Billiga flygbiljetter till Eindhoven

Förslag på billiga flygresor till Eindhoven

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 375 kr för enkelflyg och 720 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Brussels Airlines
Brussels Airlines
Norwegian Air International Ltd
SAS
Lufthansa
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa

Recensioner från verifierade kunder

Flyg till Eindhoven

Eindhoven är en stad i södra Nederländerna, nära gränsen till Belgien. Vill du boka flyg till Eindhoven kan du välja mellan direktflyg eller flyg med stopp längs vägen. Ett direktflyg är så klart det snabbaste valet men du kan ibland spara pengar genom att välja ett flyg som mellanlandar på vägen. Ett direktflyg från Stockholm tar omkring två timmar medan ett flyg som landar längs vägen kan ta mellan fem och tio timmar. Vissa flyg tar längre tid än så, det kan variera väldigt beroende på bolaget och rutten. Du kan boka billiga flyg till Eindhoven från både Stockholm och Göteborg.

Boka billiga flygresor till Eindhoven

Du som vill resa så billigt som möjligt kan också ta nytta av lågsäsongen. Bokar du ett flyg till Eindhoven på höst eller vintern kan det vara något billigare än på sommaren. Vill du boka billig flygstol till Eindhoven kan du också välja en paketresa där du bokar hotell, flyg och eventuellt hyrbil på samma gång. Med en paketresa till Eindhoven slipper du boka dessa separat och det kan dessutom spara dig pengar på din resa. Med hyrbil har du egen transport så att du slipper förlita dig på buss eller tåg under resan.

Flygplatsen i Eindhoven

Flygresor till Eindhoven anländer på Eindhoven Airport, en liten men modern flygplats som tar emot många besökare årligen. Här finns gratis internet och flera butiker där man kan shoppa innan avresan. Här finns också flera platser där man kan få mer information om transport och om staden. Flygplatsens hemsida gör det också enkelt att hitta rätt med uppdaterad information om flyg samt kartor över flygplatsen och området omkring som man kan ladda ned. Har du bokat hyrbil för resan kan du både hämta upp och lämna av den vid flygplatsen.

Till och från flyget

Med egen bil kan du köra direkt till ditt hotell i Eindhoven men det finns också andra sorters transport du kan välja. Flera busslinjer går in till staden men varierar i restiden beroende på vägen. Tåget till centralstationen från flygplatsen är det snabbaste sättet att ta sig till centrum med allmän transport. Vid centralstationen kan du byta till annan transport om ditt hotell inte ligger centralt beläget. Du kan också ta taxi, men buss eller tåg är det billigaste sättet att ta sig till staden. Flygplatsen ligger strax utanför stadsgränsen och det tar runt tio minuter med bil att köra till centrum medan buss tar omkring en halvtimme.

Köp flygbiljett till Eindhoven men upptäck hela Europa

Med hyrbil i Eindhoven kan du se dig omkring och besöka länder i närheten som Belgien och Tyskland. Du kan köra direkt från flyget till ditt hotell när du hämtar hyrbilen vid flygplatsen och sedan använda hotellet som utgångspunkt för dagsutflykter till resten av regionen. Bryssel ligger bara en och en halv timme bort med bil, detsamma gäller för Rotterdam. I själva Eindhoven hittar du också flera aktiviteter och sevärdheter, som Eindhoven Museum.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Eindhoven

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 375 kr för enkelflyg och 720 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Brussels Airlines
Brussels Airlines