Början av huvudsektionen
Ikon för tur-och-retur-resa
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Avgiftsfri ändring av vissa flygbokningar.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.


Förslag på billiga flygresor till Funchal

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till Funchal

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Funchal

Flyg till Funchal – Madeiras huvudstad

Funchal är huvudstad på ön Madeira och en stor favorit bland semesterfirare från hela världen. På den portugisiska ön finns allt man kan tänka sig för en riktigt härlig resa – sport och aktiviteter, avslappnande naturupplevelser och livligt stadsliv. Just nu är Funchal en stad i förändring – de senaste åren har den gamla stadskärnan varsamt fräschats upp och samsas nu med trendkänsliga, moderna byggnader. På kvällar och helger sjuder gatorna av liv när människor i alla åldrar träffas och umgås.

Funchal passar perfekt för stora ressällskap med människor i olika åldrar, eftersom det verkligen finns något för alla och man lätt kan kombinera olika upplevelser. Med hyrbil i Funchal blir resan ännu smidigare! Även vägarna har rustats upp ordentligt på senare år och är riktigt sköna att köra på – ett extra plus är att du kommer att möta den ena vackra vyn efter den andra utanför bilrutan, med blåglittrande Atlanten som en ständig kuliss. Ibland är själva resan målet!

Liksom många andra resmål i Portugal är Funchal ett riktigt paradis för dig som spelar golf. Här kan du välja och vraka bland välskötta banor i fantastiska omgivningar. Klimatet i Funchal är behagligt året om, så det är upp till dig vilken årstid du helst reser. Boende i Funchal finns i alla prisklasser, välj efter reskassa och dina önskemål. Vill du ha ett prisvärt all inclusive-hotell för hela familjen? Eller kanske bo på ett småskaligt, charmigt värdshus? Välj själv, alternativen är många! Boka dina flygbiljetter till Funchal redan idag och njut av en fantastisk resa!

Flygresor till Funchal och Madeira

Strax utanför Funchal ligger Madeiras internationella flygplats. Flygplatsen tar emot tusentals resenärer året om, men med extra tryck på sommaren. När du bokar din resa till Funchal kan du välja mellan charter eller reguljärt flyg. Ofta kan man hitta bra och billiga flyg till Funchal eftersom det är många flygbolag som reser hit med täta avgångar. Restiden från Sverige är cirka 5,5 timmar. På flygplatsen kan du slå dig ner för en bit mat eller kika in i någon av butikerna. Här finns också service för hyrbil för dig som känner att det är skönt att fixa med allt det praktiska direkt efter landning.

En aktiv semester i Funchal

Som besökare i Funchal kan du både njuta av livets goda och hänge dig åt en aktiv semester. Här finns skaldjursrestauranger av toppklass, cocktailbarer och härliga vingårdar att besöka. Kombinera avkopplande njutning och aktiviteter genom att ta några rundor golf på de ofta lite krävande, kuperade banorna eller bada i någon av öns havsvattenpooler i Lido-området. Ön har även ett par stränder för lata dagar med sol och bad. Ridning, vandring och kajakpaddling är andra populära aktiviteter på Madeira. Vandringslederna finns på flera olika nivåer och även den oerfarne vandraren kan njuta av en minnesvärd vandring bland levadorna och i skog som doftar av eukalyptus och mimosa. Missa inte heller den magnifika botaniska trädgården Jardim Botanico dit du kan åka med linbana!

Information om flyg till Funchal

Destinationens flygplats Cristiano Ronaldo
IATA-kod för ankomstflygplats FNC
Destination Funchal