Förslag på billiga flygresor till Distrito de Lisboa

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Recensioner från verifierade kunder

Feb 19, 2020

Ingen laddare på planet

Jan 13, 2020

Value for money...

May 21, 2019

Man fick vad man betalat för, varken mer eller mindre. Rent snyggt och punktligt.

Nov 14, 2018

Kort resa i tid

Oct 30, 2018

Mycket smifg ankomst till Lissabon med bra kommunikationer.

Sep 22, 2018

I tid.

Aug 22, 2018

Inget Wi-Fi & stolarna gick inte att fälla bakåt.

Flyg till Lissabon

Idylliskt belägen på sju böljande kullar är soliga Lissabon ett fantastiskt resmål för en avkopplande paus från vardagen och ett tillfälle att ladda upp batterierna. Det går direktflyg till Lissabon från Stockholm Arlanda och från Köpenhamn Kastrup, men det går också att flyga smidigt till Lissabon från ett flertal svenska flygplatser via Amsterdam.

Flygresan till Lissabon tar ungefär tre och en halv timme om du flyger direkt. Om du flyger med en anslutning är det klokt att försöka avresa så tidigt som möjligt, så sparar du onödig stress vid förseningar och utlägg för hotell på mellanlandningsdestinationen.

Soliga Lissabon

Det bästa med Lissabon är kanske inte det fina vädret, den spännande maten, alla trevliga möten eller de vackra promenadstråken, utan att du i Lissabon, till skillnad från andra fantastiska europeiska städer, kan njuta i din egen takt utan att behöva ägna halva dagen åt att köa till museer eller trängas bland turister. Lissabon är fortfarande en förvånansvärt oupptäckt pärla, trots att staden såväl i skönhet som väder lätt mäter sig med klassiska citydestinationer som Rom, Paris och Aten.

Attraktioner i all ära, men för oss som reser från kalla Norden är vädret viktigt och Lissabon levererar med råge. Tejobukten håller högre badtemperaturer än Atlanten och det finns många stränder både i och utanför Lissabon att välja bland. Mötet mellan Atlanten och Tejofloden bjuder dessutom på surfvågor i toppklass – det finns vattenskoter att hyra om du vill ha ett något stabilare alternativ för vågade äventyr.

Bland mat och mystik

I Lissabon möter du fadomusiken vart du än går – den mytomspunna vemodiga folkmusiken som spelas på barer och restauranger. Under en äkta fadokväll, som kan pågå i många timmar, berättar sångarna sagor och människoöden medan flera sorters vin och portugisiska kött- och fiskrätter avnjuts.

Det finns hotell i Lissabon som passar alla plånböcker. Från familjevänliga budgethotell till lyxiga hotell – Lissabons utbud av boenden går inte av för hackor. Det finns hundratals billiga hotell i Lissabon som garanterat drygar ut reskassan medan du utforskar den portugisiska huvudstaden samt vinodlingarna och vandringslederna i området. Många hotell erbjuder särskilda aktivitetspaket med erfarna guider som ser till att ni inte missar ett enda viktigt ögonblick – fråga i receptionen, utbudet är ofta större än det som annonseras.

När du landar i Lissabon

När ni kommer fram till Lissabon går det snabbt och smidigt att ta skyttelbussen till centrum. Om ni redan har bokat ert hotell är det ofta lönt att fråga om hämtningsservice – många av dem erbjuder tjänsten utan kostnad. Om ni har bokat en hyrbil kan ni hämta den direkt på flygplatsen – redan på vägen från flygplatsen till staden kommer ni att slås av stadens mystiska skönhet.

Information om flyg till Distrito de Lisboa

Destinationens flygplats Distrito de Lisboa
IATA-kod för ankomstflygplats LIS

Populära flyg till Distrito de Lisboa

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.