Billiga flygbiljetter till Hua Hin

Förslag på billiga flygresor till Hua Hin

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 963 kr för enkelflyg och 4 041 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Aeroflot-Russian Airlines
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Austrian Airlines
Qatar Airways
KLM
Air France
KLM
Air France
Swiss International Air Lines

Recensioner från verifierade kunder

12 feb. 2020

Ovanligt med mat på kort resa (1,5 Tim) - dyr resa för så kort resa Bangkok - Phu Quoc

Verifierad resenär
Phu Quoc till Bangkok · Bangkok Airways
21 jan. 2019

Emirates Och Tahair is outstanding, Everytime

Verifierad resenär
Dubai till Bangkok · Emirates

Om Hua Hin

Flyg till Hua Hin

Välkommen till Hua Hin – Thailands äldsta badort och svenskarnas favorit! Hit kommer många turister för att njuta av kritvita stränder, klarblått vatten och skön värme. Den bästa tiden att besöka Hua Hin är december–april. Under sommarmånaderna kan det bli riktigt varmt, och regnperioden infaller i augusti–november.

Det är enklaste sättet att flyga till Hua Hin är att köpa flygbiljett till Bangkok, och därifrån åka vidare med buss, tåg eller taxi. Resan tar runt fyra timmar. Det är lätt att hitta billiga flyg till Bangkok. Från Stockholm Arlanda kan du flyga direkt och från många svenska städer går det flygresor till Arlanda.

Från fiskeby till badort

Hua Hin var från början en liten fiskeby, men redan på 1920-talet byggde den thailändske kungen sitt sommarresidens här. Det gjorde byn populär även bland vanliga thailändare som dessutom lätt kunde ta sig hit med tåg. Idag lockar Hua Hin fortfarande turister och staden bara växer! Hit kommer många för att njuta av de långa barnvänliga sandstränderna och det rena vattnet. Nattlivet är kanske något mindre omfattande här, men det saknas inte barer och nattklubbar.

Sol och golf

I Hua Hin har man spelat golf i 100 år och här finns flera banor av god kvalitet. Är du en passionerad golfspelare? Samla ihop kompisarna och åk hit på golfresa. Det finns många olika hotell i Hua Hin att välja bland.

Ut i naturen

Efter några lata dagar på stranden är det kanske dags för en naturutflykt? Strax utanför Hua Hin ligger Thailands största nationalpark Kaeng Krachan. Exotisk natur med regnskog, höga berg och vattenfall. Här finns både vilda elefanter, tigrar och Gibbonapor. Doppa fötterna i det kalla och uppfriskande vattenfallet Pa La-U med fiskar simmandes omkring tårna. Hyr gärna bil i Hua Hin och åk hit – en upplevelse man inte glömmer i första taget! Här finns en hyrbil för varje tycke och smak.

God mat

I en kuststad som Hua Hin äter man förstås mycket fisk och skaldjur. Pröva gärna stadens specialitet bläckfisk. Flera företag anordnar fisketurer där man åker ut om natten och fångar bläckfisk som man sedan tillreder över öppen eld. Ingenting för den mörkrädde dock!

Flyg till Suvarnabhumi Airport

Bangkoks flygplats är en av de mest trafikerade i Asien och ligger 25 km öster om staden. Detta är en riktigt stor flygplats med 45 miljoner passagerare per år. Här finns all möjlig service, inklusive gratis Internet och flera olika restauranger. Härifrån kan du ta snabbtåget in till tågstationen och resan tar 15–30 minuter. Därifrån tar du dig vidare mot Hua Hin med tåg eller buss. Det finns luftkonditionerade bussar som avgår från Bangkoks södra bussterminal eller så kan du ta en prisvärd minivan. Du kan förstås alltid åka taxi eller hyra bil. Hua Hins söta tågstation är sevärd med sin ovanliga arkitektur där kungen har en egen väntsal! Flera charterbolag anordnar också paketresor till Hua Hin inklusive flyg och hotell.

En klassisk badort med gammaldags charm!

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Hua Hin

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 963 kr för enkelflyg och 4 041 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Aeroflot-Russian Airlines
KLM