Billiga flygbiljetter till Funäsdalen

Om Funäsdalen

Flyg med Expedia till Funäsdalen

När du söker efter flyg till Funäsdalen så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Funäsdalen och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Funäsdalen erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Funäsdalen, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Funäsdalen. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Funäsdalen på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Funäsdalen?
Om du ska resa med flyg behöver du inte fundera länge på vilken flygplats du ska välja. Funäsdalen har bara en enda, Östersund (OSD-Are).
Kan jag flyga till Funäsdalen?
Head to the reseråd under covid-19 för att få veta mer om gällande reserestriktioner för Funäsdalen innan du flyger. Allt från krav på karantän till hälsoråd uppdateras regelbundet för att hjälpa dig att hålla dig informerad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Funäsdalen?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Funäsdalen kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Funäsdalen med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Funäsdalen kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Hur många flygbolag flyger till Funäsdalen?
Du kan hitta 3 flygbolag som trafikerar sträckan till Funäsdalen, och flygen reser från 3 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Funäsdalen?
SAS driver de flesta av flygen till Funäsdalen, och ett SAS-flyg från Stockholm är ett populärt sätt att ta sig hit.
Hur många direktflyg går det till Funäsdalen?
Att organisera en härlig semester i Funäsdalen är inga problem när det finns 55 direktflyg att välja och vraka bland per vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Funäsdalen från?
Många som reser med flyg till Funäsdalen stiger på planet i Stockholm, Ösmo eller Grödinge.
Hur lång tid tar flyget till Funäsdalen?
Om du ska flyga från Stockholm är du i luften uppemot 1 timme och 7 minuter innan du anländer till Funäsdalen. Från Ösmo tar flygresan 1 timme och 1 minut, medan flygtiden från Grödinge är 1 timme och 1 minut.
Hur hittar man det billigaste flyget till Funäsdalen?
Alla har vi stött på några personer som på något sätt hittar otroligt billiga flygbiljetter vart de än åker. Vet du hur de gör? De avvaktar inte till sista minuten med att boka. En annan bra metod att hitta fina erbjudanden är att titta på flera olika alternativ. Om destinationen i fråga har flera flygplatser kan du till exempel undersöka vad det kostar att boka biljetter till en mindre trafikerad terminal. Till sist bör du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du är medveten om vad priserna brukar vara kan du slå till snabbt när du väl hittar ett ovanligt bra pris. De bästa erbjudandena säljer slut fort.
Hur tar man sig igenom flygresan till Funäsdalen?
Beroende på var din resa börjar kan flyget till Funäsdalen gå snabbt eller verka pågå för evigt. Vi har samlat ihop några tips som hjälper dig att börja resan på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Hemligheten bakom en smidig flygtur är att planera ordentligt i förväg. Börja med det som är viktigast: pass, dina resedokument, lite pengar och viktiga mediciner. Härnäst ska du koma ihåg att ta med dig sådant som får tiden att gå fortare, som elektronik eller en spännande bok. Det kan även vara en god idé att packa ner laddare, öronproppar och en flygkudde. Slutligen ska du inte glömma att spara plats i väskan för några grundläggande toalettartiklar och ett klädombyte.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Kontrollera att du inte råkar ha en sax i en ficka i handbagaget. Brandfarliga eller explosiva artiklar, som tändare och fyrverkerier, är inte heller tillåtna, och du får inte packa med dig vätskor eller geler i behållare som rymmer mer än 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Mittgången på flyget är inte rätt ställe för att briljera med dina moderiktigaste kläder. Klä dig bekvämt och glöm inte att packa ner en tjock tröja, eftersom det ofta blir lite svalt i kabinen. Sköna skor med flat sula är också att föredra.
  • Längre perioder av stillasittande skulle kunna orsaka djup ventrombos (DVT), vilket är någonting som då och då drabbar vissa passagerare på långa flygresor. Den goda nyheten är att du kan minska risken genom att dricka mycket, regelbundet gå fram och tillbaka i mittgången och genom att bära stödstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Funäsdalen?
Var förberedd – det är inte mer komplicerat än så. Vi har sammanställt en lista med hjälpsamma tips så att du kan passera igenom säkerhetskontrollen utan stress. Nästa stopp är Funäsdalen.

  • Säkerhetspersonalen måste först försäkra sig om att du har rätt boardingpass och ett giltigt pass innan du kan gå vidare. Se till att du är redo och har allt inom räckhåll.
  • Efter detta ska både du och ditt handbagage röntgas. För att allt ska gå smidigt lägger du ifrån dig allt som skulle kunna aktivera larmet. Saker som skärp, jackor och hörlurar måste passera igenom maskinen.
  • Elektronik, till exempel surfplattor och bärbara datorer, måste också skannas. Men ta det lugnt. Du är snart online igen.
  • Läppbalsam, parfym och övriga vätskor och geler i ditt handbagage måste förvaras i behållare som rymmer max 100 milliliter. Allt måste dessutom få plats i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Lätta sneakers är ett bra val, eftersom det är mindre sannolikt att du behöver ta av dem när du tar dig igenom kontrollen. Kängor och andra tunga skor skannas ofta separat.
  • Vassa föremål är förbjudna i handbagaget. De kommer att omhändertas av personalen i kontrollen, så lämna dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Funäsdalen
Destinationens flygplatsFunäsdalen

Populära flyg till Funäsdalen

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 424 kr för enkelflyg och 764 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd