Billiga flygbiljetter till Itacare

Förslag på billiga flygresor till Itacare

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på för enkelflyg och 12 262 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Delta
Delta
Delta
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
Qatar Airways

Om Itacare

Flyg med Expedia till Itacare

När du söker efter flyg till Itacare så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Itacare och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Itacare erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Itacare, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Itacare. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Itacare på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Itacare?
Ilheus (IOS) är den enda flygplatsen i närheten av Itacare.
Kan jag flyga till Itacare?
Titta på våra reseråd under covid-19 för att få veta allt om gällande reserestriktioner för Itacare innan din flygresa. Allt från rekommendationer till karantänkrav uppdateras regelbundet för att hjälpa dig att hålla dig uppdaterad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Itacare?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Itacare kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Itacare med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Itacare kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Itacare?
Ilheus (IOS) är belägen cirka 60 kilometer från centrum och fungerar som ingångsport för majoriteten av alla resenärer på väg till Itacare.
Hur många flygbolag flyger till Itacare?
Det finns ett antal alternativ för dig som reser till Itacare. Du kan välja mellan 4 flygbolag som trafikerar sträckan till staden, från 5 flygplatser över hela världen.
Vilka flygbolag flyger till Itacare?
Gol och LATAM Airlines är de största flygbolagen som flyger till Itacare. Ett av de populäraste sätten att ta sig hit är att flyga med Gol från São Paulo.
Hur många direktflyg går det till Itacare?
Att planera en härlig resa till Itacare är hur lätt som helst när du har 56 direktflyg att välja bland varje vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Itacare från?
Många resenärer på väg till Itacare stiger på planet i São Paulo, Stella Maris eller Vitoria.
Hur lång tid tar flyget till Itacare?
Om du ska flyga från São Paulo kommer du att vara i luften 2 timmar och 1 minut innan du är framme i Itacare. Från Stella Maris tar resan 55 minuter, medan den genomsnittliga flygtiden från Vitoria är 55 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Itacare?
Erfarna resenärer vet att du inte bör vänta till sista minuten med att boka biljetterna. Priserna är ofta som högst precis innan avgångsdatumet. Du kan även utvidga sökningen och jämföra de olika alternativen. Om destinationen i fråga har mer än en flygplats är det möjligt att du kan hitta bättre priser genom att flyga till en mindre trafikerad flygplats. Till sist ska du vara beredd på att boka direkt när du har hittat ett fint erbjudande, för priserna kan ändras snabbt. Med lite förberedelse och en gnutta tur kan du få tag i ett perfekt flygpris!
Hur tar man sig igenom flygresan till Itacare?
Vi har samlat all information som behövs för att din flygresa ska gå så enkelt som möjligt. Följ bara de här tipsen så tar du dig snabbt igenom alla kontroller och kan börja njuta av de intressantare delarna av Itacare.Packa det här i ditt handbagage:

  • Först och främst måste du komma ihåg att ta med dig passet, alla resedokument, dina bankkort samt viktiga mediciner du tar. Utöver detta vill du nog ha lite underhållning under flygresan. En bra bok och en surfplatta som du har laddat med dina favoritprogram är bra alternativ. Om du räknar med att ta en tupplur kan en bekväm flygkudde och ett par hörlurar komma väl till pass. Sist men inte minst ska du komma ihåg att lämna lite plats i väskan för några grundläggande toalettartiklar, så att du har möjlighet att känna dig på topp när du landar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Packa alla större flaskor med balsam och hårgelé i ditt incheckade bagage. Alla vätskor och geler i behållare större än 100 milliliter kommer att konfiskeras. Vassa eller spetsiga föremål, som arméknivar, och farliga objekt, exempelvis starka kemikalier och tändstickor, tillåts inte heller.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Mittgången på flyget är inte rätt plats för att visa upp dina nya och trendiga kläder. Välj någonting bekvämt och lägg på minnet att packa ner en tjock tröja, eftersom det ofta blir ganska svalt på längre flygturer. Rymliga skor med flat sula är också en bra idé.
  • Ett tillstånd som kallas djup ventrombos (DVT) skulle kunna uppstå under långa flygturer. Då bildas det blodproppar, vanligtvis i benen, vilket kan bero på att man har suttit still för länge. Du kan minska risken för detta genom att ställa dig upp och gå lite längs med mittgången. Ett par bra antitrombosstrumpor kan också hjälpa.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Itacare?
Om du är väl förberedd innan du kommer till flygplatsen går resan till Itacare betydligt enklare. Har har vi samlat ihop ett par behändiga tips på hur du kan passera säkerhetskontrollen snabbt och lätt.

  • Säkerhetspersonalen måste först försäkra sig om att du har rätt boardingpass och ett giltigt pass innan du kan gå vidare. Se till att du är redo och har allt inom räckhåll.
  • Därefter väntar röntgenmaskinen. Töm fickorna och lägg av allt som sannolikt skulle trigga larmet, såsom jackor och hörlurar. Lägg upp allt på bandet så att det kan skannas.
  • Dina elektroniska enheter, såsom bärbara datorer och mobiler, måste också gå genom maskinen. Men ta det lugnt. Du får snart tillbaka dem igen.
  • Handkräm, rakvatten och alla andra vätskor eller geler som du vill ta med dig ombord måste förvaras i behållare som rymmer max 100 milliliter. Dessutom måste du lägga allt i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Det kan hända att du även måste ta av dina skor och lägga upp dem på röntgenmaskinens band, så det kan vara en bra idé att gå i skor som är lätta att ta av och på.
  • Vassa föremål är förbjudna i handbagaget. De kommer att konfiskeras av personalen i säkerhetskontrollen, så kom ihåg att packa ner dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Itacare
Destinationens flygplatsIlheus
IATA-kod för ankomstflygplatsIOS
DestinationIlheus
Flygpris12 262 kr