Billiga flygbiljetter till Florianopolis

;

Förslag på billiga flygresor till Florianopolis

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 11 256 kr för enkelflyg och 10 376 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Swiss International Air Lines
Air France

Om Florianopolis

Flyg med Expedia till Florianopolis

När du söker efter flyg till Florianopolis så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Florianopolis och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Florianopolis erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Florianopolis, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Florianopolis. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Florianopolis på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Florianopolis?
Om du ska resa med flyg behöver du inte fundera på vilken flygplats du ska välja att landa på. Florianopolis har bara en, Florianopolis (FLN-Hercilio Luz Intl.).
Hur långt från centrala Florianopolis ligger FLN?
Florianopolis (FLN-Hercilio Luz Intl.) ligger bara en kort taxiresa från livliga Florianopolis. När du landar på flygplatsen är du 7 kilometer från centrum.
Kan jag flyga till Florianopolis?
Gör flygresan till Florianopolis smidig genom att först besöka vår sida med reseråd under covid-19. Det är ett bra sätt att hålla dig informerad om gällande restriktioner, inklusive krav på karantän och de senaste rekommendationerna.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Florianopolis?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Florianopolis kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Florianopolis med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Florianopolis kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Florianopolis?
Florianopolis (FLN-Hercilio Luz Intl.) är den huvudsakliga flygplatsen i närheten av Florianopolis. Innan du flyger dit vill du kanske ta reda på lite mer om flygplatsen, till exempel att den är belägen 7 kilometer utanför centrum.
Hur många flygbolag flyger till Florianopolis?
Det finns 3 flygbolag som trafikerar rutten till Florianopolis, och flygen avgår från 11 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Florianopolis?
LATAM Airlines och Gol är de största flygbolagen som flyger till Florianopolis. Ett av de populäraste sätten att ta sig hit är ombord på ett LATAM Airlines-flyg från São Paulo.
Hur många direktflyg går det till Florianopolis?
Att planera en härlig resa till Florianopolis är inga problem när du har 242 direktflyg att välja mellan varje vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Florianopolis från?
Många som reser med flyg till Florianopolis stiger på planet från en flygplats i São Paulo, Higienópolis eller Taboão da Serra.
Hur lång tid tar flyget till Florianopolis?
Om du ska flyga från São Paulo kommer du att vara i luften cirka 1 timme och 17 minuter innan du anländer till Florianopolis. Från Higienópolis tar flygresan omkring 1 timme och 7 minuter, medan flygtiden från Taboão da Serra är 1 timme och 15 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Florianopolis?
Alla erfarna resenärer är medvetna om att du inte ska avvakta till sista minuten med att boka biljetterna. Flygpriserna är ofta som högst precis innan avresedatumet. Du skulle även kunna bredda sökningen och jämföra alternativen. Om ditt resmål har flera flygplatser kan du kanske hitta bättre priser genom att boka biljetter till en flygplats som ligger lite längre bort. Slutligen ska du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du känner till vad priserna brukar ligga på kan du slå till omedelbart när du väl har hittat ett ovanligt bra pris. De allra finaste erbjudandena blir fort slutsålda.
Hur tar man sig igenom flygresan till Florianopolis?
Oavsett var du stiger ombord kan din flygresa genomföras utan bekymmer, så länge du är väl förberedd. Vi har sammanställt en lista med bra tips som försäkrar att din semester i Florianopolis börjar på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Nyckeln till en stressfri flygtur är att planera ordentligt i förväg. Börja med det viktigaste: passet, alla dina resedokument, dina bankkort och eventuella mediciner. Utöver detta bör du komma ihåg att ta med dig sådant som får tiden att gå fortare, såsom en dator eller någonting att läsa. Det kan även vara en bra idé att packa ner en laddare, ett par hörlurar och ett uppblåsbart nackstöd. Sist men inte minst ska du komma ihåg att spara plats i väskan för några grundläggande toalettartiklar och ett klädombyte.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Packa alla stora flaskor med schampo och hårsprej i dina incheckade väskor. Alla vätskor och geler i behållare större än 100 milliliter kommer att konfiskeras. Spetsiga föremål, som saxar, och brandfarliga eller explosiva objekt, exempelvis fyrverkerier och tändstickor, är också förbjudna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Gångarna på ett flyg är inte den bästa platsen för att briljera med dina moderiktigaste kläder. Klä dig bekvämt och lägg på minnet att packa ner en varm tröja, eftersom det kan bli ganska svalt på långa flygturer. Rymliga skor med flat sula kan också rekommenderas.
  • På långa flygsträckor kan en del personer drabbas av djup ventrombos, eller DVT, vilket innebär att blodproppar bildas till följd av utdragna perioder utan aktivitet. För att minska risken att drabbas av detta kan du utnyttja alla tillfällen att röra på dig och gå lite fram och tillbaka i kabinen. Ett annat sätt att minska risken är att ha på dig antitrombosstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Florianopolis?
Om du har planerat ordentligt innan du anländer till flygplatsen går resan till Florianopolis mycket smidigare. Här har vi sammanställt några praktiska tips på hur du kan ta dig igenom säkerhetskontrollerna utan dröjsmål.

  • Flygplatsens säkerhetspersonal måste först verifiera att du har rätt boardingpass och ett giltigt pass innan du kan gå vidare. Se till att du är redo och har allt inom räckhåll.
  • Därefter är det dags för ditt bälte, din jacka, dina nycklar och andra småsaker, till exempel mynt, att åka genom röntgenmaskinen. Processen går enklare om du gör dig i ordning när du närmar dig främre delen av kön.
  • Elektronikenheter, som bärbara datorer och surfplattor, ska också gå genom skannern.
  • Packa upp alla vätskor och geler ur handbagaget, för dessa måste vanligtvis skannas separat. Varje enskild produkt måste förvaras i en förpackning som inte rymmer mer än 100 milliliter, och allt måste läggas i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Lätta gymnastikskor är ett bra val, eftersom det är mindre risk för att du måste ta av dem när du passerar säkerhetskontrollen. Stövlar och andra tunga skor inspekteras ofta separat.
  • Ta inte med dig förbjudna saker ombord på flyget. Om du ska ta vassa eller spetsiga föremål med dig på semestern är du tvungen att packa ner dem i dina incheckade väskor, annars kommer de att omhändertas av säkerhetspersonalen.

Information om flyg till Florianopolis
Ankomstflygplats
Hercilio Luz Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats
FLN
Destination
Florianopolis
Pris tur-och-retur
1 059 kr

Populära flyg till Florianopolis

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 11 256 kr för enkelflyg och 10 376 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines