Hyrbil i Funäsdalen

Sök och jämför från bilföretag i Funäsdalen

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Funäsdalen

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Funäsdalen
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Funäsdalen?
När du avbokar din hyrbilsbokning minst sex timmar före upphämtningstiden har du oftast rätt till en full återbetalning. Det förekommer dock några undantag, så det är en bra idé att gå igenom hyrbilsreglerna och din resplan. Om du inte hittar svaren där kan du även besöka vår kundtjänstportal.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Funäsdalen?
Boka din egen hyrbil, ta emot nycklarna och förbered dig på att upptäcka allt som Funäsdalen har att erbjuda. Men missa inte att även kolla in resten av regionen, där du hittar lockande utflyktsmål som de här:

  • Sälen ligger cirka 150 kilometer utanför Funäsdalen och erbjuder en mängd turistmål. Börja med att stanna till vid Stöten, som brukar betraktas som en av stadens höjdpunkter.
  • En annan destination som är populär bland turister är Transtrand, runt 170 kilometer bort. Stöten är bara en av en mängd anledningar till att så många reser hit.
  • Efter all tid i bilen kan det sitta fint med en kort paus i naturen vid Skuleskogens nationalpark. Området ligger ungefär 310 kilometer från Funäsdalen.

Varför ska man hyra bil i Funäsdalen med Expedia?
Det finns många anledningar att boka en hyrbil med Expedia. Vi har olika leverantörer att välja mellan i Funäsdalen, och med våra exklusiva erbjudanden och medlemspriser kan du få så mycket som möjligt för pengarna. Har du inget emot att spara ännu mer? Då kan du slå ihop din hyrbil med hotell, flyg och aktiviteter för att skapa en paketresa till Funäsdalen. Ju mer du bokar med Expedia, desto mer sparar du.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Funäsdalen med Expedia?
Det är busenkelt att hitta bra erbjudanden med Expedias hjälp. Du behöver bara välja din favoritbil, passande datum samt upphämtnings- och avlämningsplats – sen kan du jämföra priser från de främsta varumärkena. Du sparar ännu mer om du slår samman din bokning av hyrbil i Funäsdalen med din bokning av flyg och hotell.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Funäsdalen?
I Funäsdalen måste du vara minst 18 år för att hyra bil. Unga förare bör även räkna med en tilläggsavgift och andra begränsningar från de flesta hyrbilsleverantörer. Tilläggsavgiften täcker den ökade skaderisken, och begränsningarna brukar avse vilka fordonstyper som finns tillgängliga. Mindre erfarna förare kan exempelvis vara tvungna att hålla sig till små och medelstora fordon.
Vad behöver man för att hyra bil i Funäsdalen?
Innan du kan slå dig ner bakom ratten i Funäsdalen måste du visa upp ett körkort och ett kreditkort. Om du inte tänker köpa till hyrbilsleverantörens vanliga försäkring kan du dessutom behöva bevisa att du omfattas av en egen försäkring. Reglerna och villkoren kan skilja sig, så läs igenom hyresavtalet noggrant innan du slutför bokningen.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Funäsdalen?
Baserat på priserna från veckan som gick kostar den billigaste hyrbilen i Funäsdalen om dagen. Det näst lägsta dagliga priset var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Funäsdalen?
Ja, och du kan hitta din drömbil på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning. Ange bara dina resdatum så visar vi dig fantastiska alternativ från flera välkända leverantörer.
Var kan jag hyra en bil i Funäsdalen om jag är under 25?
Om du är en ung förare och vill hyra bil i Funäsdalen bör du läsa hyrfirmornas villkor. Några hyr ut till förare under 25 och andra inte, och du kan dessutom få betala ytterligare avgifter om du är mellan 21 och 24 år. För att slippa oönskade avgifter vid upphämtning bör du vara säker på att du vet exakt vad du kan förvänta dig.