Billiga flygbiljetter till Grenoble

Om Grenoble

Flyg med Expedia till Grenoble

När du söker efter flyg till Grenoble så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Grenoble och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Grenoble erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Grenoble, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Grenoble. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Grenoble på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Grenoble?
Om du anländer med flyg behöver du inte fundera på vilken flygplats du ska välja. Grenoble har bara en enda, Grenoble (GNB-Grenoble - Isere).
Hur långt från centrala Grenoble ligger GNB?
Längre resor behöver inte vara krångliga, så länge du planerar dem ordentligt. Den centrala delen av Grenoble ligger 35 kilometer från Grenoble (GNB-Grenoble - Isere), så utforska hur du enklast kommer fram innan du ger dig av.
Kan jag flyga till Grenoble?
Besök våra reseråd under covid-19 för den senaste informationen om att flyga till Grenoble. Här kan du läsa mer om gällande reserestriktioner och om du behöver sitta i karantän när du landar.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Grenoble?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Grenoble kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Grenoble med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Grenoble kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Grenoble?
Om du flyger till Grenoble kommer du att landa på Grenoble (GNB-Grenoble - Isere). När du har passerat alla kontroller och fått tag i dina väskor är du omkring 35 kilometer från centrum.
Hur hittar man det billigaste flyget till Grenoble?
Många erfarna resenärer känner till att du inte ska dröja till sista minuten med att boka biljetterna. Flygpriserna är vanligtvis som högst precis innan avgångsdatumet. Du kan även utvidga sökningen och jämföra alla olika alternativ. Om destinationen i fråga har flera flygplatser skulle du kunna hitta bättre priser genom att boka biljetter till en mindre trafikerad terminal. Till sist kan du spara lite till genom att vara beredd på att boka omedelbart. Om du ser ett bra erbjudande ska du inte tveka, utan boka med en gång.
Hur tar man sig igenom flygresan till Grenoble?
Beroende på din avreseort kan flyget till Grenoble vara lätt avklarat eller ta betydligt längre tid. Vi har sammanställt några tips som kanske hjälper dig att komma igång med resan på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Först och främst måste du komma ihåg att ta med dig passet, alla dina resedokument, dina bankkort samt eventuella mediciner. För det andra vill du sannolikt ha någon typ av underhållning på resan. En god bok och en dator som är full med dina favoritfilmer är två bra alternativ. Om du har planer på att vila en stund kan ett uppblåsbart nackstöd och ett par hörlurar vara användbara. Slutligen bör du inte glömma att reservera lite plats i väskan för några enkla toalettartiklar, så att du kan känna dig på topp när du kommer fram.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Listan över ej tillåtna föremål skiljer sig åt från ett flygbolag till ett annat, men grundregeln är att ingenting som är vasst, brandfarligt eller explosivt tillåts. Här ingår bland annat borrar, bestick, fyrverkerier och sprejburkar. Sportutrustning som skidstavar eller andra föremål som hade kunnat skada övriga passagerare, till exempel ammunition och pepparsprej, är inte heller tillåtna ombord.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Nyckeln till en bekväm resa med flyg är ofta så enkel som rätt val av kläder. Genom att klä dig i lager är du förberedd på temperaturväxlingarna ombord och du kan lyckas hålla dig varm om det skulle bli svalt i kabinen. Högklackade skor och kängor bör du lämna i de incheckade väskorna, även om det normalt är favoritparet. Gå istället i heltäckande skor med plan sula, så kommer dina fötter att tacka dig.
  • Många har hört talas om djup ventrombos, eller DVT. Det är namnet på ett tillstånd där blodproppar uppstår, till viss del på grund av utdragna perioder utan rörelse. Det finns ett par saker som du kan göra för att minska risken att drabbas av detta. Du kan exempelvis ha på dig kompressionsstrumpor, se till att du dricker mycket och röra på benen. Gå fram och tillbaka i mittgången eller gör enkla övningar från ditt flygsäte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Grenoble?
Hemligheten är att ha planerat allt ordentligt i förväg, innan du anländer till flygplatsen. På så sätt kan du stiga ombord på ditt flyg till Grenoble snabbt och lätt. Följ våra tips för att börja din semester på bästa möjliga vis.

  • Kom ihåg att ha dina resedokument och ditt pass inom räckhåll. De är det första du kommer att behöva visa upp i kontrollen.
  • Härnäst väntar röntgenmaskinen. Töm fickorna och lägg av allt som kan få larmet att gå, som jackor och bälten. Lägg upp allt på bandet så att det kan passera genom maskinen.
  • Under en kort stund måste du klara dig utan digital teknik. Din surfplatta, din bärbara dator och all annan elektronik ska också gå genom skannern.
  • Vill du resa med din nya parfym? Det går fint. Om förpackningen inte rymmer mer än 100 milliliter och du förvarar den i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse får du lov att ta med den på flyget.
  • Genom att välja rätt skor kan du kanske spara ett par minuter. Stövlar och andra tunga skor behöver ofta inspekteras separat, medan du sannolikt slipper detta om du går i lätta gymnastikskor.
  • Knivar och andra vassa föremål är förbjudna i handbagaget. De kommer att konfiskeras av personalen i kontrollen, så kom ihåg att packa ner dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Grenoble
Destinationens flygplatsGrenoble
IATA-kod för ankomstflygplatsLYS