Förslag på billiga flygresor till Gävle

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 512 kr för enkelflyg och 1 198 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Recensioner från verifierade kunder

Mar 11, 2020

Smidig incheckning och kort flygtid

Feb 24, 2020

simply the best

Feb 24, 2020

Wifi fungerade väldigt dåligt, trots att vi betalade extra för det.

Feb 22, 2020

Det borde vara förbjudet att flyga med något annat än SAS.

Feb 16, 2020

Älskar resa med KLM

Feb 3, 2020

WiFi ofta strulig

Feb 2, 2020

Exceptional service

Dec 25, 2019

Inget ingick i resan

Dec 23, 2019

Helt fantastiskt personal

Dec 4, 2019

Att vatten kostar var en överraskning

Om Gävle

Billiga resor till Gävle

Gävle är en stad som har lite av allt och är därför ett utmärkt resmål för familjer, ensamresande och affärsresande. Det är lätt att hitta ett passande hotell i Gävle och flygresor till Gävle är förhållandevis billiga. Lättast är att ta direktflyg till den lokala flygplatsen, men vid brist på tillgänglighet är även flyg till Stockholm Arlanda ett alternativ, för att sedan fortsätta med tåg.

Gävle är Sveriges 13:e största stad och grundades någon gång under tidigt 1400-tal och har varit en viktig hamn samt industriort genom tiderna. Många väljer att resa till Gävle, hemstaden för hockeyprofiler såsom Jakob Markström, Anders ”Masken” Karlsson och Niklas Wikegård för att uppleva både sportkulturen såväl som att få en stor dos djur och natur.

Efter att du checkat in på ditt hotell

Hotell finns att hitta i många olika delar av Gävle och det finns alternativ i alla olika prisklasser. När du har checkat in kan det vara dags att börja upptäcka staden. Vandra ner till stadsdelen Gamla Stan eller strosa omkring i stadsparken Boulognerskogen. Börjar det kurra i magen kan du gå vidare mot Bistro Nord, Matildas Restaurang eller ta ett glas vin på Vinkrogen.

Gillar du fiske kan du tillbringa eftermiddagen på Bönans fiskeläge, så kanske du har middagen förberedd lagom till kvällen. Är det inte fiske utan hockey som fångar ditt intresse så är Gävles ishockeyarena ett måste, dit du kan gå och kolla på det lokala stjärnlaget Brynäs.

Boka flygbiljett till Gävle eller Stockholm Arlanda

Eftersom det inte går så många flyg till Gävles egen flygplats, kan det vara läge att överväga flyg till närliggande flygplatser såsom Stockholm Arlanda. Därifrån kan du hoppa på tåget mot Gävle från tågcentralen som ligger i samma byggnad som själva flygplatsen. Vill du kolla upp tågbiljetter direkt från flygplatsen så erbjuder Arlanda även gratis wi-fi, vilket kan vara smidigt om du inte hunnit ordna alla detaljer med resan ännu.

Familjeäventyr i Gävle

Något som är perfekt för både de äldre såväl som de yngre barnen är att gå på parkäventyr. Vill du ha en kombination av både bad och djur så är Furuviksparken ett bra alternativ, men om du vill ha en riktig älgupplevelse så är Kybacka älgpark parken för dig.

Gillar du museer finns ett mycket brett utbud i Gävle. Länsmuseet Gävleborg har till exempel en hel del svensk konst och historiska föremål och skulle du inte fått nog kan du få ytterligare en dos kunskap på Sveriges järnvägs- eller fängelsemuseum.

Är du mer för musik och teater finns både Gävle konserthus och teater, som har föreställningar i både det ena och det andra året runt. Gillar du ståuppkomik så hittar du komediklubben Gasta Comedy Club på Å-krogen, med uppträdanden varje onsdag. Oavsett vad du väljer att hitta på i Gävle kommer du helt säkert att ha en trevlig vistelse i denna härliga hamnstad.

Information om flyg till Gävle

Destinationens flygplats Arlanda
IATA-kod för ankomstflygplats ARN
Destination Stockholm

Populära flyg till Gävle

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 512 kr för enkelflyg och 1 198 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.