 100 milliliter. Allt måste dessutom få plats i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Det kan hända att du dessutom måste ta av dina skor och låta dem gå genom skannern, så det kan vara bra att bära skor som du kan ta av och på utan problem.
  • Flygbolagen tillåter inte att du har med dig vassa föremål ombord på flyget. Om du tvunget måste ha med dem på din semester måste du lämna dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Czestochowa
Destinationens flygplatsPyrzowice
IATA-kod för ankomstflygplatsKTW
DestinationKatowice
Flygpris1 231 kr

Populära flyg till Czestochowa

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 864 kr för enkelflyg och 1 231 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines