Billiga flygbiljetter till Ibiza

Förslag på billiga flygresor till Ibiza

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 064 kr för enkelflyg och 1 644 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Air Europa
Norwegian Air International Ltd
Eurowings
Air Europa
Iberia
Transavia France
Iberia
Transavia France
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle

Om Ibiza

Flyg till Ibiza

Ibiza är en av Spaniens och Europas mest populära semesterdestinationer. Öns mytomspunna nattliv kombineras med en tillbakalutad livsstil, coola strandklubbar och spektakulära landskap som får de flesta andra medelhavsöar att blekna i jämförelse. Ibiza är den tredje största ön av Balearerna och flygplatsen på södra ön servar såväl Ibiza som Formentera söder om Ibizas sydspets. Det finns inga direktflyg till Ibiza från Sverige, men väl flera smidiga flyganslutningar med såväl lågprisbolag som reguljära flygbolag via en rad olika städer på kontinenten. Man kan hitta billiga flygresor till Ibiza året runt, men planerar man att resa under högsäsong (juni-augusti) bör man se till att boka långt i förväg eftersom priserna på flygbiljetter sticker iväg tidigt på året.

Ibiza erbjuder så mycket mer än bara ett legendariskt nattliv; ön är en underbar destination året runt om man uppskattar naturen och hippiekänslan som lever kvar än idag. Kanske vill du prova på ett yogaläger eller ett avslappnande spahotell på någon av Ibizas mer avlägsna orter? Öns alternativa känsla bjuder in till så mycket mer än sena kvällar i Ibiza stad och läckra sandstränder, så se till att utforma din perfekta resa till Ibiza. Kombinera några festdagar med en avslappnande långweekend på norra Ibiza, där du kan ladda batterierna i lugn och ro innan du beger dig hemåt igen.

Flyg till Ibiza från svenska flygplatser

Man hittar en rad flyg Stockholm-Ibiza året runt, dock inga direktflyg. De flesta flyg kräver ett eller två stopp, och de smidigaste anslutningarna går via Tyskland med Air Berlin eller Lufthansa. Man kan även ta sig till Ibiza med bland andra Norwegian Air, Air France, Finnair, KLM och Iberia. En flygresa Stockholm-Ibiza tar oftast mellan 5 och 9 timmar beroende på mellanlandningen (eller mellanlandningarna). Det är lite knepigare att ta sig till Ibiza än många andra spanska städer och semesterorter, men Ibiza är också en unik plats som erbjuder en mer uppblandad och varierad livsstil än de flesta spanska soldestinationer. Och öns säregna kultur, atmosfär och gastronomi är garanterat väl värt ett par extra flygtimmar…

Flyg till Ibiza Airport

Ibiza Airport har växt till en stor flygplats på senare år och tar idag emot cirka 6 miljoner passagerare årligen. Ibizas flygplats ligger cirka 7 km söder om Ibiza stad och det går hyfsat fort att ta sig till öns flesta semesterorter. Smidigast är givetvis att boka en hyrbil som ändå lär komma väl till pass under ens vistelse på Ibiza, men det går även bussar till flera av öns orter, även om det är möjligt att man måste byta buss beroende på vart man ska. En taxi in till Ibiza stad bör kosta under 20 euro (se Ibiza Airports officiella hemsida för en prislista med en rad olika destinationer runtom på ön), men det kan vara svårt att få tag på taxibilar under högsäsong, så bussen kan vara ett bra alternativ om taxikön är för lång. Flygbussen går med ett 15 minuters intervall under högsäsong och 30 minuters intervall under lågsäsong.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Ibiza

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 064 kr för enkelflyg och 1 644 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Norwegian Air International Ltd