Billiga flygbiljetter till Eindhoven

Flyg till Eindhoven

Eindhoven är en stad i södra Nederländerna, nära gränsen till Belgien. Vill du boka flyg till Eindhoven kan du välja mellan direktflyg eller flyg med stopp längs vägen. Ett direktflyg är så klart det snabbaste valet men du kan ibland spara pengar genom att välja ett flyg som mellanlandar på vägen. Ett direktflyg från Stockholm tar omkring två timmar medan ett flyg som landar längs vägen kan ta mellan fem och tio timmar. Vissa flyg tar längre tid än så, det kan variera väldigt beroende på bolaget och rutten. Du kan boka billiga flyg till Eindhoven från både Stockholm och Göteborg.

Boka billiga flygresor till Eindhoven

Du som vill resa så billigt som möjligt kan också ta nytta av lågsäsongen. Bokar du ett flyg till Eindhoven på höst eller vintern kan det vara något billigare än på sommaren. Vill du boka billig flygstol till Eindhoven kan du också välja en paketresa där du bokar hotell, flyg och eventuellt hyrbil på samma gång. Med en paketresa till Eindhoven slipper du boka dessa separat och det kan dessutom spara dig pengar på din resa. Med hyrbil har du egen transport så att du slipper förlita dig på buss eller tåg under resan.

Flygplatsen i Eindhoven

Flygresor till Eindhoven anländer på Eindhoven Airport, en liten men modern flygplats som tar emot många besökare årligen. Här finns gratis internet och flera butiker där man kan shoppa innan avresan. Här finns också flera platser där man kan få mer information om transport och om staden. Flygplatsens hemsida gör det också enkelt att hitta rätt med uppdaterad information om flyg samt kartor över flygplatsen och området omkring som man kan ladda ned. Har du bokat hyrbil för resan kan du både hämta upp och lämna av den vid flygplatsen.

Till och från flyget

Med egen bil kan du köra direkt till ditt hotell i Eindhoven men det finns också andra sorters transport du kan välja. Flera busslinjer går in till staden men varierar i restiden beroende på vägen. Tåget till centralstationen från flygplatsen är det snabbaste sättet att ta sig till centrum med allmän transport. Vid centralstationen kan du byta till annan transport om ditt hotell inte ligger centralt beläget. Du kan också ta taxi, men buss eller tåg är det billigaste sättet att ta sig till staden. Flygplatsen ligger strax utanför stadsgränsen och det tar runt tio minuter med bil att köra till centrum medan buss tar omkring en halvtimme.

Köp flygbiljett till Eindhoven men upptäck hela Europa

Med hyrbil i Eindhoven kan du se dig omkring och besöka länder i närheten som Belgien och Tyskland. Du kan köra direkt från flyget till ditt hotell när du hämtar hyrbilen vid flygplatsen och sedan använda hotellet som utgångspunkt för dagsutflykter till resten av regionen. Bryssel ligger bara en och en halv timme bort med bil, detsamma gäller för Rotterdam. I själva Eindhoven hittar du också flera aktiviteter och sevärdheter, som Eindhoven Museum.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Eindhoven?
Eindhoven (EIN) är den enda flygplatsen du kan resa till i Eindhoven.
Hur långt från centrala Eindhoven ligger Eindhoven (EIN)?
Eindhoven (EIN) ligger inte långt från hjärtat av staden, bara 6 kilometer från centrum i Eindhoven.
Kan jag flyga till Eindhoven?
Besök vår sida med reseråd under covid-19 för att få veta allt om gällande reserestriktioner för Eindhoven innan din flygresa. Allt från krav på karantän till hälsorekommendationer uppdateras regelbundet för att hjälpa dig att hålla dig uppdaterad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Eindhoven?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Eindhoven kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Eindhoven med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Eindhoven kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Hur många flygbolag flyger till Eindhoven?
Det finns sammanlagt 73 olika flygbolag som kopplar samman Eindhoven med 258 flygplatser i världens alla hörn.
Vilka flygbolag flyger till Eindhoven?
Merparten av flygen till Eindhoven drivs av KLM, British Airways eller Flybe, och KLM ligger i topp av dessa tre. Den populäraste avreseorten bland resenärer är London.
Hur många direktflyg går det till Eindhoven?
Det går ungefär 4 814 direktflyg till Eindhoven per vecka, så du kommer att kunna landa innan du ens har hunnit fråga “Är vi framme snart?”
Var avgår de populäraste flygen till Eindhoven från?
Flyg till Eindhoven som avgår från Ashford, Gamla stadskärnan eller London brukar vara mycket efterfrågade.
Hur lång tid tar flyget till Eindhoven?
Om du ska resa från Ashford kommer du att vara i luften cirka 3 timmar och 10 minuter innan du är framme i Eindhoven. Från flygplatsen i Gamla stadskärnan tar flygresan 2 timmar och 35 minuter, medan flygtiden från London är 1 timme och 12 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Eindhoven?
Avvakta inte till sista minuten med att boka dina flygbiljetter. Detta tips har du kanske fått höra från flera vana resenärer. Om du bokar långt i förväg får du fler alternativ att välja mellan, och priserna är vanligtvis lägre. Ett annat bra sätt att hitta fina erbjudanden kan vara att jämföra många olika alternativ. Om resmålet har flera flygplatser kan du till exempel undersöka vad det kostar att flyga till en mindre använd terminal. Slutligen ska du vara beredd på att boka omedelbart när du väl har hittat ett fint erbjudande, för priserna kan ändras snabbt. Med lite förkunskap och kanske lite tur går det att leta fram det perfekta flygpriset!
Hur tar man sig igenom flygresan till Eindhoven?
Vi har letat upp all information som behövs för att flygresan ska gå så smidigt som möjligt. Följ bara de här tipsen så tar du dig snabbt igenom säkerhetskontrollerna och kan börja njuta av allt vad Eindhoven har att erbjuda.Packa det här i ditt handbagage:

  • Nyckeln till en smidig flygtur är att planera i förväg. Vi börjar med det viktigaste: pass, alla resedokument, bankkort och viktiga mediciner. Härnäst bör du ta med dig saker som kan hålla dig sysselsatt, såsom en mobil eller en spännande bok. Det kan även vara en bra idé att packa ner din laddare, öronproppar och ett uppblåsbart nackstöd. Sist men inte minst ska du inte glömma att spara plats i väskan för toalettartiklar och en extra uppsättning kläder.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Listan med förbjudna föremål kan skilja sig mellan flygbolagen, men grundregeln är att ingenting som är explosivt, brandfarligt eller vasst är tillåtet. Här ingår exempelvis knivar, saxar, fyrverkerier och sprejburkar. Idrottsutrustning som skridskor eller andra objekt som skulle kunna skada de övriga passagerarna, till exempel batonger och skjutvapen, får du inte heller ta med dig ombord.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Gångarna på ett flyg är inte rätt ställe för att visa upp dina moderiktigaste kläder. Välj någonting bekvämt och lägg på minnet att packa ner en extra tröja, eftersom det ofta blir lite kyligt ombord. Omslutande skor utan klackar kan också rekommenderas.
  • Längre perioder av stillasittande kan orsaka djup ventrombos (DVT), vilket är någonting som kan drabba en del passagerare på långa flygresor. Den goda nyheten är att du kan minska risken för detta genom att dricka mycket vatten, regelbundet resa dig upp för att gå ett par steg i mittgången och genom att bära antitrombosstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Eindhoven?
Hemligheten är att vara förberedd redan innan du anländer till flygplatsen. På så sätt kan du stiga ombord på ditt flyg till Eindhoven utan onödiga dröjsmål. Följ tipsen nedan för att börja din semester på rätt sätt.

  • För det första kommer du behöva visa upp ditt pass och dina resedokument för säkerhetspersonalen. Ha allt inom räckhåll, så att de bakom dig i kön slipper vänta.
  • Härnäst ska du och ditt handbagage röntgas. För att se till att det hela går smidigt tar du av dig allt som kan trigga larmet. Saker som din jacka, ditt bälte och dina hörlurar måste passera igenom maskinen.
  • Ett litet ögonblick måste du klara av att leva utan digital teknik. Din surfplatta, din bärbara dator och all annan elektronik ska också skannas.
  • Ta ut alla vätskor och geler ur handbagaget, för dessa ska normalt skickas separat genom röntgenmaskinen. Varje enskild produkt måste förvaras i en förpackning som rymmer högst 100 milliliter, och allt måste få plats i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Lätta sneakers är ett praktiskt val, eftersom det är mindre risk för att du måste ta av dem när du går igenom kontrollen. Kängor och andra kraftigare skor inspekteras ofta separat.
  • Knivar och andra vassa föremål är inte tillåtna i handbagaget. De kommer att konfiskeras av personalen i säkerhetskontrollen, så packa ner dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Eindhoven
Ankomstflygplats
Schiphol
IATA-kod för ankomstflygplats
AMS
Destination
Amsterdam
Pris tur-och-retur
1 141 kr