Billiga flygbiljetter till Honolulu

Om Honolulu

Flyg till Honolulu

Honolulu, som ligger på ön Oahu, är Hawaiis huvudstad. Det finns många smeknamn på Honolulu, som alla återspeglar någon aspekt av staden. Namnet ”Honolulu” översätts till exempel ofta med ”skyddad bukt”. Andra smeknamn på Honolulu är Söderhavets knutpunkt (Crossroads of the Pacific), Paradisstaden (City of Paradise) och Den stora ananasen (The Big Pineapple). Folk åker till Honolulu för att uppleva vackra stränder, förstklassiga resorter, historiska monument, pulserande uteliv, lummiga grönska och hawaiiansk mat. Det finns många saker som är populära att göra i Honolulu, som att vandra, snorkla, surfa och sola. Du kan också åka på båtturer eller besöka regnskogen, se hula-dans eller gå på traditionella luau-tillställningar. Om Honolulu låter som det perfekta semesterresmålet för dig kan du boka billiga flyg till Honolulu på Expedia.se i dag.

Flygplatsen i Honolulu

Flygen till Honolulu landar på Honolulu Intl. Airport (HNL). HNL är en av de mest trafikerade flygplatserna i USA när det gäller passagerartrafik. Hawaiian Airlines, Go!, Asia Pacific Airlines, Island Air och Mokulele Airlines är flygbolag med omfattande verksamhet vid HNL. Andra flygbolag som flyger till och från HNL är Air Canada, Air New Zealand, Air Pacific, American Airlines, China Airlines, Japan Airlines, Korean Air, Pacific Wings, Philippine Airlines och Qantas. HNL är en knutpunkt för flyg till flera öar i Hawaii, flyg till USA:s fastland och flera andra länder.

Boka ditt flyg med Expedia.se

Expedia.se låter dig söka mellan flest flygbolag och flygavgångar, vilket innebär att du kan hitta jättebra flygerbjudanden på rätt resedatum och klockslag. Inget kan helt enkelt ersätta fantastiska priser som passar dina flygbehov tillsammans med utmärkt kundsupport.

Tips för att boka flygbiljetter till Honolulu

Flygen till Honolulu är populära året om. Biljetterna till Honolulu är dock särskilt eftertraktade under högsäsong, dvs. från juni till mitten av september och mitten av december till mitten av januari. Många familjer besöker staden när barnen har sommarlov och många älskar att tillbringa den vanligtvis kalla och snöiga julen i ett tropiskt paradis. Mellansäsongerna sträcker sig från april till maj och mitten av september till oktober. Lågsäsongen är mellan november och mitten av december och mitten av januari till mars. Om du kommer hit under lågsäsong upplever du mindre trängsel och lägre priser. Vädret är ganska behagligt under lågsäsongen, men du kan förvänta dig regn under december och januari.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Honolulu?
Honolulu har en enda flygplats, Honolulu, Hawaii (HNL-Daniel K. Inouye Intl.).
Hur långt från centrala Honolulu ligger HNL?
Honolulu, Hawaii (HNL-Daniel K. Inouye Intl.) har ett behändigt läge nära stadens hjärta, bara 7 kilometer från centrum i Honolulu.
Kan jag flyga till Honolulu?
Gå till våra reseråd under covid-19 för den senaste informationen om att flyga till Honolulu. Här kan du läsa mer om reserestriktioner och om du behöver sitta i karantän efter att du landat.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Honolulu?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Honolulu kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Honolulu med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Honolulu kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Honolulu?
Om du flyger till Honolulu kommer du att anlända till HNL. Efter att du har stigit av planet och fått tag i dina väskor är du 7 kilometer från stadskärnan.
Hur många flygbolag flyger till Honolulu?
Honolulu hanterar flyg från 18 flygbolag, som erbjuder flyg från minst 48 flygplatser i världens alla hörn.
Vilka flygbolag flyger till Honolulu?
Hawaiian Airlines och Southwest Airlines erbjuder många flygalternativ till Honolulu, och ett av de populäraste sätten att ta sig hit är ombord på ett Hawaiian Airlines-flyg från Hawi.
Hur många direktflyg går det till Honolulu?
Att planera en otrolig vistelse i Honolulu är inga problem när det finns 1 396 direktflyg att välja bland per vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Honolulu från?
De populäraste flygresorna till Honolulu avgår från Kealia, Hawi och Lahaina Town.
Hur lång tid tar flyget till Honolulu?
Vilken stad du reser från avgör hur lång flygtiden blir. Från Kealia till Honolulu tar resan 41 minuter. Ett flyg från Hawi brukar nå fram på uppemot 39 minuter. Om du har Lahaina Town som avreseort får du istället räkna med att vara i luften i 39 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Honolulu?
Många erfarna resenärer kan intyga om att man inte ska dröja till sista stund med att boka biljetterna. Priserna är ofta högre strax innan avresedatumet. Men stanna inte där. Se dig omkring och se om din destination har flera flygplatser. Priserna kan variera beroende på vilken flygplats du reser till. Kom även ihåg att jämföra alternativ från olika flygbolag. Till sist kan du spara ytterligare några kronor genom att vara beredd på att boka med en gång. Om du hittar ett fint erbjudande ska du inte vänta, utan boka med en gång.
Hur tar man sig igenom flygresan till Honolulu?
Vi har letat upp all information du behöver för att flygresan ska gå så enkelt som möjligt. Följ bara de här tipsen så tar du dig snabbt igenom alla kontroller och kan börja upptäcka allt vad Honolulu har att erbjuda.Packa det här i ditt handbagage:

  • En resa med flyg kan bli helt stressfri, om du bara planerar din packning på rätt sätt. För det första ska du ta med dig ett par rena strumpor, någonting intressant att läsa och några toalettartiklar, såsom tandborste och tandkräm. Härnäst bör du lämna plats i väskan för en surfplatta med laddare, eventuella mediciner och kanske ett nackstöd. Till sist bör du komma ihåg att ta med ditt pass, alla resedokument samt pengar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Vad som betraktas som förbjudna föremål skiljer sig åt mellan olika flygbolag, men en allmän regel är att ingenting brandfarligt, explosivt eller vasst tillåts. Här ingår bland annat saxar, borrar, bränsle och blekmedel. Idrottsutrustning som slagträn eller andra objekt som skulle kunna skada resten av passagerarna, exempelvis skjutvapen och svärd, är också förbjudna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Ditt mål är att vara så avslappnad som möjligt, så välj att ha på dig plagg som andas och lägg på minnet att ta med en mysig tröja, eftersom det kan bli lite kallt i kabinen. Välj alltid rymliga skor med platt sula, eftersom dina fötter kan svullna lite i luften. Lämna stilettklackarna och vandringskängorna i de incheckade väskorna.
  • Ett tillstånd som kallas djup ventrombos (DVT) skulle kunna uppstå under längre flygturer. Då bildas det blodproppar, oftast i benen, vilket skulle kunna bero på att man har suttit still för länge. Du kan minska risken för detta genom att ställa dig upp och gå fram och tillbaka i gången. Ett par antitrombosstrumpor kan också vara till hjälp.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Honolulu?
Om du har planerat ordentligt innan du kommer till flygplatsen blir resan till Honolulu betydligt smidigare. Här kommer ett par behändiga tips på hur du tar dig igenom säkerhetskontrollen snabbt och lätt.

  • Personalen i kontrollen måste först försäkra sig om att du har ett giltigt pass och korrekta resedokument innan du får gå vidare. Se till att allt är nära tillhands.
  • Därefter väntar röntgenmaskinen. Töm dina fickor och lägg av allt som kan aktivera larmet, till exempel hörlurar och jackor. Lägg upp allt på maskinens band.
  • Dina elektronikenheter, som bärbara datorer och mobiler, måste också gå genom maskinen. Men du behöver inte oroa dig. Du är snart online igen.
  • Har du med dig din nya parfym eller handkräm? Inga problem. Om förpackningen rymmer max 100 milliliter och du har lagt den i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse kan du ta med den på flyget.
  • Genom att välja rätt skor kan du spara några minuter. Vandringsskor och andra kraftigare skor behöver ofta granskas separat, medan du sannolikt slipper detta om du går i lättare sneakers.
  • Flygbolag kan inte tillåta att du har med dig saxar eller andra vassa föremål i ditt handbagage. Om du tvunget måste ha med dem under din semester måste du packa ner dem säkert i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Honolulu
Destinationens flygplats
Daniel K. Inouye Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats
HNL
Destination
Honolulu
Flygpris
1 857 kr