Förslag på billiga flygresor till Hyderabad

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 991 kr för enkelflyg och 5 681 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Hyderabad

Flyg till Hyderabad

Planera en glittrande semester med billiga flygbiljetter till Hyderabad. Hyderabad är huvudstad i delstaten Andhra Pradesh i Indien. Staden är historiskt känd som en knutpunkt för handeln med pärlor och diamanter. Därför har den fått smeknamnet Pärlstaden. Expedia.se kan hjälpa dig att hitta billiga flygbiljetter till Hyderabad så ta chansen att få bästa möjliga rabatt på din bokning.

Att se och göra när flyget landat i Hyderabad

Söker du efter information om hur du ska planera en oförglömlig resa till Indien? Den mest populära sevärdheten i Hyderabad är den storslagna moskén och monumentet Charminar. Byggnadsverket beställdes 1591 av sultanen Quli Qutb Shah som tillägnade det till sin fru. Hela stadens arkitektur är väcker förundran och fascination. De persiska och hinduistiska kulturerna har smält samman under åren och influerat arkitekturen stort. Här finns även Nehru Zoological Park som är ett av Indiens största zoo med mer än tusen djur att titta på.

Det kommer knappast som en överraskning att besökare i Hyderabad passar på att shoppa i Pärlstaden. Marknadsplatsen kring Charminar är ett perfekt ställe att hitta bra priser på allt från livsmedel till smycken. Du kommer att älska att försvinna in i stadens många marknader. Det här är ett av världens bästa ställen att köpa spännande och säregna saker på. Pärlindustrin frodas i staden och den äldsta och mest betrodda pärlhandlaren i Hyderabad är företaget Kedarnathji Motiwale.

Människor från hela världen besöker Hyderabad för att shoppa, upptäcka staden och förlora sig i den fantastiska arkitekturen, vars underverk återfinns överallt. Se till att inte tappa farten när du bokar flygresor till Hyderabad. Våra sökverktyg gör det enkelt att hitta specialerbjudanden för flygresor till Hyderabad från en flygplats nära dig. Priset på flygbiljetterna kan gå ned rejält när du köper dem via ett erbjudande från Expedia.se.

Information om flyg till Hyderabad

Destinationens flygplats Hyderabad
IATA-kod för ankomstflygplats HYD

Populära flyg till Hyderabad

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 991 kr för enkelflyg och 5 681 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.