Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 665 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än 590 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen.

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer.


Förslag på billiga flygresor till Halifax

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Halifax

Varför inte besöka sevärdheterna i Nova Scotia med billiga flygresor till Halifax? Hos Expedia hittar du flygbiljetter till drömdestinationer med bara några klick. Vi tillåter inte att biljetterna till Halifax spräcker den årliga resebudgeten. Med Expedia kan du uppleva allt som den här kanadensiska staden har att erbjuda med tillräckligt mycket pengar kvar på fickan för shopping och fina middagar. Du behöver bara skriva in önskade resedatum i vår sökmotor, så presenterar vi en lista med alternativ på flygresor till Halifax från olika flygbolag. Och innan du bokar ditt flyg kan du som bonus även få information om annat reserelaterat som rabatter och erbjudanden på hyrbil och lokala aktiviteter. Ett perfekt sätt att planera en perfekt semester.

När ska man åka och vad kan man göra

När du söker efter flygresor till Halifax är det bra att veta lite om vädret och kulturen i området. Kan du vara lite flexibel i planerna? Boka gärna en flygresa till staden mellan maj och augusti; somrarna är väldigt behagliga och du får möjlighet att delta i aktiviteter som Scotia Festival of Music och RBC Multicultural Festival. Vill du hellre göra en höstresa? Titta på billiga flyg till Halifax i september och oktober för en chans att njuta av höstens alla vackra färger. Det går utmärkt att besöka staden mitt i vintern också. Det är kanske lite kyligt, men du kommer att befinna dig i en magisk, ren och vit vintervärld.

Bokningsinformation, priser och erbjudanden

Oavsett när du ska åka kan du alltid använda Expedias reseverktyg för att hitta billiga flygresor, leta efter lokala rabatterbjudanden och boka biljetter. Vi har allt du behöver för att utforska det Halifax bjuder på i form av en livlig stad, vacker hamn och närbelägna vandringsleder – allt från billiga flyg till mängder av semestertips.