Billiga flygbiljetter till Helsingör

Om Helsingör

Flyg med Expedia till Helsingör

När du söker efter flyg till Helsingör så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Helsingör och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Helsingör erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Helsingör, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Helsingör. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Helsingör på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Helsingör?
Helsingör har bara en enda flygplats, och den heter Köpenhamn (CPH-Kastrup).
Hur långt från centrala Helsingör ligger CPH?
Köpenhamn (CPH-Kastrup) ligger cirka 45 kilometer från centrala Helsingör, så räkna med att behöva åka en bit till för att komma in till staden.
Kan jag flyga till Helsingör?
Gör din flygresa till Helsingör enkel och lätt genom att först läsa våra reseråd under covid-19. Det är ett utmärkt sätt att hålla dig informerad om gällande restriktioner, inklusive krav på karantän och de senaste officiella hälsoråden.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Helsingör?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Helsingör kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Helsingör med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Helsingör kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Helsingör?
Besökare från överallt i världen anländer till Köpenhamn (CPH-Kastrup) varenda dag. När du har stigit av planet och hämtat ditt bagage är du ungefär 45 kilometer från centrum i Helsingör.
Hur många flygbolag flyger till Helsingör?
Helsingör hanterar flyg från 53 olika flygbolag, som erbjuder flyg från 130 flygplatser i världens alla hörn.
Vilka flygbolag flyger till Helsingör?
British Airways och SAS är de största flygbolagen som flyger till Helsingör. Ett av de populäraste sätten att resa hit är ombord på ett British Airways-flyg från London.
Hur många direktflyg går det till Helsingör?
Att arrangera en uppiggande vistelse i Helsingör är hur lätt som helst när det finns 2 072 direktflyg att välja bland varje vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Helsingör från?
Flyg till Helsingör från Oslo, Gamla stadskärnan eller Centrum brukar vara mycket efterfrågade.
Hur lång tid tar flyget till Helsingör?
Om du reser från Oslo är du i luften cirka 1 timme och 10 minuter innan du landar i Helsingör. Från Gamla stadskärnan tar flygresan 2 timmar och 14 minuter, medan den genomsnittliga restiden från Centrum är 2 timmar och 57 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Helsingör?
Vi känner alla sådana lyckostar som på något sätt kan hitta omöjligt billiga flygbiljetter vart de än ska resa. Kan du gissa hur de gör för att lyckas? De dröjer inte till sista minuten innan de bokar. Men nöj dig inte med det. Se dig omkring och se om resmålet har flera flygplatser. Flygpriserna kan variera beroende på vilken flygplats du anländer till. Kom ihåg att även jämföra priser från olika flygbolag. Till sist bör du vara beredd på att boka direkt om du väl har hittat ett erbjudande som passar, för priserna kan ändras snabbt. Med lite kunskap och en gnutta tur går det att få tag i bästa möjliga flygpris!
Hur tar man sig igenom flygresan till Helsingör?
Oavsett avreseort kan din flygresa genomföras utan bekymmer, så länge du är väl förberedd. Vi har sammanställt en lista med bra tips som hjälper dig se till att din semester i Helsingör börjar på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Nyckeln till en bekväm flygresa är att planera i förväg. Vi börjar med det som är viktigast: passet, dina resedokument, din plånbok och viktiga mediciner. Därefter bör du komma ihåg att ta med dig saker som kan hålla dig sysselsatt, som en mobil eller ett par tidningar. Det kan även vara en god idé att packa ner din laddare, ett par öronproppar och ett nackstöd. Sist men inte minst ska du komma ihåg att reservera plats i väskan för några toalettartiklar och ett klädombyte.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Försäkra dig om att du inte har några vassa föremål som gömmer sig i en ficka i din väska. Explosiva eller brandfarliga produkter, till exempel tändare och fyrverkerier, är inte heller tillåtna, och du får inte ha med dig vätskor eller geler i behållare som är större än 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Din målsättning är att känna dig så bekväm som möjligt, så ha på dig ventilerande plagg och kom ihåg att ta med dig en tjock tröja, eftersom det kan bli lite kallt ombord på flyget. Ta alltid på dig välsittande skor med flat sula, eftersom dina fötter kan svullna lite i luften. Lämna dina stilettklackar och kängorna i ditt incheckade bagage.
  • Tillståndet djup ventrombos (DVT) skulle kunna uppstå under längre flygresor. Det innebär att blodproppar bildas, vanligtvis i benen, vilket bland annat kan bero på att man har förblivit stillasittande för länge. Du kan begränsa risken genom att ställa dig upp och gå lite längs med mittgången. Ett par kompressionsstrumpor kan också hjälpa.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Helsingör?
Var förberedd – det är inte svårare än så. Vi har sammanställt en lista med praktiska tips så att du enklare kan passera igenom säkerhetskontrollen utan problem. Sedan är det full fart mot Helsingör.

  • För det första måste du visa upp ditt pass och dina resedokument för personalen. Se till att du har allt nära tillhands, så att du slipper leta.
  • Efter detta är det tid för din jacka, ditt skärp, dina nycklar och andra småsaker från dina fickor, till exempel mynt, att gå igenom röntgenmaskinen. Hela proceduren går enklare om du börjar göra dig i ordning när du närmar dig främre delen av kön.
  • Ett litet ögonblick måste du klara dig utan digital teknologi. Din bärbara dator, din mobil och all annan elektronik ska också passera genom skannern.
  • Läppbalsam, hårsprej och andra vätskor eller geler i ditt handbagage måste förvaras i behållare som rymmer max 100 milliliter. Allt måste dessutom placeras i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Genom att tänka igenom ditt val av skor kan du eventuellt spara några minuter. Stövlar och andra tunga skor behöver ofta skannas separat, medan du sannolikt slipper detta om du går i lättare gympaskor.
  • Saxar och andra vassa föremål får inte tas med på flyget. De kommer att omhändertas av personalen i säkerhetskontrollen, så packa ner dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Helsingör
Destinationens flygplats
Kastrup
IATA-kod för ankomstflygplats
CPH
Destination
Köpenhamn
Flygpris
842 kr