Billiga flygbiljetter till Gold Coast

Förslag på billiga flygresor till Gold Coast

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 6 841 kr för enkelflyg och 9 503 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Air France
KLM
Singapore Airlines
Finnair
Qantas Airways
Finnair
Finnair
Air France
Qatar Airways
Air France

Om Gold Coast

Flyg till Gold Coast

Gold Coast är glamoröst men ändå mångsidigt – här finns något för alla. Resmålet är mest känt för dess vackra, vita sandstränder, men här finns även praktfull regnskog, nöjesparker, golfbanor och avslappnande span. Om du inte tycker att det räcker med en att fylla dagarna med massa olika aktiviteter så finns det även många fina restauranger och ett spännande nattliv på Gold Coast. När du väl bestämmer dig för att avrunda den händelserika dagen kan du somna gott på något av de många lyxiga boendena. Några månader om året är Gold Coast fullt av turister, men resten av tiden är det ganska lugnt, vilket gör det lätt att hitta billiga flygbiljetter.

Högsäsong

Med tanke på att Indy 300 och Schoolies Week sker under högsäsongen är det inte konstigt att turister flockas här från mitten av oktober till januari. Då kan det vara svårt att hitta billiga flyg till Gold Coast. Men om du bokar i förväg kan du njuta av det sköna vädret och ta del av den sociala atmosfären.

Mellansäsong:

Mellansäsongen är från februari till maj samt september till mitten av oktober. Gold Coast är som skönast vädermässigt och flygen är ofta mycket billiga. Eftersom det är färre turister är dessa perioder perfekta för att ta en tur till någon av nöjesparkerna eller utforska den vackra grönskan i nationalparkerna.

Lågsäsong:

Lågsäsongen, som börjar i juni och slutar i augusti, är en perfekt tid om du bara vill slappna av och hänga på stranden. Vädret är härligt varmt under dessa månader och vattnet är skönt och inbjudande.

Information om Gold Coast Airport och transport från flygplatsen

Gold Coast Airport (OOL)

Avstånd: 25 km från Surfers Paradise

Gold Coast Tourist Shuttle kombinerar bra pris med bekvämlighet och är ett av de bästa transportalternativen för budgetresenärer. Det avgår även lokalbussar från flygplatsen, men de kan ta längre tid. Om du har spenderbyxorna på kan du ta en taxi eller förboka en limousine.

Resurser online om resor till Gold Coast

http://www.bom.gov.au/climate/dwo/IDCJDW4050.latest.shtml

Bureau of Meteorology har väderprognoser och klimatstatistik för Gold Coast.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Gold Coast

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 6 841 kr för enkelflyg och 9 503 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Air France
Finnair