Flygdestinationer i Indonesien

Populära städer att besöka i Indonesien

Boka din resa till Indonesien

Expedia erbjuder flyg till Indonesien för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Indonesien och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Indonesien på grund av covid-19?
I vår behändiga kundtjänstportal får du tag i information om att byta eller avboka ditt flyg till Indonesien till följd av covid-19. Innan du bokar kan det vara en god idé att läsa igenom reglerna och villkoren från flygbolaget.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Indonesien med flexibel avbokningspolicy?
Vi är fullt medvetna om att planer plötsligt kan ändras, så att boka en flexibel flygbiljett med Expedia är alltid en bra idé. Kryssa bara i rutan “Ingen ändringsavgift” under filteralternativet “Flexibla ändringspolicyer”, så är billiga flygbiljetter till Indonesien snart inom räckhåll.
Finns det några allmänna tips för resande till Indonesien under coronaviruspandemin?
Utbrottet av covid-19 har fullständigt förändrat mycket i världen, däribland hur resandet går till. Dessa tips kan hjälpa dig att förstå och hantera alla nya utmaningar och göra dig redo för resan till Indonesien.

 • Kom ihåg att ta reda på om det är några reserestriktioner som gäller på din avreseort eller på ditt resmål innan du bokar flyget. Kolla också upp om det finns några andra regler som påverkar dig vid ankomst, till exempel karantänkrav.
 • När du rör dig på flygplatsen måste du ha munskydd på dig. Säkerhetspersonalen skulle dock kunna be dig att tillfälligtvis ta av dig skyddet för att bekräfta din identitet. Passagerare som inte bär munskydd kanske inte får stiga ombord och kan bli bötfällda.
 • Istället för att räcka över ditt fysiska eller elektroniska boardingpass till personalen på flygplatsen ska du själv lägga det på läsaren. Håll sedan upp det så att det kan inspekteras.
 • Personalen på flygplatsen godkänner att du tar med dig en behållare med handdesinficeringsmedel på max 100 ml i handbagaget. Du måste ta ut behållaren ur din väska vid säkerhetskontrollen.
 • Ta ut alla föremål, såsom mobil och plånbok, ur fickorna och placera dem i handbagaget istället för i en korg. Då går säkerhetskontrollen fortare.
 • Ta upp alla matvaror som du har med dig för att skannas vid säkerhetskontrollen. Förvarar du matvarorna i en genomskinlig plastpåse som du själv placerar på brickan är det mindre risk för att säkerhetspersonalen rör vid din väska för att inspektera den.

Hur hittar man billiga biljetter till Indonesien?
Du hittar alltid kanonbra erbjudanden här på Expedia, men med funktionen för flexibla datum blir det ännu enklare. Ange vilka datum du vill flyga och klicka sedan på länken “Flexibla datum” över sökresultaten, så får du en jämförelse av priserna för dagarna däromkring. Det billigaste priset för en flygresa till Indonesien de senaste sju dagarna var .
Vad kostar ett flyg till Indonesien?
Det var en hel del budgetvänliga flygresor som erbjöds under veckan som gick, och priset för flygbiljetter tur och retur till Indonesien låg på mellan och . Några glada semesterfirare kunde boka enkelresor från () för endast .
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Indonesien?
Om du flyger till Indonesien finns det ett par flygplatser att välja bland. Här är ett urval av de populäraste:

 • Jakarta (CGK-Soekarno-Hatta Intl.) – 11124 flyg per månad.
 • Surabaya (SUB-Juanda) – 4265 flyg per månad.
 • Makassar (UPG-Sultan Hasanuddin Intl.) – 3900 flyg per månad.

Vad kostar det att flyga till Indonesien?
De senaste sju dagarna varierade flygpriserna till Indonesien från till . Hur mycket du får betala beror vanligtvis på flera olika saker, såsom avgångstiden, vilken kabinklass du reser i och hur tidigt du bokar din biljett.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Indonesien?
är den billigaste månaden att flyga till Indonesien. Priserna är normalt högre under sommar- och vinterloven, så undvik att köpa din biljett då om du vill spara pengar.
Hur lång tid tar flyget till Indonesien?
Flygtiden varierar av flera anledningar, däribland var du reser ifrån och flygplansmodellen. Denna lista över de kändaste inrikesresvägarna till Indonesien kan ge dig en bättre uppfattning:

 • Makassar (UPG-Sultan Hasanuddin Intl.) till Jakarta (CGK-Soekarno-Hatta Intl.) – 2 timmar och 13 minuter
 • Surabaya (SUB-Juanda) till Jakarta (CGK-Soekarno-Hatta Intl.) – 1 timme och 33 minuter
 • Medan (KNO – Kuala Namu Intl.) till Jakarta (CGK-Soekarno-Hatta Intl.) – 2 timmar och 13 minuter

Vilka är de bästa sakerna att göra i Indonesien?

 • Börja din resa till Indonesien i den livliga staden Djakarta. Här finns mycket att uppleva, från kända sevärdheter som National Monument till mat, shopping och mycket mer.
 • När du ska planera din semester bör du hålla i åtanke att det råder ett tropiskt regnskogsklimat i Djakarta. Det kan vara en god idé att ta reda på hur temperaturerna ska vara innan du ger dig av.
 • Runt 1400 kilometer nordväst om Djakarta finner du Medan, som också är väl värt ett besök. De anmärkningsbara sevärdheterna inkluderar Vihara Borobudur, som definitivt hör hemma på din sightseeinglista.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Indonesien på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Indonesien.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Indonesien med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Indonesien. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Indonesien.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Indonesien under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Indonesien erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.