Billiga flygbiljetter till Honolulu

Förslag på billiga flygresor till Honolulu

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 6 908 kr för enkelflyg och 9 395 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
Qatar Airways
Lufthansa
American Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Virgin Atlantic
Delta
Virgin Atlantic

Om Honolulu

Flyg till Honolulu

Honolulu, som ligger på ön Oahu, är Hawaiis huvudstad. Det finns många smeknamn på Honolulu, som alla återspeglar någon aspekt av staden. Namnet ”Honolulu” översätts till exempel ofta med ”skyddad bukt”. Andra smeknamn på Honolulu är Söderhavets knutpunkt (Crossroads of the Pacific), Paradisstaden (City of Paradise) och Den stora ananasen (The Big Pineapple). Folk åker till Honolulu för att uppleva vackra stränder, förstklassiga resorter, historiska monument, pulserande uteliv, lummiga grönska och hawaiiansk mat. Det finns många saker som är populära att göra i Honolulu, som att vandra, snorkla, surfa och sola. Du kan också åka på båtturer eller besöka regnskogen, se hula-dans eller gå på traditionella luau-tillställningar. Om Honolulu låter som det perfekta semesterresmålet för dig kan du boka billiga flyg till Honolulu på Expedia.se i dag.

Flygplatsen i Honolulu

Flygen till Honolulu landar på Honolulu Intl. Airport (HNL). HNL är en av de mest trafikerade flygplatserna i USA när det gäller passagerartrafik. Hawaiian Airlines, Go!, Asia Pacific Airlines, Island Air och Mokulele Airlines är flygbolag med omfattande verksamhet vid HNL. Andra flygbolag som flyger till och från HNL är Air Canada, Air New Zealand, Air Pacific, American Airlines, China Airlines, Japan Airlines, Korean Air, Pacific Wings, Philippine Airlines och Qantas. HNL är en knutpunkt för flyg till flera öar i Hawaii, flyg till USA:s fastland och flera andra länder.

Boka ditt flyg med Expedia.se

Expedia.se låter dig söka mellan flest flygbolag och flygavgångar, vilket innebär att du kan hitta jättebra flygerbjudanden på rätt resedatum och klockslag. Inget kan helt enkelt ersätta fantastiska priser som passar dina flygbehov tillsammans med utmärkt kundsupport.

Tips för att boka flygbiljetter till Honolulu

Flygen till Honolulu är populära året om. Biljetterna till Honolulu är dock särskilt eftertraktade under högsäsong, dvs. från juni till mitten av september och mitten av december till mitten av januari. Många familjer besöker staden när barnen har sommarlov och många älskar att tillbringa den vanligtvis kalla och snöiga julen i ett tropiskt paradis. Mellansäsongerna sträcker sig från april till maj och mitten av september till oktober. Lågsäsongen är mellan november och mitten av december och mitten av januari till mars. Om du kommer hit under lågsäsong upplever du mindre trängsel och lägre priser. Vädret är ganska behagligt under lågsäsongen, men du kan förvänta dig regn under december och januari.

Populära flyg till Honolulu

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 6 908 kr för enkelflyg och 9 395 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

LOT-Polish Airlines
Lufthansa