Billiga flygbiljetter till Faliraki

Förslag på billiga flygresor till Faliraki

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 538 kr för enkelflyg och 1 813 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Aegean
Norwegian Air Shuttle
Lufthansa
Scandinavian Airlines
Aegean
Lufthansa
Brussels Airlines
Volotea
Lufthansa

Om Faliraki

Flyg med Expedia till Faliraki

När du söker efter flyg till Faliraki så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Faliraki och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Faliraki erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Faliraki, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Faliraki. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Faliraki på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Faliraki?
Rhodos (RHO-Diagoras) är den enda flygplatsen i närheten av Faliraki.
Hur långt från centrala Faliraki ligger Rhodos (RHO-Diagoras)?
Om du har bokat boende vid centrum i Faliraki kan det vara bra att ta reda på hur du ska resa in till staden innan du landar. Stadskärnan ligger 12 kilometer från Rhodos (RHO-Diagoras).
Kan jag flyga till Faliraki?
Gör flygresan till Faliraki så smidig som möjligt genom att först besöka vår sida med reseråd under covid-19. Det är ett bra sätt att hålla dig uppdaterad på gällande restriktioner, inklusive krav på karantän och de senaste officiella hälsoråden.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Faliraki?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Faliraki kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Faliraki med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Faliraki kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Faliraki?
Besökare från hela världen landar på Diagoras (RHO) varenda dag. När du har gått igenom kontrollerna och hämtat dina väskor befinner du dig omkring 12 kilometer från centrum i Faliraki.
Hur många flygbolag flyger till Faliraki?
Faliraki hanterar flyg från 37 olika flygbolag, som erbjuder flyg från minst 104 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Faliraki?
Aegean Airlines och Sky Express är de huvudsakliga flygbolagen som erbjuder flyg till Faliraki. Ett av de vanligaste sätten att resa hit är att flyga med Aegean Airlines från Gazi.
Hur många direktflyg går det till Faliraki?
Att arrangera en uppiggande semester i Faliraki är inga problem när du har 518 direktflyg att välja mellan varenda vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Faliraki från?
Många resenärer som flyger till Faliraki stiger på planet från en flygplats i Altstadt, Hambleton eller Newport.
Hur lång tid tar flyget till Faliraki?
Om du ska flyga till Faliraki från Altstadt tar resan cirka 3 timmar och 8 minuter. Om din avreseort är Hambleton kan du förvänta dig att vara i luften i runt 4 timmar och 16 minuter. Från Newport ligger Faliraki ungefär 4 timmar och 11 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Faliraki?
Alla känner vi några personer som på något sätt får tag i omöjligt billiga flygbiljetter vart de än åker. Kan du gissa hur de lyckas? De dröjer inte till sista minuten innan de bokar. Ett annat bra tips för att hitta fina erbjudanden kan vara att titta på många olika alternativ. Om resmålet har mer än en flygplats kan du till exempel ta reda på om det är billigare att boka biljetter till en mindre trafikerad terminal. Slutligen bör du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du känner till vad priserna brukar vara kan du slå till omedelbart när du väl hittar ett ovanligt lågt pris. De finaste erbjudandena tar slut fort.
Hur tar man sig igenom flygresan till Faliraki?
Vi har plockat fram all information du behöver för att flygresan ska bli så bekväm som möjligt. Följ de här tipsen så tar du dig snabbt igenom alla kontroller och kan börja upptäcka de intressantare delarna av Faliraki.Packa det här i ditt handbagage:

  • En flygresa kan bli en stressfri upplevelse, om du har rätt packning. Först och främst kommer du behöva några rena kläder, en tidning eller två och enkla toalettartiklar, såsom en hårborste och handkräm. För det andra bör du lämna plats i väskan för elektronik med laddare, mediciner du behöver och kanske ett nackstöd. Sist men inte minst måste du komma ihåg att packa med dig ditt pass, alla dina resedokument och lite extra kontanter.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Försäkra dig om att du inte råkar ha ett vasst föremål som gömmer sig någonstans i din väska. Brandfarliga eller explosiva produkter, såsom tändare och fyrverkerier, är inte heller tillåtna, och du får inte ta med dig vätskor eller geler i behållare på över 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Flygets gångar är inte det bästa stället för att briljera med dina moderiktigaste kläder. Ta på dig någonting bekvämt och kom gärna ihåg att packa med dig en mysig tröja, eftersom det kan bli ganska svalt på flyget. Sköna skor med plan sula är också att föredra.
  • På längre flygresor kan en del personer drabbas av DVT, eller djup ventrombos, som är ett tillstånd där blodproppar bildas efter utdragna perioder av stillasittande. För att minska risken för detta kan du utnyttja varje tillfälle att röra på dig och gå lite fram och tillbaka i kabinen. Du kan även minska risken genom att ha på dig stödstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Faliraki?
Om du har planerat ordentligt innan du anländer till flygplatsen blir resan till Faliraki mycket enklare. Har har vi samlat ihop ett par behändiga tips på hur du kan ta dig igenom säkerhetskontrollerna utan problem.

  • Kom ihåg att ha dina resedokument och ditt pass nära tillhands. De är det första personalen kommer att be om under säkerhetskontrollen.
  • Därefter är det tid för ditt skärp, din jacka, dina nycklar och andra småsaker, till exempel mynt, att gå igenom röntgenmaskinen. Processen går fortare om du börjar förbereda dig när du närmar dig främre delen av kön.
  • Alla dina elektroniska enheter, som din surfplatta och bärbara dator, ska också skannas.
  • Plocka ut eventuella vätskor och geler ur handbagaget, för dessa måste ofta skannas av maskinen separat. Varje produkt måste ligga i en förpackning som rymmer max 100 milliliter, och allt måste få plats i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Lätta gymnastikskor är ett bra val, eftersom det är mindre sannolikt att du måste ta av dem när du tar dig igenom kontrollen. Vandringskängor och andra kraftigare skor inspekteras ofta separat.
  • Spetsiga föremål är inte tillåtna på flyget. De kommer att omhändertas av personalen i kontrollen, så kom ihåg att lämna dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Faliraki
Destinationens flygplats
Diagoras
IATA-kod för ankomstflygplats
RHO
Destination
Rhodos
Flygpris
1 812 kr

Populära flyg till Faliraki

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 538 kr för enkelflyg och 1 813 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Aegean