Billiga flygbiljetter till Java

Förslag på billiga flygresor till Java

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 4 805 kr för enkelflyg och 8 261 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
British Airways
Cathay Pacific
Thai Airways International
Ethiopian Airlines
British Airways
British Airways
Singapore Airlines
KLM
Turkish Airlines

Om Java

Flyg med Expedia till Java

När du söker efter flyg till Java så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Java och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Java erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Java, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Java. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Java på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Java på grund av covid-19?
Gå till vår kundtjänstportal för att hitta viktig information om att byta eller avboka ditt flyg på grund av covid-19. Kom ihåg att också läsa igenom villkoren som gäller för ditt valda flygbolag innan du slutför bokningen av flyg till Java.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Java med flexibel avbokningspolicy?
Det är hur lätt som helst med Expedia. Du börjar med att fylla i dina reseuppgifter och klicka på “Sök”. Därefter kryssar du för “Ingen ändringsavgift” under filteralternativet “Flexibla ändringspolicyer” på vänster sida av skärmen. Sedan är det fritt fram att välja ut ditt flexibla och billiga flyg till Java.
Finns det några allmänna tips för resande till Java under coronaviruspandemin?
Nya säkerhetsåtgärder till följd av coronavirusutbrottet har fått resandet att se annorlunda ut numera. Här följer lite information som kan vara bra att veta innan du packar ditt bagage och ger dig av till Java.

  • Var uppmärksam på vilka regler som gäller både på avreseorten och på din destination. Beroende på lokala föreskrifter är det kanske förbjudet att resa, så kom ihåg att läsa på i förväg.
  • Ha munskydd på dig när du går igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen. Personalen på flygplatsen skulle dock kunna be dig att ta av munskyddet för att verifiera din identitet.
  • Lämna inte över ditt elektroniska eller fysiska boardingpass till personalen på flygplatsen. Istället ska du placera boardingpasset på läsaren och sedan hålla upp det för visuell inspektion.
  • En behållare med handdesinficeringsmedel tillåts i ditt handbagage. Behållaren får inte vara större än 100 ml, och du måste ta ut den ur väskan när du passerar igenom säkerhetskontrollen.
  • Placera dina personliga saker, som nycklar, plånbok och mobil, i ditt handbagage istället för i en korg för att minimera tiden i säkerhetskontrollen.
  • Förvara eventuella matvaror i en genomskinlig plastpåse och lägg upp påsen på brickan när du går igenom säkerhetskontrollen. Om du tar ut matvarorna ur handbagaget är det mindre risk för att personalen på flygplatsen öppnar och inspekterar väskan.

Hur hittar man billiga biljetter till Java?
Ett smart sätt att få tag i billiga flygresor till Java är att vara flexibel med datumen. Sök efter ditt flyg och klicka därefter på “Flexibla datum” högst upp i sökresultaten, så får du se de lägsta priserna för datum runtomkring de du har angett. De billigaste flygen till Java under den senaste veckan kostade 8 261 kr. Du brukar kunna hitta ett så bra pris som möjligt genom att boka i god tid.
Vad kostar ett flyg till Java?
Det var en hel del prisvärda flygresor som erbjöds under de senaste sju dagarna, och priset för flyg tur och retur till Java var mellan 8 261 kr och 9 477 kr. Ett par lyckliga semesterfirare kunde boka enkelresor från Stockholm (ARN) för bara 4 805 kr.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Java?
Surakarta (SOC-Adisumarmo Intl.) är den främsta flygplatsen för de som reser till Java. Ungefär 499 flyg i månaden anländer till flygplatsen.
Vad kostar det att flyga till Java?
Flygpriserna till Java låg på mellan 8 261 kr och 9 477 kr under den senaste veckan. Vanligtvis hittar du allt bättre erbjudanden ju tidigare du bokar din resa.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Java?
Den prisvärdaste tiden att få tag i ett fantastiskt erbjudande på ett flyg till Java är i Februari. Den dyraste årstiden är under semestertider och jullov, så undvik att resa då om du vill spara pengar.
Hur lång tid tar flyget till Java?
Resan kan vara lång eller kort – det beror på var du reser ifrån. För att hjälpa till att planera din resa till Java har vi satt samman en lista över medelrestiden för ett par av de vanligaste inrikesresvägarna:

  • Jakarta (CGK-Soekarno-Hatta Intl.) till Surakarta (SOC-Adisumarmo Intl.) – 1 timme och 17 minuter
  • Jakarta (HLP-Halim Perdanakusuma Intl.) till Surakarta (SOC-Adisumarmo Intl.) – 1 timme och 17 minuter
  • Denpasar (DPS-Ngurah Rai Intl.) till Surakarta (SOC-Adisumarmo Intl.) – 1 timme och 18 minuter

Information om flyg till Java
Destinationens flygplatsNew Yogyakarta Intl.
IATA-kod för ankomstflygplatsYIA
DestinationYogyakarta
Flygpris1 807 kr

Populära flyg till Java

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 4 805 kr för enkelflyg och 8 261 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
British Airways