Billiga flygbiljetter till Dallas

Om Dallas

Flyg till Dallas

Låter billiga flyg till Dallas för bra för att vara sant? Expedia.se är din partner när du vill boka billiga flygbiljetter till Texas. Du kommer att ha tillräckligt mycket pengar över för att fylla en cowboyhatt om du tar del av våra fantastiska erbjudanden. Vi vill att du ska ha en trevlig vistelse i spännande, livliga och sprudlande Dallas. Här kan du uppleva excentriska konstnärskvarter, minnesvärda stekar och myllrande torg som kommer att ge Texas en särskild plats i ditt hjärta. Allt är större i Texas. Dina besparingar blir ännu större när du bokar dina flygbiljetter till Dallas på Expedia.se.

Vi kan hitta bra priser på flyg till Dallas åt dig, oavsett om du ska dit på semester eller affärsresa. Du kan söka efter flyg till Dallas från den stad och flygplats som du vill åka från. Allt du behöver göra är att ange viss grundinformation om den stad som du vill åka från. Vi gör det till och med möjligt för dig att begränsa sin sökning ända ner till vilka flygbolag du föredrar.

På vår webbplats hittar du låga priser på allt du behöver för att planera din semester i Dallas. Du slipper alltså leta erbjudanden på flygbiljetter, hotell och sevärdheter flera olika webbplatser. Expedia.se gör det enkelt för dig att fixa logistiken, så att du kan koncentrera dig på att packa väskorna för en oförglömlig semester. Du är bara några klick från en plats på ett plan till Dallas. Du behöver inte kunna dansa square dance för att hitta fantastiska erbjudanden på din semester i Texas. Allt du behöver göra är att ange kriterierna för din semester på Expedia.se redan i dag.

Semesterpaket till Dallas - missa inte våra exklusiva rabatter!

Flyget till Dallas är bara början på alla fantastiska rabatter som vi kan erbjuda. Vi kan hjälpa dig att hitta praktiska semesterpaket som gör resan billigare. Våra vänliga kundtjänstmedarbetare är redo att besvara alla frågor som du har före, under och efter resan. Ta chansen att besöka denna ikoniska stad i hjärtat av sydvästra USA. Våra fantastiska specialerbjudanden gör att de billiga flygen till Dallas är väldigt populära. Boka ditt boende i dag så att du inte missar våra erbjudanden.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Dallas?
Dallas, TX (DFW-Dallas-Fort Worth Intl.) är en av de största flygplatserna i Dallas. Det finns dock ett antal flygplatser som tar emot stadens besökare, så välj det alternativ som passar dig bäst.
Hur långt från centrala Dallas ligger Dallas Airport (DFW)?
Resan från DFW till centrala Dallas är relativt lång. Du behöver ta dig cirka 25 kilometer från flygplatsen innan du kan checka in på ditt hotell i staden.
Kan jag flyga till Dallas?
Besök våra reseråd under covid-19 för att få den senaste informationen om flyg till Dallas. Här kan du läsa mer om reserestriktioner och om du behöver sitta i karantän efter att du landat.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Dallas?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Dallas kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Dallas med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Dallas kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Dallas?
När du flyger till Dallas stiger du av flyget på antingen DFW eller Dallas, TX (DAL-Love Field). Den första av dem ligger cirka 25 kilometer utanför stadskärnan, medan den andra ligger ungefär 8 kilometer från centrum.
Hur många flygbolag flyger till Dallas?
Det finns totalt 29 olika flygbolag som ansluter Dallas till 252 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Dallas?
United Airlines och American Airlines är två av de mest kända flygbolagen som erbjuder flyg till Dallas. En hel del resenärer reser från Houston, och United Airlines har störst utbud på den här rutten.
Hur många direktflyg går det till Dallas?
Att planera en oförglömlig vistelse i Dallas är lätt när du har 7 633 direktflyg att välja bland varje vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Dallas från?
Många som reser till Dallas hoppar på planet i Clinton, Edgewater eller Midtown.
Hur lång tid tar flyget till Dallas?
Om du ska resa med flyg till Dallas från Clinton tar resan cirka 2 timmar och 37 minuter. Om du stiger på planet i Edgewater kan du räkna med att vara i luften i 2 timmar och 45 minuter. Med Midtown som startpunkt är Dallas 2 timmar och 36 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Dallas?
Vi har alla stött på sådana lyckostar som på något sätt hittar otroligt billiga flygbiljetter vart de än åker. Kan du gissa hur de lyckas? De dröjer inte till sista minuten innan de bokar. Du skulle också kunna utvidga sökningen och jämföra alla olika alternativ. Om din destination har mer än en flygplats är det möjligt att du kan hitta lägre priser genom att flyga till en mindre flygplats. Slutligen ska du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du känner till vad priserna brukar vara kan du slå till omedelbart om du väl hittar ett ovanligt lågt pris. De allra bästa erbjudandena blir fort slutsålda.
Hur tar man sig igenom flygresan till Dallas?
Oavsett var du reser från kan din resa med flyg gå smidigt från början till slut, så länge du har planerat ordentligt i förväg. Vi har plockat fram en lista med bra tips som kan hjälpa dig försäkra att din semester i Dallas börjar på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • En flygtur kan bli en stressfri upplevelse, om du har rätt packning. För det första behöver du ett par extra strumpor, en bra bok och lite toalettartiklar, som tandborste och tandkräm. Därefter bör du reservera plats i väskan för en bärbar dator med laddare, mediciner du behöver och kanske en flygkudde. Sist men inte minst bör du komma ihåg att packa med ditt pass, dina resedokument samt lite extra pengar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Listan över otillåtna föremål kan variera mellan olika flygbolag, men grundregeln är att ingenting explosivt, brandfarligt eller vasst är tillåtet. Här ingår exempelvis bestick, rakblad, sprejburkar och bränsle. Idrottsutrustning som skidstavar eller andra objekt som skulle kunna skada övriga passagerare, exempelvis skjutvapen och svärd, får du inte heller ta med dig ombord.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Att vara bekväm ska vara din högsta prioritet när du bestämmer vad du ska ha för kläder under flygresan. Tänk även igenom vad du ska ha för skor, eftersom det är vanligt att fötterna svullnar något under resans gång. Omslutande skor med plan sula är det bästa alternativet.
  • På långa flygresor kan vissa personer drabbas av djup ventrombos, eller DVT, vilket innebär att blodproppar uppstår i samband med utdragna perioder av stillasittande. För att undvika detta kan du utnyttja alla tillfällen att sträcka på dig och gå lite fram och tillbaka ombord på flyget. Ett annat sätt att minska risken är att ta på dig antitrombosstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Dallas?
Var förberedd – det är inte svårare än så. Vi har plockat fram en lista med hjälpsamma tips så att du enklare kan passera igenom säkerhetskontrollen utan onödiga problem. Sedan är det full fart mot Dallas.

  • Kom ihåg att ha dina resedokument och ditt pass redo. De är det första du kommer att frågas om i kontrollen.
  • Därefter väntar röntgenmaskinen. Lägg av allt som skulle kunna få larmet att gå, såsom jackor och bälten. Lägg upp allt på bandet så att det kan passera genom maskinen.
  • Elektronikenheter, till exempel mobiler och surfplattor, måste också inspekteras. Men ta det lugnt. Du får snart tillbaka dem igen.
  • Ta ut alla vätskor och geler ur ditt handbagage, för dessa ska normalt skannas av maskinen separat. Varje enskild produkt måste förvaras i en förpackning som rymmer max 100 milliliter, och allt måste få plats i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Lätta gymnastikskor är ett bra val, eftersom det är mindre sannolikt att du måste ta av dem när du passerar säkerhetskontrollen. Vandringsskor och andra kraftiga skor skannas ofta separat.
  • Flygbolag kan inte tillåta att du tar med dig saxar eller andra vassa föremål i handbagaget. Om du tvunget måste ha med dem under semestern måste du packa ner dem säkert i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Dallas
Ankomstflygplats
Dallas-Fort Worth Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats
DFW
Destination
Dallas
Pris tur-och-retur
1 879 kr