Billiga flygbiljetter till Hirtshals

Förslag på billiga flygresor till Hirtshals

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 484 kr för enkelflyg och 1 147 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines

Om Hirtshals

Flyg med Expedia till Hirtshals

När du söker efter flyg till Hirtshals så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Hirtshals och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Hirtshals erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Hirtshals, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Hirtshals. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Hirtshals på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Hirtshals?
Hirtshals har bara en flygplats, Ålborg (AAL).
Kan jag flyga till Hirtshals?
Gå till våra reseråd under covid-19 för uppdaterad information om flyg till Hirtshals. Här kan du läsa mer om gällande reserestriktioner och om karantän är ett krav vid ankomst.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Hirtshals?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Hirtshals kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Hirtshals med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Hirtshals kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Hirtshals?
Ålborg (AAL) är den huvudsakliga flygplatsen i närheten av Hirtshals. Innan du hoppar på flyget dit kan det vara en bra idé att lära dig mer om flygplatsen, såsom att den är belägen cirka 55 kilometer utanför den centrala delen av staden.
Hur många flygbolag flyger till Hirtshals?
Det finns totalt 10 flygbolag som kopplar samman Hirtshals med 12 flygplatser i världens alla hörn.
Vilka flygbolag flyger till Hirtshals?
Merparten av flygen till Hirtshals drivs av Norwegian Air International, SAS eller Danish Air, och det är Norwegian Air International som ligger i topp av dessa tre. Den populäraste avreseorten är Holmen.
Hur många direktflyg går det till Hirtshals?
Det blir alltid enklare att resa med flyg till en ny ort om man inte behöver bry sig om mellanlandningar. Om du ska åka till Hirtshals kan du känna dig trygg över att det går omkring 171 direktflyg per vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Hirtshals från?
Flyg till Hirtshals som avgår från Holmen, Kødbyen och Sydhavnen brukar vara de som har störst efterfrågan.
Hur lång tid tar flyget till Hirtshals?
Om du ska flyga till Hirtshals från Holmen tar resan omkring 47 minuter. Om du stiger på planet i Kødbyen bör du planera att vara i luften i 47 minuter. Med Sydhavnen som startpunkt ligger Hirtshals ungefär 47 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Hirtshals?
Erfarna resenärer kan intyga om att du inte ska avvakta till sista minuten med att boka biljetterna. Flygpriserna är vanligtvis högre precis innan avresedatumet. Men nöj dig inte med det. Utvidga sökningen och se om resmålet i fråga har mer än en flygplats. Priserna kan skilja sig beroende på vilken flygplats du landar på. Kom ihåg att även jämföra biljettpriser från flera olika flygbolag. Slutligen ska du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du är medveten om vad priserna brukar ligga på kan du slå till omedelbart om du väl hittar ett ovanligt lågt pris. De bästa erbjudandena tar slut fort.
Hur tar man sig igenom flygresan till Hirtshals?
Beroende på var du reser från kan ditt flyg till Hirtshals vara snabbt avklarat eller ta betydligt längre tid. Vi har sammanställt några tips som kan hjälpa dig att starta resan på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • En flygtur kan bli helt stressfri, om du planerar din packning på rätt sätt. För det första kommer du behöva några rena kläder, någonting att läsa och några toalettartiklar, till exempel tandborste och handkräm. Härnäst bör du lämna plats i väskan för en bärbar dator med laddare, eventuella mediciner du tar och kanske en uppblåsbar flygkudde. Slutligen måste du komma ihåg att ta med dig ditt pass, alla dina resedokument samt lite extra pengar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Se till att du inte har en sax eller något annat vasst föremål någonstans i handbagaget. Brandfarliga eller explosiva produkter, till exempel tändare och fyrverkerier, är också förbjudna, och du får inte ha med dig vätskor eller geler i behållare som rymmer mer än 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Flygets gångar är inte rätt plats för att visa upp dina trendigaste kläder. Klä dig bekvämt och kom ihåg att packa ner en extra tröja, eftersom det ofta blir lite kyligt i kabinen. Rymliga skor utan klackar är också att föredra.
  • Utdragna perioder av stillasittande kan orsaka djup ventrombos (DVT), vilket är någonting som ibland drabbar vissa passagerare på långa flygturer. Den goda nyheten är att du kan minska risken för detta genom att dricka mycket vatten, regelbundet gå fram och tillbaka i mittgången och genom att bära kompressionsstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Hirtshals?
Om du är väl förberedd innan du kommer till flygplatsen blir resan till Hirtshals betydligt enklare. Här har vi sammanställt ett par behändiga tips på hur du kan ta dig igenom säkerhetskontrollerna utan dröjsmål.

  • Ha alltid ditt pass och dina resedokument inom räckhåll. De är det första personalen kommer att be om under säkerhetskontrollen.
  • Härnäst är det tid för din jacka, ditt bälte, dina nycklar och annat från dina fickor, till exempel mynt, att gå igenom röntgenmaskinen. Hela processen går smidigare om du förbereder dig när du närmar dig främre delen av kön.
  • Elektronik, som din mobil och surfplatta, måste också gå genom skannern.
  • Packa upp eventuella vätskor och geler ur ditt handbagage, för dessa behöver ofta skannas separat. Varje produkt måste ligga i en behållare som rymmer max 100 milliliter, och allt måste få plats i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Genom att tänka igenom ditt val av skor kan du kanske spara några minuter. Kängor och andra tunga skor behöver ofta inspekteras separat, medan detsamma vanligtvis inte gäller för lättare sneakers.
  • Vassa föremål är förbjudna ombord på flyget. De kommer att konfiskeras av säkerhetspersonalen, så lämna dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Hirtshals
Destinationens flygplatsÅlborg
IATA-kod för ankomstflygplatsAAL
DestinationÅlborg
Flygpris738 kr

Populära flyg till Hirtshals

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 484 kr för enkelflyg och 1 147 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd