Billiga flygbiljetter till Houston

Förslag på billiga flygresor till Houston

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 6 214 kr för enkelflyg och 2 346 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Delta
American Airlines
United
American Airlines
United
American Airlines
Delta
Turkish Airlines
Turkish Airlines
TAP Portugal

Om Houston

Flyg till Houston

Houston är den största staden i Texas och är ett mycket populärt resmål. Det som lockar turisterna till Houston är den världsberömda teatern, de hundratals parkerna, de utmärkta museerna och den levande musikscenen. Houston har flera smeknamn som alla återspeglar någon aspekt av staden. Houstons officiella smeknamn är Rymdstaden (Space City) eftersom Houston hyser rymdcentret Lyndon B. Johnson Space Center. Houston är också känt som Bayou City efter de många vattendragen i området. Andra populära smeknamn är H-Town, Gulf Coast City och The Big Heart, det stora hjärtat. Boka en billig flygbiljett till Houston på Expedia.se redan i dag om den här fantastiska staden låter som en plats där du vill tillbringa din semester.

Flygplatser i Houston

Många flyg till Houston landar på George Bush Intercontinental Airport (IAH), som är Houstons största flygplats. Det är den 6:e mest trafikerade flygplatsen i USA, den 10:e mest trafikerade flygplatsen i Nordamerika och den 14:e mest trafikerade flygplatsen i världen när det gäller passagerartrafik. IAH är döpt efter George Bush, USA:s 41:a president. Ett av de största flygbolagen på IAH är United Airlines. Flygen till Houston kan också landa på William P. Hobby Airport (HOU) i centrala Houston. HOU var Houstons viktigaste flygplats till dess att IAH öppnades 1969. HOU anses av många vara en av de fem bästa flygplatserna i världen. En tredje flygplats i Houstonområdet är Ellington International Field (EFD), som trafikeras av både militär- och civilflyg.

Boka ditt flyg till Houston med Expedia.se

Expedia.se låter dig söka mellan flest flygbolag och flygavgångar, vilket innebär att du kan hitta jättebra flygerbjudanden på rätt resedatum och klockslag. Inget kan helt enkelt ersätta fantastiska priser som passar dina flygbehov tillsammans med utmärkt kundsupport.

När ska jag boka flygbiljetter till Houston?

Tack vare det fantastiska vädret och de lika fantastiska priserna finns det egentligen ingen dålig tidpunkt för den som vill boka biljetter till Houston. Du kommer att märka att biljetterna är särskilt eftertraktade under högsäsongsmånaderna mars–maj och oktober–november: vädret i Houston är som bäst under våren och hösten. Februari och september räknas som mellansäsong. Lågsäsongen sträcker sig mellan juli och augusti och mellan december och januari. De flesta turister undviker Houston under den varma och regniga sommaren, men vintern kan vara ganska behaglig.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Houston

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 6 214 kr för enkelflyg och 2 346 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Turkish Airlines
Turkish Airlines