Flygdestinationer Kanada

Förslag på billiga flygresor till Kanada

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 4 184 kr för enkelflyg och 3 270 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

LOT-Polish Airlines
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Air Canada
Austrian Airlines
TAP Portugal
SATA International-Azores Airlines S.A.
United
Finnair
Icelandair
Delta
TAP Portugal
SAS
Icelandair
Austrian Airlines
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
Turkish Airlines
Air Canada
LOT-Polish Airlines

Boka din resa till Kanada

Expedia erbjuder flyg till Kanada för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Kanada och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Kanada på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Kanada.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Kanada med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Kanada. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Kanada.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Kanada under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Kanada erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.