Förslag på billiga flygresor till Ios

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Flyg till Ios

Grekiska Ios är mest känd för att vara en riktig party-ö. Men även om det absolut stämmer bjuder ön också på fantastiska stränder, kristallklart vatten och många soltimmar. När du bokar flyg till Ios anländer du för det mesta till Santorinis flygplats Thira, som ligger omkring två timmar och tio minuters bil- och färjeresa från Ios. Med ett direktflyg till Ios tar resan knappt fyra timmar, men de flesta flygresor till Ios har en eller två mellanlandningar på vägen och det gör att resan kan bli ganska lång. En resa mellan Arlanda flygplats och Santorinis flygplats Thira kan ta från omkring åtta timmar upp till och med 20 timmar. En annan möjlighet är också att flyga till Aten och därefter ta nattbåten till Ios. Då får du såväl en kortare och ofta billigare flygresa.

Flyg till Ios: hyrbil eller allmän transport?

Från Santorinis flygplats Thira tar du taxi, privat transfer eller hyrbil till Santorinis hamn och därefter en färja. Tyvärr finns inga allmänna kommunikationsmedel som erbjuder transport till hamnen. Är du ute efter en hyrbil kan du boka den samtidigt som du bokar din resa och sen hämta hyrbilen på flygplatsen när du har landat. Med bil och färja tar resan till Ios omkring två timmar. Att hyra bil på Ios är också möjligt och då slipper du ju såklart att betala för att ta med bilen på färjan.

Boka en flygresa till Ios för den aktive

Ios är en ort som passar den som gillar olika aktiviteter och då särskilt vattensporter. Här kan du både surfa, hyra trampbåtar och åka vattenskidor. Men allt fler människor börjar också få upp ögonen för ön som en utmärkt plats för naturälskare och vandrare. Landskapet är vackert och utanför turistorterna kan du vandra i total avkoppling där du ibland inte möter någon annan person på flera timmar.

Boka ett billigt flyg till Ios

Om du letar efter billiga flyg till Ios kan det vara bra att välja att resa utanför högsäsongen, eftersom såväl flyg som hotell på Ios kan vara en hel del billigare under den perioden. Väljer du att boka ett flyg med mellanlandning är det bra att jämföra olika priser eftersom en mellanlandning ibland kan vara billigare än en resa med två mellanlandningar och vise versa. Är det däremot viktigt för dig att åka direktflyg, vilket kan vara bekvämt särskilt om du reser med småbarn, är det under sommaren du ska resa eftersom du annars måste räkna med en eller flera mellanlandningar.

Flygresor till Ios för den festsugne

Ios är ett perfekt resmål för den som gillar nattliv och håll i gång. I Ios stad finns mängder av nattklubbar och barer som har öppet långt in på småtimmarna. Många festsugna ungdomar från hela världen kommer till Ios för att festa loss och ha kul, och under en semester här behöver du aldrig ha tråkigt.

Information om flyg till Ios

Destinationens flygplats Santorini National
IATA-kod för ankomstflygplats JTR
Destination Thira

Populära flyg till Ios

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.