Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Haparanda per dag?
Priserna för en hyrbil i Haparanda började på bara denna vecka, så alla intressanta sevärdheter häromkring är snart inom räckhåll.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Haparanda?
När du avbokar minst sex timmar innan den överenskomna upphämtningstiden kan du i de flesta fall få en fullständig återbetalning, om du har betalat i förskott. Det här gäller dock inte alltid, så det är viktigt att du är medveten om vilken policy som gäller. Du kan läsa mer i din resplan eller besöka vår kundtjänstportal för att få mer information.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Haparanda?
Kompakta bilar är billiga, lätta att manövrera och bränslesnåla, så det är inte underligt att det här är den mest bokade typen av hyrbil i Haparanda. Med ett sådant fordon kan du lätt ta dig fram på gatorna i staden och få plats med bilen i små parkeringsfickor. Kompakta bilar passar utmärkt för ett par dagar i storstaden eller kortare bilsemestrar, men du har också många andra alternativ. Du väljer själv om du vill ha en bil i ekonomiklass, som är ännu mindre, eller en medelstor till stor bil.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Haparanda?
Med en egen bil blir det lätt att utforska området. Haparanda är förstås en bra början, men du kan hitta så mycket mer att uppleva häromkring. Fyll bagageutrymmet med allt du kan behöva och ge dig ut på vägarna för att kolla in de här utflyktsmålen:

  • Du kommer nog att lägga märke till den särskilda atmosfären så fort du är framme i Juoksengi. Staden ligger ungefär 80 kilometer utanför Haparanda och har en hel del lockande platser att besöka, såsom Polcirkeln.
  • Luleå, cirka 95 kilometer bort, är en annan destination som du borde inkludera i resplanen. Kom ihåg att stanna till vid Luleås tekniska universitet när du är i närheten.
  • Efter allt det där körandet kan det passa bra med en kort paus i naturen vid Kebnekaise. Området ligger cirka 340 kilometer utanför Haparanda.

Varför ska man hyra bil i Haparanda med Expedia?
Expedia är definitivt rätt plats att gå till när du ska hitta en hyrbil. Vi har hyrbilsleverantörer att välja och vraka bland i Haparanda, och vi jobbar hårt på att hitta de bästa möjliga alternativen åt dig. Med våra exklusiva erbjudanden och medlemspriser kan du få förmåner vid varenda bokning, och om du kombinerar alla dina bokningar i ett semesterpaket till Haparanda kan du spara ännu mer. Hyrbil, aktiviteter, hotell och flyg – Expedia har allt som behövs samlat på en plats.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Haparanda med Expedia?
Med Expedia är det hur lätt som helst att jämföra priser från olika leverantörer samt att hitta recensioner. Kombinera din bokning av hyrbil i Haparanda med din bokning av flyg och hotell så kan du spara ännu mer.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Haparanda?
Du som är minst 18 år får hyra bil i Haparanda. Kom ihåg att somliga hyrbilsföretag debiterar en tilläggsavgift om du som förare är under en viss ålder för att täcka den ökade skaderisken. Ofta får unga förare inte heller hyra särskilda fordonstyper, som premiumbilar och extra stora fordon. Läs igenom hyresavtalet innan du reser för att slippa otrevliga överraskningar när du är på plats.
Vad behöver man för att hyra bil i Haparanda?
Majoriteten av alla hyrbilsbolag kräver minst två saker: ditt körkort och ett kreditkort i ditt namn. Om du tänker välja bort den ordinarie försäkringen kan du också behöva bevisa att du omfattas av en egen försäkring. Granska avtalet noga så att du vet vad som gäller när det är dags att hämta upp nycklarna.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Haparanda?
De två lägsta hyrbilspriserna i Haparanda under den senaste veckan var respektive . Det är vad vi skulle kalla en bra affär!
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Haparanda?
Ja, och du kan dessutom hitta din drömbil på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning. Fyll bara i dina resdatum så ger vi dig enastående erbjudanden från flera ledande leverantörer.
Var kan jag hyra en bil i Haparanda om jag är under 25?
Ålderspolicyer skiljer sig mellan uthyrare, så det är bra att göra lite efterforskning. Har du hittat en biluthyrare i Haparanda som hyr ut till förare under 25 år? Vad bra! Tänk då på att ytterligare avgifter kan tillkomma. Allt du behöver veta hittar du i företagets villkor.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Haparanda?
Hyrbilsförsäkringarna skiljer sig åt beroende på olika faktorer, till exempel åldern på föraren och fordonets typ. Glöm inte att granska hyrbilsfirmans avtal ordentligt innan du genomför bokningen.