Billiga flygbiljetter till Iquitos

Förslag på billiga flygresor till Iquitos

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på för enkelflyg och 11 699 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Iberia
Iberia
Iberia
Iberia
Iberia
Iberia
Iberia
Iberia
Iberia
Iberia

Om Iquitos

Flyg med Expedia till Iquitos

När du söker efter flyg till Iquitos så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Iquitos och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Iquitos erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Iquitos, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Iquitos. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Iquitos på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Iquitos?
Iquitos (IQT-Coronel FAP Francisco Secada Vignetta Intl.) är den enda flygplatsen du kan resa till i Iquitos.
Hur långt från centrala Iquitos ligger IQT?
IQT ligger nära staden, bara 7 kilometer från centrum i Iquitos.
Kan jag flyga till Iquitos?
Besök vår sida med reseråd under covid-19 för att få veta mer om de senaste reserestriktionerna för Iquitos innan din flygresa. Allt från krav på karantän till hälsoråd uppdateras regelbundet för att hjälpa dig att hålla dig uppdaterad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Iquitos?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Iquitos kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Iquitos med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Iquitos kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Iquitos?
Iquitos (IQT-Coronel FAP Francisco Secada Vignetta Intl.) ligger cirka 7 kilometer från stadens centrum och tar emot de flesta av alla turister på väg till Iquitos.
Hur många flygbolag flyger till Iquitos?
Det finns 3 flygbolag som trafikerar sträckan till Iquitos, och de flyger från 3 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Iquitos?
LATAM Airlines och Sky Airline erbjuder flest flygalternativ till Iquitos. Ett av de vanligaste sätten att resa hit är att flyga med LATAM Airlines från El Agustino.
Hur många direktflyg går det till Iquitos?
Det blir mycket lättare att resa med flyg till en ny destination om man kan undvika mellanlandningar. Om du ska resa till Iquitos kan du känna dig trygg över att det går ungefär 62 direktflyg varje vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Iquitos från?
Många som flyger till Iquitos hoppar på planet från någon av flygplatserna i El Agustino, Independencia eller Surquillo.
Hur lång tid tar flyget till Iquitos?
Om du flyger till Iquitos från El Agustino tar resan cirka 1 timme och 54 minuter. Om du stiger på planet i Independencia kan du planera att vara i luften i 1 timme och 54 minuter. Från Surquillo ligger Iquitos 1 timme och 54 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Iquitos?
Dröj inte till precis innan avresan innan du bokar din flygresa. Detta tips kan du få höra från ett flertal vana resenärer. När du bokar i god tid får du fler alternativ att välja mellan, och biljettpriserna brukar vara lägre. Du skulle även kunna utvidga sökningen och jämföra de olika alternativen. Om ditt resmål har mer än en flygplats skulle du kunna hitta bättre erbjudanden genom att boka biljetter till en mindre flygplats. Slutligen ska du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du vet var priserna brukar ligga kan du slå till med en gång om du väl har hittat ett ovanligt lågt pris. De allra finaste erbjudandena tar slut fort.
Hur tar man sig igenom flygresan till Iquitos?
Oavsett avreseort kan din flygresa genomföras utan bekymmer, så länge du är förberedd. Vi har sammanställt en lista med praktiska tips som kan hjälpa dig försäkra att semestern i Iquitos börjar på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • För det första måste du ta med dig ditt pass, alla resedokument, lite pengar samt dina dagliga mediciner. Härnäst kommer du att vilja ha lite underhållning på resan. Någonting att läsa och en surfplatta som du har laddat med dina favoritserier är bra alternativ. Om du har planer på att vila en stund kan ett bekvämt nackstöd och ett par öronproppar komma väl till pass. Slutligen ska du inte glömma att reservera lite plats i väskan för några enkla toalettartiklar, så att du enkelt kan känna dig på topp när du anländer.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Lägg över alla större flaskor med hårsprej och balsam i bagaget du checkar in. Alla vätskor i behållare större än 100 milliliter kommer att konfiskeras av säkerhetspersonalen. Vassa eller spetsiga föremål, som skruvmejslar, och andra farliga objekt, till exempel tändare och bränsle, tillåts inte heller.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Ditt mål är att vara så bekväm som möjligt, så välj att ha på dig plagg i naturliga material och glöm inte att ta med dig en tjock tröja, eftersom det kan bli lite kallt i kabinen. Gå alltid i välsittande skor med platt sula, eftersom fötterna kan bli lite svullna under flygturen. Lämna dina högklackade skor och tunga kängor i dina incheckade väskor.
  • På långa flygresor finns det en risk för att vissa personer drabbas av djup ventrombos, eller DVT, som är ett tillstånd där blodproppar uppstår till följd av utdragen inaktivitet. För att minska risken för detta kan du utnyttja varje tillfälle att resa dig upp och gå lite fram och tillbaka i kabinen. Du kan även minska risken genom att bära antitrombosstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Iquitos?
Om du har planerat ordentligt innan du kommer till flygplatsen blir din resa till Iquitos betydligt enklare. Har har vi samlat ihop ett par praktiska tips på hur du passerar säkerhetskontrollerna utan dröjsmål.

  • Kom ihåg att ha ditt pass och boardingpass redo. De är det första du kommer att frågas om i säkerhetskontrollen.
  • Härnäst ska du och ditt handbagage röntgas. För att se till att allt går smidigt lägger du ifrån dig allt som skulle kunna aktivera larmet. Föremål som dina hörlurar, ditt bälte och din jacka måste passera igenom maskinen.
  • Dina elektroniska enheter, som mobiler och surfplattor, måste också gå genom maskinen. Men oroa dig inte. Du får snart tillbaka dem igen.
  • Ska du resa med din favoritparfym? Det går fint. Om förpackningen bara rymmer upp till 100 milliliter och du förvarar den i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse kan du ta med den i ditt handbagage.
  • Lätta sneakers är ett behändigt val, eftersom det är mindre risk för att du måste ta av dem när du passerar säkerhetskontrollen. Vandringsskor och andra tyngre skor granskas ofta separat.
  • Ta inte med dig någonting som är förbjudet på flyget. Om du tänker ha saxar eller andra vassa föremål med dig på semestern är du tvungen att lämna dem i dina incheckade väskor, annars kommer de att konfiskeras.

Information om flyg till Iquitos
Ankomstflygplats
Coronel FAP Francisco Secada Vignetta Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats
IQT
Destination
Iquitos
Pris tur-och-retur
1 774 kr

Populära flyg till Iquitos

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på för enkelflyg och 11 699 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Iberia
Iberia