Flygdestinationer Peru

Populära städer att besöka i Peru

Förslag på billiga flygresor till Peru

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 965 kr för enkelflyg och 1 758 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group

Boka din resa till Peru

Expedia erbjuder flyg till Peru för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Peru och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Peru på grund av covid-19?
I dessa osäkra tider är det många flygbolag som erbjuder mer flexibilitet. Gå till vår kundtjänstportal för att hitta praktisk information om hur du avbokar ditt flyg till Peru på grund av covid-19.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Peru med flexibel avbokningspolicy?
Vi är fullt medvetna om att planer plötsligt kan ändras, så att boka flexibla flygbiljetter med Expedia är alltid en smart idé. Du behöver bara kryssa i rutan “Ingen ändringsavgift” under “Flexibla ändringspolicyer”, så är ett billigt flyg till Peru snart inom räckhåll.
Finns det några allmänna tips för resande till Peru under coronaviruspandemin?
Om det här är första gången du ska resa sedan coronavirusutbrottet kommer du snart att lägga märke till ett par nya regler och säkerhetsåtgärder. Håll de här tipsen i åtanke, så kan din resa till Peru bli lite smidigare.

 • Känn till vilka regler som gäller både på avreseorten och på din destination. Beroende på lokala föreskrifter kanske det inte går att resa, så kom ihåg att läsa på i förväg.
 • Bär munskydd när du går igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen. Personalen skulle dock kunna be dig att tillfälligtvis ta av dig munskyddet för att kunna bekräfta din identitet.
 • För att reducera smittospridningsrisken ska du själv lägga det fysiska eller elektroniska boardingpasset på skannern och sedan hålla upp det så att det kan inspekteras visuellt. Räck inte över ditt boardingpass till personalen på flygplatsen.
 • En behållare med handdesinfektionsmedel är tillåten i ditt handbagage. Behållaren får inte vara större än 100 ml, och du måste ta ut den ur väskan när du går igenom säkerhetskontrollen.
 • För att få säkerhetskontrollen att gå fortare bör du placera föremål som plånboken och mobilen i handbagaget istället för på en bricka.
 • Förvara matvaror i en genomskinlig plastpåse och lägg upp dem på brickan när du går igenom säkerhetskontrollen. Om du tar ut matvarorna ur ditt handbagage är risken mindre för att säkerhetspersonalen ber om att öppna och inspektera din väska.

Hur hittar man billiga biljetter till Peru?
Ett vanligt sätt att få tag i billiga biljetter till Peru är att vara flexibel med resedatumen. Sök efter flygresor och klicka sedan på “Flexibla datum” ovanför sökresultaten, så får du se priserna för datum runtomkring de du har angett. De billigaste flygen till Peru under de senaste sju dagarna kostade 1 758 kr. Du kan vanligtvis hitta bästa möjliga erbjudande genom att boka långt i förväg.
Vad kostar ett flyg till Peru?
Priset på ett flyg tur och retur till Peru låg på mellan 1 758 kr och 2 016 kr den senaste veckan. Du hade kunnat köpa en enkelresa från Lima (LIM) för så lite som 965 kr.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Peru?
Avreseorten och vilket flygbolag du åker med avgör vilken av följande flygplatser du landar på:

 • Lima (LIM-Jorge Chavez Intl.) – 4347 flyg per månad.
 • Cusco (CUZ-Alejandro Velasco Astete Intl.) – 638 flyg per månad.
 • Arequipa (AQP-Rodriguez Ballon Intl.) – 382 flyg per månad.

Vad kostar det att flyga till Peru?
De senaste sju dagarna varierade priserna på flyg till Peru från 1 758 kr till 2 016 kr. Hur mycket du får betala beror normalt på flera faktorer, såsom avgångstiden, vilken kabinklass du reser i och hur tidigt du bokar dina biljetter.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Peru?
Snappa upp en biljett i December för att hitta bästa möjliga pris på flyg till Peru. Under de stora skolloven är priserna vanligen högre än vanligt.
Vilka är de bästa sakerna att göra i Peru?

 • Lima har energi och kultur i stora mängder, vilket gör staden till den perfekta startpunkten för din semester i Peru. Utforska berömda sevärdheter som Plaza San Martin, shoppa och ät och drick gott på någon av stadens högkvalitativa restauranger. Valet är ditt.
 • När du ska avgöra vad för kläder du ska ta med dig på semestern bör du hålla i åtanke att det råder ett ökenklimat i Lima. För att få en bättre uppfattning av hur vädret kommer att vara under ditt besök kan du titta på väderprognosen innan du åker.
 • När du vill uppleva mer av detta vackra område kan du hoppa in i en av våra budgetvänliga hyrbilar och köra till Huacho. Staden ligger runt 120 kilometer nordväst om Lima och kan erbjuda välkända sevärdheter, som Plaza del Sol Mall.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Peru på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Peru.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Peru med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Peru. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Peru.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Peru under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Peru erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.