Förslag på billiga flygresor till Hanoi

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Hanoi

Om Hanoi

Flyg till Hanoi

Hanoi, Vietnams hjärta och huvudstad. Ett utmärkt resmål att boka en paketresa till, så får du mer pengar över att spendera på Hanois spännande kultur, äventyr och aktiviteter. Ett alternativ är annars att bara boka en flygresa Det finns många billiga flyg från Sverige till Hanoi. Varför inte hyra en bil direkt från Hanois flygplats och utforska stadsdelarna på egen hand? Parkera sedan vid King Pirates Pub, om du känner för att fylla på energidepåerna efter den långa resan, innan det är dags att checka in på hotellet i Hanoi.

I Hanoi finns det mycket att upptäcka och vill man upptäcka så mycket som möjligt kan man ta en av de många guidade turerna. HanoiKids Tour är ett utmärkt val för dig som reser med familjen, eller också ta tillfället i akt och lär dig mer om folkets historia på Vietnams Etnologimuseum.

Shoppa, drick och ät dig mätt på allt Hanoi har att erbjuda!

Vietnamesisk mat är otroligt populär och varför inte passa på att äta den i själva hjärtat av Vietnam? Längs gatorna kan du gå och plocka allt du tycker låter gott eller intressant. Vill du ha lite bättre koll på det du äter finns utmärkta matturer där guiden berättar vad det är du smakar på och hur det bör ätas.

Känner du för något mer lättsamt, men ändå väldigt speciellt, finns som sagt King Pirates Pub. Puben, som också är en restaurang, rekommenderas av många resenärer och är känd för sin gästvänlighet, goda mat, härliga stämning och framförallt som ett utmärkt ställe att ta barnen till. I Hanoi finns alltid något smaskigt att sätta tänderna i.

Få en försmak av Asien och flyg via Bangkok eller Hamad

När man reser till Hanoi får man ofta bonusstopp, såsom Bangkok eller Hamad, på vägen. Detta är ett utmärkt tillfälle att, mellan flygen, upptäcka lite av ännu ett resmål innan man äntligen landar i Hanoi. Både Bangkok och Hamads flygplatser har smidiga transportmedel in till och tillbaks från staden så att du inte missar flyget vidare mot Hanoi. Varmt rekommenderat!

Väl framme i Hanoi väntar ett varmt och spännande klimat och de olika sätten du kan ta dig till ditt hotell är många. Hyr en bil, cykel, motorcykel eller – för dig som föredrar att åka snarare än att köra – ta en minibuss som tar dig direkt till hotellet. Därefter är det bara att välja och vraka vad gäller aktiviteter och sevärdheter i detta Vietnamesiska guldkorn.

Upptäck staden redan första dagen!

Förutom att hoppa på en guidad tur, vilket är ett perfekt sätt att upptäcka staden, finns även en hel del att upptäcka i stadens Old Quarter, eller Gamla kvarteret, där du kan vandra på över 40 olika gator. Varje gata är fullpackad med butiker som säljer allt möjligt och varje gata är döpt efter en specifik vara eller tjänst. Om du vet vad du är ute efter är det bara att kika på gatunamnen och börja gå. Enklare än så blir det inte!

Är du ute efter något mer kulturellt, finns över 600 tempel, pagoder och andra sevärdheter såsom mausoleet Ho Chi Minh och fängelset Hao Lo. Sist men inte minst finns det även flera vackra sjöar, parker och andra natursevärdheter som lätt kan nås med buss, taxi eller cykel.

Information om flyg till Hanoi

Destinationens flygplats Hanoi
IATA-kod för ankomstflygplats HAN

Populära flyg till Hanoi

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.