Billiga flygbiljetter till Hemsedal

Om Hemsedal

Flyg till Hemsedal

Mittemellan Oslo och Bergen ligger den huvudsakligen vinterinriktade destinationen Hemsedal. Här kommer du att mötas av fantastiskt slående utsikter och en avslappnad livsstil. Med snövita berg så långt ögat kan se om vintern och gott om skidbackar för att passa alla skicklighetsnivåer samt annat vinterkul att välja mellan, så lär den vintersportsintresserade individen eller familjen troligen inte behöva övertalas om att boka flygbiljetter till Hemsedal – såvida snön inte smält såklart. Har däremot regionens svala sommar redan hunnit komma igång, vilket brukar ske någon gång mot slutet av maj eller i början på juni, så kan man i stället låta sig lockas av fantastiska cykelturer, yoga och bowling.

Även om flyg till Hemsedal endast kan bokas i form av en flygbiljett till Oslo eller möjligtvis Bergen, så måste det inte vara lika opraktiskt som det kanske låter. Med en paketresa till Hemsedal kan du i samband med din flygresa till Hemsedal även boka hyrbil i Hemsedal. På så sätt kan du ta dig fram till avlägsna Hemsedal via tåg eller buss och sedan ha friheten att ta det som det kommer och utforska såväl centrum som området runt omkring så mycket eller lite som du själv känner för. Alternativt kan din paketresa inkludera hyrbil i Oslo som du hämtar direkt på flygplatsen där, men oavsett vilket så kan paketet också inkludera boende i Hemsedal.

Vinterresa till Hemsedal

Är du ute efter pulserande nattliv och sådan spänning, så borde du nog inte hoppa på något flyg med Hemsedal som slutdestination, och istället hålla dig till Oslo. Är du däremot en som uppskattar ett lite långsammare tempo eller spänning i form av adrenalin, så har du hittat paradiset, särskilt om du kommer hit under vintern. Den långa skidsäsongen (november–maj) gör att livet, i synnerhet turismen, i Hemsedal kretsar kring Hemsedal skisenter. Stadens skidcenter är alltså en bra utgångspunkt för dig som kommer till Hemsedal på jakt efter den perfekta snön.

Sommarresa till Hemsedal

När skidsäsongen tar slut i maj, så kan man uppleva naturen på andra sätt. Tyvärr kan man som sagt inte hitta några direkta flygresor till Hemsedal då det inte finns någon mindre regional flygplats i närheten, men om man bara vill uppleva det underbara landskapets våraktiga sommar, så kan man exempelvis lägga några timmar eller någon dag i Hemsedal på väg från huvudstaden Oslo till landets näst största stad Bergen eller tvärtom. Vill man däremot ta det lite lugnt och komma bort från de stora motorvägarna ett tag, så kan man unna sig en vecka här med bad, bergsklättring, vandring och annat skoj.

Billiga flyg till Hemsedal via Oslo

Oavsett ditt resmål är det vanligtvis en mycket bra idé att vara ute i riktigt god tid om det är en billig flygstol du är ute efter, och detta gäller inte minst Hemsedal. Som sagt får du sikta på landning i Oslo eller Bergen, men den vackra vägen in från båda håll är väl värd bil-, tåg- eller bussfärdens tidspåslag.

Vanliga frågor och svar