Billiga flygbiljetter till Haparanda

Förslag på billiga flygresor till Haparanda

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 382 kr för enkelflyg och 740 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Om Haparanda

Flyg med Expedia till Haparanda

När du söker efter flyg till Haparanda så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Haparanda och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Haparanda erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Haparanda, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Haparanda. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Haparanda på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Haparanda?
Många besökare väljer att landa på Stockholm (ARN-Arlanda) när de ska resa till Haparanda. Det finns dock flera flygplatser i trakten, så håll detta i åtanke när du planerar din resa.
Kan jag flyga till Haparanda?
Head to the reseråd under covid-19 för att få veta mer om de senaste reserestriktionerna för Haparanda innan din flygresa. Allt från rekommendationer till karantänkrav uppdateras regelbundet för att hjälpa dig att hålla dig informerad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Haparanda?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Haparanda kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Haparanda med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Haparanda kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Hur många flygbolag flyger till Haparanda?
Det finns 44 flygbolag som erbjuder direktflyg till Haparanda, från 140 olika flygplatser i olika delar av världen.
Vilka flygbolag flyger till Haparanda?
SAS, Norwegian Air Shuttle och Norwegian Air International är de huvudsakliga flygbolagen som erbjuder biljetter till Haparanda. De flesta av flygen avgår från Frogner, och det är SAS som har flest alternativ på sträckan.
Hur många direktflyg går det till Haparanda?
Det blir mycket smidigare att resa med flyg till ett nytt resmål om man kan undvika mellanlandningar. Om du reser till Haparanda kan du glädjas över att det går ungefär 2 169 direktflyg per vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Haparanda från?
Många flygresor till Haparanda avgår från flygplatser i Oslo, Gamla stadskärnan och Haga.
Hur lång tid tar flyget till Haparanda?
Om du ska flyga från Oslo är du i luften uppemot 1 timme innan du anländer till Haparanda. Från Gamla stadskärnan tar flygresan omkring 2 timmar och 57 minuter, medan restiden från Haga är ungefär 1 timme och 12 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Haparanda?
Alla har vi stött på några lyckostar som på något sätt kan få tag i fantastiskt billiga flygbiljetter vart de än ska åka. Vill du veta hur de gör för att lyckas? De väntar inte till sista minuten med att boka. En annan bra metod att hitta specialerbjudanden kan vara att jämföra olika alternativ. Om ditt resmål har flera flygplatser kan du ta reda på om det är billigare att flyga till en mindre använd terminal. Till sist kan du spara ytterligare några kronor genom att boka omedelbart. Om du hittar ett fint erbjudande ska du inte tveka, utan boka när du har chansen.
Hur tar man sig igenom flygresan till Haparanda?
Beroende på var din resa börjar kan ditt flyg till Haparanda gå väldigt fort eller ta lite längre tid. Här presenterar vi ett par tips som kanske hjälper dig att starta resan på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • En flygresa kan bli ett rent nöje, om du bara planerar din packning på rätt sätt. För det första kommer du behöva ett par rena strumpor, någonting intressant att läsa och lite toalettartiklar, såsom deodorant och tandkräm. Härnäst bör du reservera plats i väskan för din mobil med laddare, mediciner du behöver och kanske ett uppblåsbart nackstöd. Till sist bör du komma ihåg att ta med dig ditt pass, alla resedokument samt pengar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Se till att du inte råkar ha en sax eller något annat vasst föremål som gömmer sig någonstans i din väska. Explosiva eller brandfarliga artiklar, såsom tändstickor och fyrverkerier, är inte heller tillåtna, och du får inte ha med dig geler eller vätskor i behållare som rymmer mer än 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Din högsta prioritet är att känna dig så avslappnad som möjligt, så ha på dig plagg i naturliga material och glöm inte att packa med dig en jacka, eftersom det kan bli lite svalt ombord på flyget. Välj alltid välsittande skor med plan sula, eftersom dina fötter kan bli lite svullna i luften. Lämna klackskorna och tunga kängor i dina incheckade väskor.
  • På långa flygresor finns det en risk för att vissa personer drabbas av djup ventrombos, eller DVT, vilket är ett tillstånd där blodproppar uppstår efter utdragen inaktivitet. För att minska risken för detta kan du utnyttja varje tillfälle att resa på dig och gå lite fram och tillbaka i kabinen. Ett annat sätt att minska risken är att ta på dig stödstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Haparanda?
Om du har planerat ordentligt innan du kommer till flygplatsen går resan till Haparanda mycket smidigare. Här har vi sammanställt ett par praktiska tips på hur du kan ta dig igenom säkerhetskontrollerna utan dröjsmål.

  • För det första måste du visa upp dina resedokument och ditt pass för säkerhetspersonalen. Ha allt inom räckhåll, så att du slipper leta.
  • Därefter måste både du och ditt handbagage röntgas. För att allt ska gå smidigt tar du av dig allt som skulle kunna trigga larmet. Föremål som dina hörlurar, ditt bälte och din jacka måste gå igenom maskinen.
  • Under en kort stund måste du leva utan digital teknik. Mobilen, surfplattan och övrig elektronik ska också gå genom skannern.
  • Läppbalsam, hårolja och övriga vätskor och geler som du vill flyga med måste ligga i behållare som inte rymmer mer än 100 milliliter. Allt måste dessutom få plats i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Det kan hända att du dessutom måste ta av skorna och låta dem skannas, så det kan vara en bra idé att ha på dig skor som du kan ta av och på utan problem.
  • Vassa och spetsiga föremål är förbjudna ombord på flyget. De kommer att omhändertas av personalen i kontrollen, så kom ihåg att lämna dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Haparanda
Ankomstflygplats
Kallax
IATA-kod för ankomstflygplats
LLA
Destination
Luleå
Pris tur-och-retur
740 kr

Populära flyg till Haparanda

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 382 kr för enkelflyg och 740 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd