Förslag på billiga flygresor till Guangzhou

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 914 kr för enkelflyg och 4 802 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Guangzhou

Med mängder av symboler för traditionell kinesisk kultur och stadens gnistrande ljus är Guangzhou en perfekt utgångspunkt för din resa till Kina. Med Hongkong och flera gammaldags byar på nära avstånd kan du snabbt ändra resans inriktning från storstad till landsbygd, från romantisk till trendig eller från kulturell till naturskön.

Flyg till Guangzhou

Ibland kan det vara svårt att hitta billiga flyg till Guangzhou, men när du bokar genom Expedia blir det mycket lättare att söka efter låga priser. När du går igenom Expedias lista med flyg till Guangzhou ser du detaljerad information om bland annat flygplanstyp, tidtabell, antal anslutningar och en kostnadsspecifikation. De bästa specialerbjudandena framhävs alltid så att du inte missar någon sällsynt rabatt. Expedia ger dig också möjlighet att välja ditt favoritflygbolag eller att mixa och matcha flygbolag så att du får ett bättre pris.

Om du kompletterar med en hotellbokning kan dina billiga biljetter till Guangzhou bli ännu billigare. Att köpa ett semesterpaket är bekvämt och det låga priset innebär att du även sparar pengar på flygbiljetten till Guangzhou. En lång lista med hotellalternativ, bland annat motell med ett bra läge, hotell vid floden och mycket mer, gör att du kan boka ett perfekt boende för dina behov. När du vet att du har ett hotellrum som väntar på dig när du stiger av planet kan du koppla av på resan till denna magiska stad.

När du bokar din semester via Expedia får du enkelt tillgång till information om flyget till Guangzhou och annat som gäller din semester på en samlad resplan från Expedia. Tack vare den snabba bokningsprocessen har du gott om tid att planera kryssningar på floden, dagsturer och utflykter i staden.

Information om flyg till Guangzhou

Destinationens flygplats Guangzhou
IATA-kod för ankomstflygplats CAN

Populära flyg till Guangzhou

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 914 kr för enkelflyg och 4 802 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.