Billiga flygbiljetter till Gilleleje

Förslag på billiga flygresor till Gilleleje

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 412 kr för enkelflyg och 811 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
easyJet
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
easyJet
British Airways
TAP Portugal

Om Gilleleje

Flyg med Expedia till Gilleleje

När du söker efter flyg till Gilleleje så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Gilleleje och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Gilleleje erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Gilleleje, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Gilleleje. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Gilleleje på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Gilleleje?
Köpenhamn (CPH-Kastrup) är den enda flygplatsen du kan välja nära Gilleleje.
Kan jag flyga till Gilleleje?
Gör flygresan till Gilleleje smidig genom att först läsa våra reseråd under covid-19. Det är ett smidigt sätt att hålla dig uppdaterad på reserestriktioner, inklusive krav på karantän och de senaste rekommendationerna.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Gilleleje?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Gilleleje kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Gilleleje med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Gilleleje kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Gilleleje?
Köpenhamn (CPH-Kastrup) är belägen 60 kilometer från den centrala delen av staden och fungerar som ingångsport för de flesta av alla resenärer på väg till Gilleleje.
Hur många flygbolag flyger till Gilleleje?
Gilleleje tar emot flyg från 53 flygbolag, som erbjuder flyg från 130 flygplatser i världens alla hörn.
Vilka flygbolag flyger till Gilleleje?
British Airways och SAS erbjuder flest flygalternativ till Gilleleje. Ett av de vanligaste sätten att resa hit är ombord på ett British Airways-flyg från London.
Hur många direktflyg går det till Gilleleje?
Det går cirka 2 072 direktflyg till Gilleleje i veckan, så du kommer att landa innan du ens har hunnit säga “Är vi framme snart?”
Var avgår de populäraste flygen till Gilleleje från?
Många resenärer som flyger till Gilleleje hoppar på planet i Oslo, Gamla stadskärnan eller Centrum.
Hur lång tid tar flyget till Gilleleje?
Om du ska flyga till Gilleleje från Oslo tar resan cirka 1 timme och 10 minuter. Om din avreseort är Gamla stadskärnan bör du räkna med att vara i luften i 2 timmar och 14 minuter. Med Centrum som startpunkt ligger Gilleleje 2 timmar och 57 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Gilleleje?
Vänta inte till precis innan avresan innan du bokar biljetterna. Detta tips har du nog fått höra från ett flertal vana resenärer. Om du bokar lång tid i förväg har du fler alternativ att välja bland, och flygpriserna är vanligtvis lägre. Du skulle även kunna bredda din sökning och jämföra de olika alternativen. Om destinationen i fråga har mer än en flygplats skulle du kunna hitta bättre erbjudanden genom att boka biljetter till en flygplats som ligger lite längre bort. Slutligen ska du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du vet vad priserna brukar vara kan du slå till omedelbart om du väl har hittat ett ovanligt lågt pris. De allra bästa erbjudandena varar inte länge.
Hur tar man sig igenom flygresan till Gilleleje?
Vi har plockat fram all information som behövs för att flygresan ska gå så smidigt som möjligt. Följ bara de här tipsen så tar du dig snabbt igenom alla kontroller och kan börja utforska resten av Gilleleje.Packa det här i ditt handbagage:

  • En flygtur kan bli helt stressfri, om du bara planerar din packning på rätt sätt. För det första ska du packa med ett par rena strumpor, en tidning eller två och lite toalettartiklar, som en hårborste och tandkräm. För det andra bör du lämna plats i väskan för din mobil med laddare, eventuella mediciner du tar och kanske ett uppblåsbart nackstöd. Sist men inte minst ska du komma ihåg att packa med dig ditt pass, alla dina resedokument samt pengar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Lägg över alla större flaskor med schampo och hårgelé i ditt incheckade bagage. Alla geler eller vätskor i behållare större än 100 milliliter kommer att konfiskeras. Vassa föremål, som arméknivar, och farliga objekt, till exempel fyrverkerier och tändstickor, tillåts inte heller.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Att vara bekväm bör vara din högsta prioritet när du väljer vad du ska ha på dig under flygresan. Fundera även noga på vilka skor som passar bäst, eftersom det är vanligt att fötterna svullnar något under flygturen. Rymliga skor med flat sula brukar vara det bästa alternativet.
  • Ett tillstånd som kallas djup ventrombos, eller DVT, kan uppstå under långa flygresor. Då bildas det blodproppar, vanligtvis i benen, vilket skulle kunna bero på att man har suttit still för länge. Du kan begränsa risken för detta genom att sträcka på benen och gå fram och tillbaka i gången. Ett par ordentliga kompressionsstrumpor kan också vara till hjälp.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Gilleleje?
Hemligheten är att vara förberedd. Vi har plockat fram en lista med praktiska tips så att du lättare kan ta dig igenom säkerhetskontrollen utan problem. Sedan bär det av mot Gilleleje.

  • Personalen i kontrollen måste först kontrollera att du har ett giltigt pass och rätt boardingpass innan du får gå vidare. Se till att du har allt inom räckhåll.
  • Härnäst är det dags för din jacka, ditt skärp, dina nycklar och andra småsaker, till exempel hörlurar, att gå igenom röntgenmaskinen. Processen går fortare om du gör dig i ordning när du närmar dig främre delen av kön.
  • Under en kort stund måste du klara av att leva utan digital teknologi. Din surfplatta, din bärbara dator och dina övriga elektroniska enheter ska också skannas.
  • Ta ut alla vätskor och geler ur handbagaget, för dessa behöver ofta skickas genom maskinen separat. Varje produkt måste ligga i en förpackning som rymmer högst 100 milliliter, och allt måste läggas i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Det är sannolikt att du också måste ta av skorna och låta dem gå genom skannern, så det kan vara bra att bära skor som du kan ta av och på utan problem.
  • Försök inte ta med dig förbjudna saker i handbagaget. Om du ska ta saxar eller andra vassa föremål med dig på resan måste du lämna dem i ditt incheckade bagage, annars kommer de att omhändertas.

Information om flyg till Gilleleje
Destinationens flygplatsKastrup
IATA-kod för ankomstflygplatsCPH
DestinationKöpenhamn
Flygpris811 kr

Populära flyg till Gilleleje

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 412 kr för enkelflyg och 811 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd