Billiga flygbiljetter till Frederikshavn

Förslag på billiga flygresor till Frederikshavn

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 484 kr för enkelflyg och 1 147 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines

Om Frederikshavn

Flyg med Expedia till Frederikshavn

När du söker efter flyg till Frederikshavn så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Frederikshavn och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Frederikshavn erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Frederikshavn, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Frederikshavn. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Frederikshavn på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Frederikshavn?
Frederikshavn har en enda flygplats, och den heter Ålborg (AAL).
Kan jag flyga till Frederikshavn?
Gör flygresan till Frederikshavn smidig genom att först besöka vår sida med reseråd under covid-19. Det är ett bra sätt att hålla dig uppdaterad på aktuella reserestriktioner, inklusive krav på karantän och de senaste rekommendationerna.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Frederikshavn?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Frederikshavn kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Frederikshavn med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Frederikshavn kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Frederikshavn?
Eftersom det bara finns en enda stor flygplats som välkomnar turister på väg till Frederikshavn, går det snabbt att ta reda på vilket flyg som passar bäst för din resa. Du anländer till Ålborg (AAL), som ligger 55 kilometer från centrum.
Hur många flygbolag flyger till Frederikshavn?
Det finns totalt 10 olika flygbolag som kopplar samman Frederikshavn med 12 flygplatser i världens alla hörn.
Vilka flygbolag flyger till Frederikshavn?
Merparten av flygen till Frederikshavn drivs av Norwegian Air International, SAS eller Danish Air, och Norwegian Air International är det ledande flygbolaget av dessa. Den populäraste avreseorten är Holmen.
Hur många direktflyg går det till Frederikshavn?
Att organisera en uppiggande resa till Frederikshavn är hur lätt som helst när du har 171 direktflyg att välja bland varje vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Frederikshavn från?
Flyg till Frederikshavn från Holmen, Kødbyen och Sydhavnen brukar vara de som är populärast.
Hur lång tid tar flyget till Frederikshavn?
Om du ska resa från Holmen kommer du att vara i luften cirka 47 minuter innan du anländer till Frederikshavn. Från flygplatsen i Kødbyen tar resan 47 minuter, medan den genomsnittliga restiden från Sydhavnen är ungefär 47 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Frederikshavn?
Alla har vi stött på några personer som på något sätt kan få tag i omöjligt billiga flygbiljetter vart de än åker. Vet du hur de gör? De väntar inte till sista minuten innan de bokar. Ett annat bra tips för att hitta specialerbjudanden kan vara att titta på flera olika alternativ. Om destinationen i fråga har mer än en flygplats kan du undersöka vad det kostar att boka biljetter till en mindre trafikerad terminal. Till sist kan du spara ett par slantar till genom att vara beredd på att boka med en gång. Om du hittar ett bra erbjudande ska du inte vänta, utan slå till när du har chansen.
Hur tar man sig igenom flygresan till Frederikshavn?
Vi har letat upp all information som behövs för att resan ska bli så enkel som möjligt. Följ de här tipsen så tar du dig snabbt igenom säkerhetskontrollerna och kan börja utforska de intressantare delarna av Frederikshavn.Packa det här i ditt handbagage:

  • Hemligheten bakom en bekymmersfri flygtur är att planera ordentligt i förväg. Vi börjar med det som är viktigast: pass, dina resedokument, dina bankkort och alla viktiga mediciner. Utöver detta bör du komma ihåg att ta med dig sådant som kan få tiden att gå fortare, såsom en mobil eller någonting att läsa. Det kan även vara en god idé att packa med dig laddare, hörlurar och en flygkudde. Slutligen ska du inte glömma att spara plats i väskan för några toalettartiklar och lite rena kläder.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Försäkra dig om att du inte råkar ha ett vasst föremål någonstans i din väska. Explosiva eller brandfarliga artiklar, till exempel tändstickor och aerosolburkar, är också förbjudna, och du får inte packa med dig geler eller vätskor i behållare som rymmer mer än 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Nyckeln till en bekväm resa med flyg är ofta så enkel som rätt val av kläder. Genom att klä dig i flera lager är du väl förberedd på den växlande temperaturen ombord och du kan lyckas hålla dig varm om det skulle bli svalt i kabinen. Skor med stilettklackar och kängor bör du lämna i dina incheckade väskor, även om de normalt är ditt favoritval. Ta istället på dig välsittande skor med plan sula, så mår dina fötter som bäst.
  • Ett tillstånd som kallas djup ventrombos (DVT) skulle kunna uppstå under långa flygresor. Då bildas det blodproppar, oftast i benen, vilket kan bero på att man har suttit still för länge. Du kan begränsa risken genom att sträcka på benen och gå lite längs med mittgången. Ett par ordentliga kompressionsstrumpor kan också hjälpa.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Frederikshavn?
Allt handlar om att vara förberedd. Vi har tagit fram en lista med behändiga tips så att du kan passera igenom säkerhetskontrollerna utan onödiga problem. Sedan bär det av mot Frederikshavn.

  • Först och främst kommer du behöva visa upp dina resedokument och ditt pass för personalen. Ha allt nära tillhands, så att du inte behöver stanna upp och leta.
  • Därefter väntar röntgenmaskinen. Lägg av allt som skulle kunna aktivera larmet, exempelvis jackor och bälten. Lägg upp allt på bandet så att det kan passera genom maskinen.
  • Under ett kort ögonblick måste du klara dig utan digital teknik. Mobilen, surfplattan och alla andra elektroniska enheter ska också gå genom skannern.
  • Ta ut eventuella vätskor och geler ur handbagaget, för dessa måste ofta skannas av maskinen separat. Varje produkt måste ligga i en behållare som inte rymmer mer än 100 milliliter, och allt måste placeras i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Lätta sneakers är ett praktiskt val, eftersom det är mindre sannolikt att du måste ta av dem när du tar dig igenom säkerhetskontrollen. Vandringskängor och andra tunga skor skannas ofta separat.
  • Ta inte med dig någonting som är förbjudet på flyget. Om du har några knivar eller andra vassa föremål med dig måste du packa ner dem i ditt incheckade bagage, annars kommer de att omhändertas av säkerhetspersonalen.

Information om flyg till Frederikshavn
Destinationens flygplatsÅlborg
IATA-kod för ankomstflygplatsAAL
DestinationÅlborg
Flygpris738 kr

Populära flyg till Frederikshavn

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 484 kr för enkelflyg och 1 147 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd