Billiga flygbiljetter till Granada

Förslag på billiga flygresor till Granada

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 108 kr för enkelflyg och 2 096 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Iberia
Iberia
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Iberia

Om Granada

Flyg med Expedia till Granada

När du söker efter flyg till Granada så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Granada och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Granada erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Granada, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Granada. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Granada på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Granada?
Om du ska flyga behöver du inte lista ut vilken flygplats som passar bäst. Granada har bara en, Granada (GRX-Federico Garcia Lorca).
Hur långt från centrala Granada ligger Granada (GRX-Federico Garcia Lorca)?
GRX ligger 16 kilometer från centrum i Granada, så du får räkna med en kort resa in till stadskärnan.
Kan jag flyga till Granada?
Gör din flygresa till Granada enkel och lätt genom att först besöka vår sida med reseråd under covid-19. Det är det bästa sättet att hålla dig uppdaterad på reserestriktioner, inklusive krav på karantän och de senaste rekommendationerna.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Granada?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Granada kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Granada med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Granada kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Granada?
Eftersom det bara finns en större flygplats i Granada, tar det inte lång tid att bestämma vilket flyg som passar bäst. Du anländer till Granada (GRX-Federico Garcia Lorca), som är belägen cirka 16 kilometer utanför stadskärnan.
Hur många flygbolag flyger till Granada?
Det finns ett par olika alternativ om du ska resa till Granada. Du kan välja bland 3 flygbolag som flyger till staden, från 9 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Granada?
Vueling erbjuder merparten av flygen till Granada, och ett Vueling-flyg från Sant Julia de Loria är ett populärt sätt att ta sig hit.
Hur många direktflyg går det till Granada?
Det går vanligtvis 74 direktflyg till Granada i veckan, så du kommer att kunna landa innan du ens har hunnit fråga “Är vi framme snart?”
Var avgår de populäraste flygen till Granada från?
Många av de populäraste flygresorna till Granada avgår från Sant Julia de Loria, Miami Platja eller Horta-Guinardo.
Hur lång tid tar flyget till Granada?
Om du ska flyga från Sant Julia de Loria kommer du att vara i luften 1 timme och 35 minuter innan du landar i Granada. Från Miami Platja tar flygresan omkring 1 timme och 35 minuter, medan restiden från Horta-Guinardo är ungefär 1 timme och 35 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Granada?
Alla känner vi sådana lyckostar som på något sätt kan hitta extremt billiga flygbiljetter vart de än åker. Vill du veta hur de lyckas? De väntar inte till sista stund med att boka. Du kan även bredda sökningen och jämföra de olika alternativen. Om resmålet har flera flygplatser skulle du kunna hitta bättre priser genom att boka biljetter till en terminal som ligger lite längre bort. Till sist ska du vara beredd på att boka omedelbart när du har hittat ett erbjudande som passar, för priserna kan ändras snabbt. Med lite kunskap och en gnutta tur kan du leta fram ett perfekt flygpris!
Hur tar man sig igenom flygresan till Granada?
Om du inte är väl förberedd kan en resa med flyg verka utmanande, men ta det lugnt. Kom bara ihåg att följa de här enkla tipsen, så kan du inleda din resa till Granada på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • För det första måste du ta med dig passet, alla resedokument, pengar och eventuella mediciner du tar. Härnäst vill du nog ha lite underhållning ombord på flyget. En bra bok och en bärbar dator som du har laddat med dina favoritfilmer är ett par bra alternativ. Om du har planer på att ta en tupplur kan en bekväm flygkudde och ett par hörlurar som stänger ute ljud komma väl till pass. Slutligen bör du komma ihåg att spara plats i väskan för några grundläggande toalettartiklar, så att du kan känna dig fräsch när du anländer.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Lägg över alla stora flaskor med schampo och hårsprej i bagaget du checkar in. Alla vätskor i behållare större än 100 milliliter kommer att omhändertas av säkerhetspersonalen. Vassa eller spetsiga föremål, som skruvmejslar, och övriga farliga objekt, exempelvis aerosol- och sprejburkar, tillåts inte heller.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Hemligheten bakom en bekväm resa med flyg är inte mer komplicerad än rätt klädval. När du klär dig i lager är du redo för den skiftande temperaturen ombord och du håller dig varm om det skulle bli kallt i kabinen. Högklackade skor och sandaler gör du bäst i att lämna i ditt incheckade bagage, även om de normalt är dina favoriter. Ha istället på dig välsittande skor med flat sula, så klarar dina fötter bättre av resan.
  • På långa flygresor kan vissa personer drabbas av djup ventrombos, eller DVT, ett tillstånd där blodproppar uppstår efter utdragna perioder av stillasittande. För att minska risken att drabbas av detta kan du utnyttja alla tillfällen att resa på dig och gå lite fram och tillbaka i kabinen. Du kan även minska risken genom att ta på dig antitrombosstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Granada?
Nyckeln är att vara förberedd i förväg, innan du anländer till flygplatsen. På så sätt blir det lättare att slå dig ned på flyget till Granada utan dröjsmål. Följ våra tips för att inleda din semester på rätt sätt.

  • Ha ditt pass och dina resedokument inom räckhåll. De är det första du kommer att frågas om i kontrollen.
  • Efter detta är det dags för ditt skärp, din jacka, dina nycklar och annat från dina fickor, till exempel hörlurar, att passera igenom röntgenmaskinen. Hela processen går fortare om du börjar förbereda dig medan du väntar på din tur i kön.
  • Alla dina elektronikenheter, som mobiler och bärbara datorer, måste också skannas.
  • Schampo, hårsprej och andra vätskor eller geler som du vill ta med dig ombord måste förvaras i behållare som rymmer högst 100 milliliter. Allt måste dessutom placeras i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Det kan hända att du också måste ta av dig dina skor och skicka dem genom skannern, så det kan vara praktiskt att ha på dig skor som du kan ta av och på utan problem.
  • Flygbolagen tillåter inte att du tar med dig vassa eller spetsiga föremål i ditt handbagage. Om du tvunget måste ha med dem på din semester måste de ligga i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Granada
Ankomstflygplats
Granada
IATA-kod för ankomstflygplats
GRX

Populära flyg till Granada

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 108 kr för enkelflyg och 2 096 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Iberia