Början av huvudsektionen
Ikon för tur-och-retur-resa
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Avgiftsfri ändring av vissa flygbokningar.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.


Förslag på billiga flygresor till Fortaleza

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till Fortaleza

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Fortaleza

Flyg till Fortaleza

Fortaleza ligger på Brasiliens nordöstra kust och är en storstad med puls och paradisstränder, där både turister och brasilianare njuter av sol och bad. Detta är det perfekta resmålet för dig som vill ha en solig, händelserik och samtidigt avkopplande semester. Du hittar flygbiljetter till Fortaleza året om, men det passar särskilt bra att resa under de mörkaste och kallaste månaderna här hemma i Sverige då det är varmt och skönt i Brasilien.

Hitta passande avgångar och flygresor till Fortaleza

Det går smidigt att resa med flyg till Fortaleza. Flygplatsen heter Pinto Martins-Fortaleza och ligger bara cirka sju kilometer från Fortalezas centrum. Du hittar billiga flyg till Fortaleza från exempelvis Arlanda eller Landvetter med en eller ett par mellanlandningar på vägen. Från Arlanda är restiden från sex timmar och uppåt. Du kan göra resan ännu smidigare genom att boka en paketresa till Fortaleza. Med en paketresa får du både hotell och flygresa till Fortaleza i samma bokning och färre praktiska detaljer att tänka på kring din resa.

Bo nära stränderna eller shoppingstråken

Det finns många bra och prisvärda hotell i Fortaleza. Vissa hotell erbjuder dessutom transport från och till flygplatsen. Du som har en stor resebudget har många lyxhotell att välja mellan, och för dig som vill bo billigt finns ett stort utbud av enklare hotell och vandrarhem. Beroende på vilken slags semester du vill ha, kan du bo mitt inne i centrum nära alla stora shoppinggator och utelivet, eller nära badstränderna och det varma, sköna havet.

Bra service på Fortalezas flygplats

Fortalezas flygplats har all service du kan tänkas behöva. Vill du ha hyrbil i Fortaleza kan du hyra den direkt på flygplatsen och du kan också få turistinformation, växla och ta ut pengar och få hjälp att boka transport till och från ditt hotell. Du kan även koppla av med en bit god mat, något gott att dricka eller kanske en shoppingrunda i de många butikerna.

För att ta dig från flygplatsen till Fortaleza kan du åka taxi, buss eller hyrbil. Taxibilarna finns utanför ankomsthallen på flygplatsens nedersta våning, och flygplatsen har ett speciellt taxibolag som erbjuder trygga taxiresor till fasta priser. Bussen är det billigaste alternativet, och det tar bara cirka femton minuter till centrum. Men det är inte särskilt svårt att köra själv heller, och det är bra skyltat hela vägen till Fortaleza. Det kan vara smart att hyra bil direkt på flygplatsen om du önskar ha egen bil under din vistelse, eftersom du då bara behöver packa in väskorna och åka direkt till ditt väntande hotell. När du ska hem igen är det bara att lämna tillbaka bilen på samma plats som du hämtade den.

Fortaleza sprudlar av folkliv och fest

Fortaleza är en av Brasiliens största städer och här finns en rik kultur med ett aktivt nattliv, god mat, vackra stränder och närliggande mysiga små fiskebyar. Njut av den relativt oexploaterade staden Fortaleza och upptäck den stora variationen i de olika stadsdelarna. Det här är stad man snabbt blir förälskad i!

Information om flyg till

Destinationens flygplats Fortaleza
IATA-kod för ankomstflygplats FOR