Billiga flygbiljetter till Houston

Förslag på billiga flygresor till Houston

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 5 150 kr för enkelflyg och 5 310 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

TAP Portugal
Lufthansa
Brussels Airlines
TAP Portugal
Delta
Turkish Airlines
American Airlines
American Airlines
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines

Om Houston

Flyg till Houston

Houston är den största staden i Texas och är ett mycket populärt resmål. Det som lockar turisterna till Houston är den världsberömda teatern, de hundratals parkerna, de utmärkta museerna och den levande musikscenen. Houston har flera smeknamn som alla återspeglar någon aspekt av staden. Houstons officiella smeknamn är Rymdstaden (Space City) eftersom Houston hyser rymdcentret Lyndon B. Johnson Space Center. Houston är också känt som Bayou City efter de många vattendragen i området. Andra populära smeknamn är H-Town, Gulf Coast City och The Big Heart, det stora hjärtat. Boka en billig flygbiljett till Houston på Expedia.se redan i dag om den här fantastiska staden låter som en plats där du vill tillbringa din semester.

Flygplatser i Houston

Många flyg till Houston landar på George Bush Intercontinental Airport (IAH), som är Houstons största flygplats. Det är den 6:e mest trafikerade flygplatsen i USA, den 10:e mest trafikerade flygplatsen i Nordamerika och den 14:e mest trafikerade flygplatsen i världen när det gäller passagerartrafik. IAH är döpt efter George Bush, USA:s 41:a president. Ett av de största flygbolagen på IAH är United Airlines. Flygen till Houston kan också landa på William P. Hobby Airport (HOU) i centrala Houston. HOU var Houstons viktigaste flygplats till dess att IAH öppnades 1969. HOU anses av många vara en av de fem bästa flygplatserna i världen. En tredje flygplats i Houstonområdet är Ellington International Field (EFD), som trafikeras av både militär- och civilflyg.

Boka ditt flyg till Houston med Expedia.se

Expedia.se låter dig söka mellan flest flygbolag och flygavgångar, vilket innebär att du kan hitta jättebra flygerbjudanden på rätt resedatum och klockslag. Inget kan helt enkelt ersätta fantastiska priser som passar dina flygbehov tillsammans med utmärkt kundsupport.

När ska jag boka flygbiljetter till Houston?

Tack vare det fantastiska vädret och de lika fantastiska priserna finns det egentligen ingen dålig tidpunkt för den som vill boka biljetter till Houston. Du kommer att märka att biljetterna är särskilt eftertraktade under högsäsongsmånaderna mars–maj och oktober–november: vädret i Houston är som bäst under våren och hösten. Februari och september räknas som mellansäsong. Lågsäsongen sträcker sig mellan juli och augusti och mellan december och januari. De flesta turister undviker Houston under den varma och regniga sommaren, men vintern kan vara ganska behaglig.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Houston?
En stor del av alla besökare väljer Houston, TX (IAH-George Bush Intercontinental) på sin resa till Houston. Det finns dock flera andra flygplatser i regionen, så håll detta i åtanke när du gör dina planer.
Hur långt från centrala Houston ligger Houston Airport (IAH)?
Resan mellan Houston Airport (IAH) och centrum i Houston är ganska lång. Du behöver ta dig omkring 25 kilometer från terminalen innan du kan checka in på ditt boende i staden.
Kan jag flyga till Houston?
Läs våra reseråd under covid-19 för att få den senaste informationen om flyg till Houston. Här kan du läsa mer om reserestriktioner och om du behöver sitta i karantän när du landar.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Houston?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Houston kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Houston med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Houston kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Houston?
Du kan hitta två större flygplatser som hanterar flygtrafiken till Houston. Houston, TX (IAH-George Bush Intercontinental) ligger 25 kilometer från stadens centrum, och Houston, TX (HOU-William P. Hobby) ligger runt 14 kilometer bort. När du väl har hittat de bästa priserna och kommit fram till var du ska bo kan det bli lättare att avgöra vilken flygplats som passar bäst.
Hur många flygbolag flyger till Houston?
Det finns 25 flygbolag som erbjuder direktflyg till Houston, från 171 olika flygplatser världen över.
Vilka flygbolag flyger till Houston?
United Airlines och American Airlines erbjuder många flygalternativ till Houston, och ett av de vanligaste sätten att resa hit är ombord på ett United Airlines-flyg från Dallas.
Hur många direktflyg går det till Houston?
Det är mycket lättare att flyga till ett nytt resmål om man slipper mellanlandningar. Om du reser till Houston är de goda nyheterna att det går cirka 4 768 direktflyg varje vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Houston från?
Flyg till Houston som avgår från Aurora, Edgewater och Glendale brukar vara de som har störst efterfrågan.
Hur lång tid tar flyget till Houston?
Vilken stad du reser från avgör hur lång flygtiden blir. Från Aurora till Houston tar resan i genomsnitt 2 timmar och 31 minuter. Flyg från Edgewater brukar komma fram på uppemot 2 timmar och 58 minuter. Om du har Glendale som avreseort får du istället räkna med att vara i luften i ungefär 2 timmar och 45 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Houston?
Dröj inte till sista minuten med att boka flygbiljetterna. Det tipset kan du få höra från många vana resenärer. När du bokar i god tid har du fler alternativ att välja bland, och priserna är vanligtvis lägre. Du skulle också kunna bredda din sökning och jämföra alternativen. Om din destination har mer än en flygplats skulle du kunna hitta bättre erbjudanden genom att resa till en mindre flygplats. Till sist ska du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du är medveten om vilken nivå priserna brukar ligga på kan du slå till direkt om du väl hittar ett ovanligt bra pris. De allra finaste erbjudandena blir fort slutsålda.
Hur tar man sig igenom flygresan till Houston?
Beroende på var du stiger ombord kan ditt flyg till Houston vara snabbt avklarat eller ta lite längre tid. Vi har samlat ihop en del tips som kanske hjälper dig att börja resan på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Först och främst ska du komma ihåg att ta med dig passet, alla dina resedokument, pengar samt viktiga mediciner du tar. Utöver detta vill du sannolikt ha någon typ av underhållning på resan. En bra bok och en surfplatta som du har laddat med dina favoritfilmer är ett par bra alternativ. Om du har planer på att vila en stund kan en flygkudde och ett par hörlurar som stänger ute ljud komma väl till pass. Sist men inte minst bör du komma ihåg att lämna plats i väskan för några enkla toalettartiklar, så att du kan känna dig fräschare när du landar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Lägg över alla större flaskor med schampo och balsam i bagaget du checkar in. Alla vätskor och geler i behållare större än 100 milliliter kommer att konfiskeras. Vassa föremål, som skruvmejslar, och andra farliga objekt, exempelvis aerosol- och sprejburkar, tillåts inte heller.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Hemligheten bakom en bekväm flygresa är ofta så enkel som rätt val av kläder. Om du klär dig i lager är du redo för den skiftande temperaturen ombord och du klarar av att hålla dig varm om det skulle bli svalt i kabinen. Högklackade skor och vandringskängor gör du bäst i att lämna i ditt incheckade bagage, även om det normalt är favoritparet. Ta istället på dig rymliga skor med platt sula, så kommer dina fötter att tacka dig.
  • Du har kanske hört talas om djup ventrombos, även kallat DVT. Tillståndet innebär att blodproppar bildas, till viss del på grund av utdragna perioder av stillasittande. Det finns ett par saker som du kan göra för att minska risken. Du kan till exempel ha på dig antitrombosstrumpor, dricka mycket och röra på benen och fötterna. Res på dig och gå ett par steg i mittgången eller försök göra lite övningar i ditt säte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Houston?
Om du har tänkt igenom allt ordentligt innan du kommer till flygplatsen går din resa till Houston betydligt smidigare. Här följer ett par praktiska tips på hur du kan ta dig igenom säkerhetskontrollerna utan dröjsmål.

  • Först och främst kommer du behöva visa upp ditt pass och boardingpass för säkerhetspersonalen. Se till att du har allt inom räckhåll, så att de bakom dig i kön slipper vänta.
  • Efter detta är det dags för din jacka, ditt skärp, dina nycklar och andra småsaker från dina fickor, till exempel mynt, att passera igenom röntgenmaskinen. Hela proceduren går snabbare om du börjar göra dig i ordning medan du väntar på din tur i kön.
  • Dina elektronikenheter, som mobiler och surfplattor, måste också inspekteras. Men du behöver inte oroa dig. Du är online igen innan du vet ordet av.
  • Ta ut eventuella vätskor och geler ur ditt handbagage, för dessa måste ofta skickas genom maskinen separat. Varje enskild produkt måste ligga i en förpackning som inte rymmer mer än 100 milliliter, och allt måste få plats i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Genom att välja rätt skor kan du eventuellt spara lite tid. Stövlar och andra kraftigare skor måste ofta inspekteras separat, medan du sannolikt slipper detta om du går i lättare gymnastikskor.
  • Ta inte med dig någonting som är förbjudet på flyget. Om du ska ta saxar eller andra vassa föremål med dig på semestern måste du lämna dem i dina incheckade väskor, annars kommer de att konfiskeras.

Information om flyg till Houston
Destinationens flygplatsGeorge Bush Intercontinental
IATA-kod för ankomstflygplatsIAH
DestinationHouston
Flygpris3 182 kr

Populära flyg till Houston

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 5 150 kr för enkelflyg och 5 310 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

TAP Portugal
Delta