Billiga flygbiljetter till Haag

Förslag på billiga flygresor till Haag

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 449 kr för enkelflyg och 1 096 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
SAS
Norwegian Air Shuttle
KLM
SAS
Norwegian Air International Ltd
SAS
KLM
Lufthansa
Swiss International Air Lines

Om Haag

Flygresor till Haag

Haag är Nederländernas tredje största stad och landets administrativa och politiska centrum. De som bokar hotell i Haag är ofta ute efter att se ståtliga stadsherrgårdar, kungliga palats och eleganta boulevarder och parker. Detta är en rik och välbärgad stad som dock inte delar Amsterdams skrytsamma praktfullhet, utan uppvisar en mer blygsam men inte desto mindre elegant arkitektur. Många besöker förstås staden för att besöka Internationella domstolen, belägen i Fredspalatset i Haag, men även den speciella stämningen i staden gör den väl värd ett besök.

Flyg till Haag från Sverige

Haags närmsta flygplats är egentligen Rotterdam The Hague Airport, men det går tyvärr inga direkta flyg till Haag från Skandinavien. Det smidigaste alternativet är oftast att landa i Amsterdam och sedan fortsätta på marknivå till Haag. Från Göteborg går det flera flygresor till Haag via Amsterdam om dagen med det holländska bolaget KLM:s Cityhopper, så du som flyger från västkusten har gott om avgångar att välja mellan. Om du istället vill resa från södra eller östra Sverige, så hittar du till exempel billiga flygbiljetter med lågprisbolaget Norwegian Air från både Köpenhamn och Stockholm. Amsterdam Schiphol är Europas femte största flygplats, så alternativen för den som vill flyga till Haag är många. Om du planerar en längre resa i Europa som kombinerar flera destinationer så kan du boka direktflyg till Haag från europeiska städer som London, Berlin, München eller Hamburg.

Flygresor till Haag via Amsterdam Schiphol

Amsterdam Schiphol är Nederländernas huvudflygplats och en av Europas största flygplatser i passagerarantal räknat, med drygt 50 miljoner passagerare om året. Flygplatsen består av sex landningsbanor, men har ovanligt nog för en så stor flygplats bara en enda terminal med sju pirer. Den lättnavigerade terminalen och det goda utbudet av affärer och bekvämligheter gör att Schiphol brukar hamna högt på IATA:s rankningar över antal nöjda passagerare varje år.

En annan fördel med Schiphol är att den har sin egen underjordiska järnvägsstation som trafikeras både av pendeltåg och fjärrtåg som kopplar samman flygplatsen med hela landet. Pendeltåget till Haag går fyra gånger i timmen och tar inte mer än 30 till 40 minuter till Den Haag Centraal. Om du hyr bil i Haag kan du köra till Schiphol Airport på runt 45 minuter.

Flyg till Haag via Rotterdam

Rotterdam The Hague Airport är en liten flygplats strax norr om Rotterdam och två mil söder om Haag, med drygt en miljon passagerare om året och 20 avgångar om dagen till främst europeiska destinationer. Den överlägset mest regelbundet trafikerade rutten är till och från London City Airport, och härifrån anländer runt åtta flyg om dagen, men det går även flyg till Haag från tyska städer som Hamburg och Berlin.

När du landar på Rotterdam The Hague tar du dig snabbt och enkelt in till centrala Haag med bil, taxi eller kollektivtrafik. Om du vill resa kollektivt tar du buss 33 från flygplatsen till Rotterdam Meijersplein Metro eller Rotterdam Centraal och fortsätter med metro eller intercity-tåg till Haag.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Haag

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 449 kr för enkelflyg och 1 096 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd