Flygdestinationer i Kanada

Populära städer att besöka i Kanada

Förslag på billiga flygresor till Kanada

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 722 kr för enkelflyg och 2 978 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Fly Play
Fly Play
TAP Portugal
Lufthansa
Delta
British Airways
Air France
Air Canada
American Airlines
Austrian Airlines
Brussels Airlines
Air Canada
Icelandair
TAP Portugal
Icelandair
Condor
SATA International-Azores Airlines S.A.
LOT-Polish Airlines
Icelandair
TAP Portugal

Boka din resa till Kanada

Expedia erbjuder flyg till Kanada för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Kanada och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Kanada på grund av covid-19?
Om din bokning inte är slutförd än bör du gå igenom alla regler och villkor som gäller för det flygbolag du har valt. Om du redan har bokat flyg till Kanada kan du besöka vår kundtjänstportal. Där hittar du information om vilka policyer kring covid-19 som påverkar din bokning och vad du har för möjligheter.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Kanada med flexibel avbokningspolicy?
Du behöver bara använda vårt smarta filter för ändringsavgifter. Fyll i resedatum och klicka på “Sök”. Sedan markerar du rutan “Ingen ändringsavgift” under “Flexibla ändringspolicyer” till vänster. Med Expedias hjälp är det hur enkelt som helst att hitta billiga flygbiljetter till Kanada.
Finns det några allmänna tips för resande till Kanada under coronaviruspandemin?
Coronaviruset må ha ändrat hur resandet ser ut, men det har inte suddat ut folks aptit på att utforska världen. Här kommer några tips som kan hjälpa dig att hantera alla nya utmaningar.

 • Kom ihåg att ta reda på om det finns några reserestriktioner på din avreseort eller på resmålet innan du bokar dina biljetter. Kolla även upp om några särskilda regler finns som kan påverka dig efter ankomst, till exempel krav på karantän.
 • Ha ett munskydd på dig när du går igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen. Säkerhetspersonalen skulle dock kunna be dig att ta av skyddet för att verifiera din identitet.
 • Istället för att lämna fram ditt fysiska eller elektroniska boardingpass till personalen i säkerhetskontrollen ska du själv lägga det på läsaren. Håll sedan upp det för visuell inspektion.
 • Säkerhetspersonalen tillåter att du har med dig en behållare med handdesinfektionsmedel på upp till 100 ml i handbagaget. Du måste ta ut behållaren ur din väska när du passerar igenom säkerhetskontrollen.
 • Ta ut alla föremål, till exempel nycklar och mobil, ur dina fickor och lägg dem i handbagaget istället för i en korg. Då går säkerhetskontrollen fortare.
 • Förvara matvaror i en genomskinlig påse och lägg upp dem på brickan när du går igenom säkerhetskontrollen. Tar du ut matvarorna ur handbagaget minskar risken för att personalen på flygplatsen ber om att öppna och inspektera väskan.

Vilka flygbolag flyger till Kanada?
Boka en resa med SAS så är du redo att börja planera din semester i Kanada. Detta ledande flygbolag kan erbjuda 13 flygresor per månad till Toronto, ON (YYZ-Pearson Intl.), som är en populär inkörsport till området.
Hur hittar man billiga biljetter till Kanada?
Ett smart sätt att hitta billiga flygresor till Kanada är att vara flexibel med resedatumen. Sök efter ditt flyg och klicka därefter på länken “Flexibla datum” ovanför sökresultaten, så kan du se priser för datum runtomkring de du har angett. De billigaste flygen till Kanada de senaste sju dagarna kostade 2 978 kr. Du kan normalt hitta ett så bra erbjudande som möjligt genom att boka långt i förväg.
Vad kostar ett flyg till Kanada?
Om du hade bokat en enkelresa från Köpenhamn (CPH) under den senaste veckan hade du kunnat betala bara 2 722 kr. Flygresorna tur och retur till Kanada kostade mellan 2 978 kr och 5 079 kr under samma period.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Kanada?
Beroende på var du ska bo i Kanada har du ett par olika flygplatser att välja bland. Här kommer några av dem:

 • Toronto, ON (YYZ-Pearson Intl.) – 9405 flyg per månad.
 • Vancouver, BC (YVR-Vancouver Intl.) – 6713 flyg per månad.
 • Calgary, AB (YYC-Calgary Intl.) – 4954 flyg per månad.

Vad kostar det att flyga till Kanada?
Under de senaste sju dagarna kostade flygbiljetterna mellan 2 978 kr och 5 079 kr. Ta en titt på våra erbjudanden till Kanada, välj ut något som passar dig och börja packa bagaget.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Kanada?
December är en billig månad att resa med flyg till Kanada. Biljettpriserna är ofta högre under de stora skolloven, så försök att inte boka din resa då om du vill spara pengar.
Hur lång tid tar flyget till Kanada?
Resan kan vara lång eller kort – det beror på var du reser ifrån. För att hjälpa dig att organisera din resa till Kanada följer medelrestiden för tre av de vanligaste inrikesresvägarna:

 • Vancouver, BC (YVR-Vancouver Intl.) till Toronto, ON (YYZ-Pearson Intl.) – 4 timmar och 22 minuter
 • Calgary, AB (YYC-Calgary Intl.) till Toronto, ON (YYZ-Pearson Intl.) – 3 timmar och 39 minuter
 • Montreal, Quebec (YUL-Pierre Elliott Trudeau Intl.) till Toronto, ON (YYZ-Pearson Intl.) – 1 timme och 39 minuter

Vilka är de bästa sakerna att göra i Kanada?

 • Med så mycket att utforska i Toronto är det naturligt att många besökare väljer att börja vistelsen i Kanada i denna färgsprakande stad. Lägg några dagar på att besöka populära sevärdheter, som CN Tower, innan du utforskar stadens mindre kända höjdpunkter.
 • När du ska planera aktiviteter för din semester är det bra att komma ihåg att det råder ett fuktigt kontinentalklimat i Toronto. Ta gärna en titt på vad väderleksprognosen säger innan du åker.
 • När du vill uppleva mer av denna vackra region kan du boka en av våra prisvärda hyrbilar och köra till Ottawa. Staden ligger ungefär 350 kilometer nordöst om Toronto och är hem till välkända sevärdheter, som Tactik Paintball.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Kanada på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Kanada.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Kanada med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Kanada. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Kanada.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Kanada under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Kanada erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.

Populära flyg till Kanada

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur-och-retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Fly Play
Fly Play