Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 665 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än 590 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen.

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer.


Förslag på billiga flygresor till Helsingfors

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Helsingfors

Flyg till Helsingfors-Vanda

Till Finlands huvudstad Helsingforskan du flyga från flera städer i Sverige och med Expedia hittar du alltid de billigaste flygen till denna prisbelönade flygplats som flera gånger har utsetts till en av de bästa i Europa.

Helsingfors-Vanda har mycket att erbjuda medan du väntar på ditt nästa flyg och du kan välja mellan flera olika restauranger eller caféer för att stilla din hunger. Varför inte en smarrig hamburgare, en fräsch sallad, trendig sushi eller en god kopp kaffe, medan du betraktar alla förvantsfulla resenärer som ska ut på äventyr?

Om Helsingfors är din slutdestination kommer du inte att bli besviken. Från flygplatsen tar du dig enkelt in till ditt hotell i Helsingfors centrum med taxi eller buss som avgår framför terminalerna. I Helsingfors finns mycket att utforska, vare sig du söker en lugn vistelse med familjen eller fartfyllda utekvällar med kompisgänget. Upptäck den finska designen i inredningsbutiker eller stadens arkitektur, pröva om den finska bastun lever upp till sitt rykte eller besök något av stadens spännande museum.

Flyg till och från Helsingfors

Det går direktflyg till Helsingfors från flera städer i Sverige och därifrån tar du dig sedan smidigt vidare till resten av världen. Helsingfors-Vanda är ledande i Norden på fjärrflyg så planerar du en semester i Asien till exempel är detta rätt flygplats. Över 350 avgångar per dag och direktflyg till 130 resmål gör således Helsingfors-Vanda till en populär transferflygplats.

Att göra på Helsingfors-Vanda

Helsingfors-Vanda är inte bara en flygplats, här finns mycket att se och göra. Den konstintresserade kan till exempel titta förbi ett galleri, se en utställning eller beundra den permanenta samlingen. Utanför flygplatsområdet finns även ett flygmuseum som har öppet alla dagar i veckan. Bokmalen kan botanisera bland färdlektyr som resenärer lämnat efter sig i Book Swap och även själv lämna ifrån sig lästa alster till efterkommande besökare.

Den shoppingsugna hittar allt den behöver på Helsingfors flygplats. Här finns kända finska designermärken, klockor, smycken, väskor samt en omfattande taxfreebutik. I väntan på nästa flyg finns det även möjlighet att koppla av en stund i frisörstolen eller beundra utsikten från den sceniska utomhusterrassen som har öppet under sommarhalvåret.

Fler tjänster på Helsingfors flygplats

På Helsingfors-Vanda kan du hålla dig uppkopplad med kostnadsfritt wi-fi på alla terminaler. Det finns även flera stationer där du kan ladda dina enheter och platser där du kan arbeta ostört eller bara slappna av en stund. Behöver du fylla på ditt reseapotek finns två butiker till ditt förfogande. Det finns även flera uttagsautomater och växelbutiker med utländska valutor till hands.